מתי ניתן לשנות ID בטופפילד

מדור כללי להעלות ולהוריד קבצים חשובים בכל הנושאים וכן לינקים לאתרים שונים בנושא לווינים
שלח תגובה
zigi stardust
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי zigi stardust »

אני רואה שניתן לשנות ID בעדכוני קושחה, שזה משהו שאמור לייחד את החומרה של הממיר.

יש תאימות במערכות ההפעלה בין הממירים ?
ואם לא האם יש באיזשהו מקום מידע איזה ממירים כן תואמים ?

יש לי ממיר 6000F שהוא FTA ומתברר שהוא די חכם וניתן לתכנות כך שאני רואה איתו כמו עם הDM500
satobacko
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי satobacko »

ממיר הטופילד משווק תחת 2 שמות - TOPFIELD ו GOLDMASTER.

דגמי ה TOPFIELD הינו הדגם ה "חוקי" שיוצא מהמפעל בקוריאה. התוכנה שבו אינה מאפשרת לפתוח ערוצים חסומים, אלא אם כן יש לך כרטיס חוקי והדגם הספציפי שלך תומך באותה שיטת הצפנה שיש בכרטיס.

דגמי ה GOLDMASTER הם בדיוק אותם ממירי TOPFIELD, אלא שמותקנת עליהם תוכנה שונה. התוכנה הזו מאפשרת לפתוח ערוצים באמולציה, כלומר התוכנה שבממיר מדמה את פעולתו של הכרטיס החוקי - בתנאי שהכנסת לממיר את המפתח העדני.

הסיבה שיש 2 שמות לאותו הממיר בדיוק היא משפטית - כדי שחברת TOPFIELD לא תסתבך בתביעות משפטיות.

לכל דגם של ממיר יש ID מזהה היחודי רק לו. לממירים המשווקים תחת השם TOPFIELD יש ID שונה מהממירים תחת השם GOLDMASTER, למרות שמדובר בדגמים זהים לחלוטין (מלבד התוכנה שמותקנת בממיר).

בפורומים השונים (תעשה קצת חיפוש אחורה) יש טבלאות מסודרות של איזה TOPFIELD מתאים לאיזה GOLDMASTER.

בעבר, על מנת שתוכל לטעון בממיר שלך תוכנה של GOLDMASTER היית צריך לשנות את ה ID של הממיר שלך. כיום אין צורך בכך - ישנה תוכנה שמאפשרת לך לשנות את ה ID של התוכנה עצמה, ולהטעין ל TOPFIELD תוכנה של GOLDMASTER.

עם זאת, היום הממיר הזה נחשב כבר מיושן - ומספר הערוצים שאפשר לפתוח באמצעותו הולך ויורד (ר' את השרשורים במדור הראשי). היכולות של TOPFIELD בפתיחת ערוצים לא מתקרבות לאלה של הדרימבוקס.

בהצלחה !
סמל אישי של משתמש
zeevtt
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי zeevtt »

כלומר יש לך דרים בלי BOX
satobacko
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי satobacko »

לבחור הזה יש - למיטב ידעתי - גם דרימבוקס וגם טופילד.
zigi stardust
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי zigi stardust »

תודה על התשובות,
אכן יש לי שני ממירים, הטופפילד היה הרכישה הראשונה שלי ואיתו שברתי את השיניים בהתקנת הצלחת והכיוונים.
רק אחרי שרכשתי את הדריםבוקס (לטלויזיה נוספת) התברר לי שניתן לצפות איתו בערוצים שאינם חופשיים, מכיוון שאין לי שי*וף אלא רק הקידוד הישן, וממילא אני רואה בדרך כלל את הערוצים הפתוחים הרי שהטופפילד משמש לצפייה כמו הדרים (ראה מקרה קובי הטורקי).

לא הבנתי איך קושחות שונות יכולות להתאים וחשבתי שאולי יש תשובה מעניינת (שיש מערכת הפעלה בסגנון BIOS שדואג לרמה הבסיסית של החומרה) שתאפשר לאותה תוכנה לרוץ על מכשירים שונים.
שלח תגובה