גם ל WD יש דיסקים קשיחים טובים, רק השאלה איזה דגם , כמובן תמיד אבל תמיד כדאי לקנות דיסק קשיח עם לפחות 3 שנות אחריות, יש כאלו כמו שאמר יא , SEAGATE שנותנים 5 שנות אחריות לחלק מהדיסקים הקשיחים
IPBOX- 7W-4W-1W-9E-19.2E-13E-16E-23.5E-7E 28.2E 5E 39E 42E
2X1.3 meter dish, 1.8 meter jonsa dish, 1.0 H-H dish
3X1 meter dish
הייתי ממליץ לך לקנות כונן חיצוני שמתחבר לרשת הביתית, ואז כול פעם שתתחבר לרשת הביתית עם הנייד יועתקו הקבצים החדשים לכונן הרשת, כמוכן תוכל לבצע גיבוי ליתר המחשבים בבית אם קיימים.
היי,
קניתי דיסק נייד של חברת Western Digital מסוג Passport.
דיסק קטן מימדים המכיל 160GB, ללא כבל מתח, מגיע עם תוכנת סינכרון שמצפינה את המידע שנשמר על הדיסק, ידידותית ביותר.
עלה לי 250 שקל בבאג (לאומי קארד - לפנק לפנק...)
אבי
ממליץ לך על WD ..יש להם מס דגמים לפי צרכים שונים ,
לי יש אחד בנפח 1 טרה בייט ...מאד מהיר , יש אפשרויות חיבור שונות
USB , פיירוייר , ESATA ...דיסק שקט מהיר ...כבר היו לי אחרים זה הכי טוב שהיה לי !
מגיע עם תוכנת סינכרון וכל הכבלים לכל אחד מסוגי החיבורים !
לפי הבנתי מדובר בכונן קשיח חיצוני למחשב נייד אומנם ברשותי כונן 1 טרה של ווסטרן דיגיטל
ואני די מרוצה ממנו אני עכשיו בדיוק בחיפושים למתנה למחשב נייד של חבר ואני כנראה הולך על דיסק חיצוני של 1 טרה של מקסטור נכון להיום מחיר הכי זול כ614 ש"ח עם קצב העברת נתונים כמו של הדיסק החיצוני שלי 480 mb/s בחיבור usb2 די סביר במהירות ומחיר מאוד משתלם נכון לרגע זה (בכל זאת מחשבים)
אבל גם אם לא תלך עליו הבחירה השניה שלי תהיה בווסטרן דיגיטל מבחינת עלות תועלת בשניהם
השאר פשוט מזנקים קצת במחיר לא ממש בהרבה אבל עדיין נראה לי יחסית כהבדל משמעותי ולא בטוח בכלל שמוצדק
מקווה שלא העלתי יותר סימני שאלה מתשובות אבל בהצלחה