אני יכול להגיד שאני חובב מושבע של קולנוע ביתי, לפני כמעט כשנה נחשפתי לאיכויות של VIDEO בפורמט HiDef ומאז אין לי מנוח ואני מחפש חומרים מצולמים מכל העולם.
ברשותי כיום ספריה של קלטות D-VHS וHDD של חומרים מארה"ב, מקוריאה ויפן.
את הקרנת החומר אני מבצע ע"י - טייפ דיגיטלי או מהכוננים הקשיחים > HTPC > מקרן BARCO 1209S ברזולוציה של 1920 * 1080 ובקצב רענון של 75 F/S .
כשנה אני עוקב אחרי הערוץ EURO1080 הערוץ הראשון באיזורינו ל- HiDef, אשר התחיל לשדר על ה- ASTRA 1H בתדר 12168 (לפני כחודשים שידורי ניסיון) שידורים סדירים ב 1.1.04 .
לצורך קליטה ה- EURO1080 התקנתי בביתי צלחת של Scientific Atlanta בקוטר 4.5 מטר + LNB של INVACOM ובמחשב את ה- SS2 .
תוכנת ה- PROGDVB טובה מאוד לישומים "מיוחדים" .... לי אין ענין בתחנות אשר אפשר ל"פצח" על ידה. אני אומר זאת היות וגם ה - PROGDVB מותקנת אצלי.
אותי מעניין איכות ה-VIDEO בלבד, היות ואני מקרין את התמונה על מסך ברוחב 2.40 מטר.
לצורך זאת אני משתמש בתוכנת DVBViewer המלאה, בה יש לי אפשרות לבחור ולשנות "פילטרים" ל -VIDEO ול- AUDIO כרצוני, ובקלות. (מצאתי שהפילטרים של SONIC CINEPLAYER הם הטובים ביותר עבורי )
דרך אגב בדקתי את ה - EURO1080 עם שתי התוכנות ומצאתי שה- DVBViewer עדיפה בצורה בולטת בכל הקשור לאיכות התמונה.
ע"י DVBViewer אני יכול לקלוט/לשמוע את נל התחנות המשדרות ב - AC3 DD5.1 וכמובן להקליט אותם.
תוכנת ה- PROGDVB טובה מאוד לישומים "מיוחדים" .... לי אין ענין בתחנות אשר אפשרל"פצח" על ידה. אני אומר זאת היות וגם ה - PROGDVB מותקנת אצלי.
אותי מעניין איכות ה-VIDEO בלבד, היות ואני מקרין את התמונה על מסך ברוחב 2.40 מטר.
לצורך זאת אני משתמש בתוכנת DVBViewer המלאה, בה יש לי אפשרות לבחור ולשנות "פילטרים" ל -VIDEO ול- AUDIO כרצוני, ובקלות. (מצאתי שהפילטרים של SONIC CINEPLAYER הם הטובים ביותר עבורי )
דרך אגב בדקתי את ה - EURO1080 עם שתי התוכנות ומצאתי שה- DVBViewer עדיפה בצורה בולטת בכל הקשור לאיכות התמונה.
ע"י DVBViewer אני יכול לקלוט/לשמוע את נל התחנות המשדרות ב - AC3 DD5.1 וכמובן להקליט אותם.