האם יש כבר תמיכה נורמלית בדייסקים?
-
- תותח על
- יצירת קשר:
-
- חבר פורום
-
- תותח על
- יצירת קשר:
התקנתי את E2 על Barry allen , ויש באימ'ג תמיכה מובנת בדייסק 1.2 USALS.
אני באפן אישי לא ניסיתי את הפ'יצר הזה, אבל מקריאה בפורומים זרים, אני מתרשם שזה עובד לא רע.
כמה משפטים נוספים על E2:
אימ'ג חמוד מאוד, בשלב הזה ללא תמיכה באימולטורים, למעט תמיכה חלקית ב-CAM עליון בלבד.
מעבר לקליטת FTA ,כרגע השימוש באימ'ג מומלץ לצורך ניגון סרטים (DIVX ועוד....) תחת תפריט המדייה סנטר.
מומלץ להתקנה על Barry Allen ,ולא ישירות על ה-פלאש.
אני באפן אישי לא ניסיתי את הפ'יצר הזה, אבל מקריאה בפורומים זרים, אני מתרשם שזה עובד לא רע.
כמה משפטים נוספים על E2:
אימ'ג חמוד מאוד, בשלב הזה ללא תמיכה באימולטורים, למעט תמיכה חלקית ב-CAM עליון בלבד.
מעבר לקליטת FTA ,כרגע השימוש באימ'ג מומלץ לצורך ניגון סרטים (DIVX ועוד....) תחת תפריט המדייה סנטר.
מומלץ להתקנה על Barry Allen ,ולא ישירות על ה-פלאש.
Cessna 172-4XCGQ
- vipersvcd
- תותח על
הצלחתי
יש תמיכה לא רישמית בדייסק וזה עובד .
יש להתקין את האימג של TELSAT 1.5C RUSMOD - ולהגדיר את קובץ ההגדרה "diseqc.cfg" לפי המיקום בדייסק ובהתאמה לשמות הלווינים - הקובץ נימצא בתוך DATA/SAT

הבעייה היא שלא ניתן לבצע סריקה ללויינים שבמקומות 5/6/7/8 -
אבל כן ניתן לחבר 4 לווינים לכניסות 1-4 בדייסק הנ"ל שכן הארבעת הכניסות הראשונות מתפקדות גם בפרוטוקול 1.0 ואז לבצע סריקה לכל הארבעה ובסיום הסריקה לחבר את ארבעת הלווינים האחרים לאותם כניסות 1-4 ולבצע שוב סריקה - מה שכן אם יש גישה נוחה לדייסק אז זה בכלל לא נורא .
לצערי זאת הדרך היחידה מכיוון שאין להשיג רשימות ערוצים או סריקות עדכניות מוכנות .
כמוכן המלצה נוספת שלי היא לחבר LNBs שמשמשים לקליטת כפולה כמו : 5e+7e & 9e+10e לכניסות הראשונות מכיוון שאז מתאפשר לבצע סריקה ללוינים אלו על פרוטוקול דייסק 1.0 בקלות ישירות מתפריט הסריקה של הקטרין ללא נגיעה או שינוי בדייסק ובכך "מרוויחים" עוד כמה לווינים על פרוטוקול 1.0
במקרה שלי קובץ ההגדרות ניראה כך : (מקומות 7-8 ריקים עדיין אבל זה בטיפול)
כמוכן שימולב ששתי הכניסות הראשונות והאחרונות במקרה שלי הם משותפות - ובכך לא צריך להתעסק עם אחוד תדרים - התוכנה בודקת את שם הלווין שעליו הערוץ נימצא ולפי קובץ ההגדרות יודעת איזה פקודת דייסק ואיזו יציאה להפעיל , קומבינציה כזאת לא מופיעה ברשימת הדוגמאות המקורית - אבל היא מתאימה לתצורת ההגדרה של דייסק מסוג זה בדרימבוקס .

לאחר בחירת הערוץ במידה ועוברים לווין מוצגת הודעה כ- 2-3 שניות עם הלווין שאליו עוברים .

צירפתי 2 קבצים :
אחד עם דוגמאות נוספות לקומבינציות שונות .
והשני קובץ הסבר שמראה את השוני בין גירסת V1 ולגירסת V2 של הדייסק הנ"ל
הוא מסביר כיצד להגדיר בדרימבוקס אבל אפשר גם להעזר בקובץ להגדרה בקטרין .
ניתן למצוא אותו במדור קבצים כלליים לדרימבוקס :
http://www.sat-israel.com/Forums/index. ... 16&t=29859

יש להתקין את האימג של TELSAT 1.5C RUSMOD - ולהגדיר את קובץ ההגדרה "diseqc.cfg" לפי המיקום בדייסק ובהתאמה לשמות הלווינים - הקובץ נימצא בתוך DATA/SAT
שיחקתי עם ההגדרות והצלחתי להפעיל את הדייסק EMP Centauri s168 v1 8x1 עם הקטרין .**יש לערוך את הקובץ עם עורך קבצים ייעודי כדוגמת "Crimson Editor" החינמי - על מנת לא לפגוע במבנה הקבצים (NOTEPAD / WORDPAD ) לא מומלצים **

הבעייה היא שלא ניתן לבצע סריקה ללויינים שבמקומות 5/6/7/8 -
אבל כן ניתן לחבר 4 לווינים לכניסות 1-4 בדייסק הנ"ל שכן הארבעת הכניסות הראשונות מתפקדות גם בפרוטוקול 1.0 ואז לבצע סריקה לכל הארבעה ובסיום הסריקה לחבר את ארבעת הלווינים האחרים לאותם כניסות 1-4 ולבצע שוב סריקה - מה שכן אם יש גישה נוחה לדייסק אז זה בכלל לא נורא .
לצערי זאת הדרך היחידה מכיוון שאין להשיג רשימות ערוצים או סריקות עדכניות מוכנות .
כמוכן המלצה נוספת שלי היא לחבר LNBs שמשמשים לקליטת כפולה כמו : 5e+7e & 9e+10e לכניסות הראשונות מכיוון שאז מתאפשר לבצע סריקה ללוינים אלו על פרוטוקול דייסק 1.0 בקלות ישירות מתפריט הסריקה של הקטרין ללא נגיעה או שינוי בדייסק ובכך "מרוויחים" עוד כמה לווינים על פרוטוקול 1.0
במקרה שלי קובץ ההגדרות ניראה כך : (מקומות 7-8 ריקים עדיין אבל זה בטיפול)
כמוכן שימולב ששתי הכניסות הראשונות והאחרונות במקרה שלי הם משותפות - ובכך לא צריך להתעסק עם אחוד תדרים - התוכנה בודקת את שם הלווין שעליו הערוץ נימצא ולפי קובץ ההגדרות יודעת איזה פקודת דייסק ואיזו יציאה להפעיל , קומבינציה כזאת לא מופיעה ברשימת הדוגמאות המקורית - אבל היא מתאימה לתצורת ההגדרה של דייסק מסוג זה בדרימבוקס .

לאחר בחירת הערוץ במידה ועוברים לווין מוצגת הודעה כ- 2-3 שניות עם הלווין שאליו עוברים .

צירפתי 2 קבצים :
אחד עם דוגמאות נוספות לקומבינציות שונות .
והשני קובץ הסבר שמראה את השוני בין גירסת V1 ולגירסת V2 של הדייסק הנ"ל
הוא מסביר כיצד להגדיר בדרימבוקס אבל אפשר גם להעזר בקובץ להגדרה בקטרין .
ניתן למצוא אותו במדור קבצים כלליים לדרימבוקס :
http://www.sat-israel.com/Forums/index. ... 16&t=29859
אין לך את ההרשאות המתאימות על מנת לצפות בקבצים המצורפים להודעה זאת.