צפייה ביס דרך ה-TT-3200: דרושה עזרה

מדור כללי להעלות ולהוריד קבצים חשובים בכל הנושאים וכן לינקים לאתרים שונים בנושא לווינים
Rittberg
תותח על
תותח על

שליחה על ידי Rittberg »

האם אתה מכניס את הכרטיס בכיוון הנכון ?
margol
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי margol »

I am pretty sure. There is a red arrow on the card and the contacts on the reader. But I have some news. I found that the NDScam.ini file is fairly different from the example in the readme file. I made it very similar and ran it again. This time the picture has changed. There was a large number in the ATR field and NDSCam started initialiazing after I pushed the Restart button. Unfortunately, after a couple of minutes it showed again "NDSCam is not active", but this time it suggested to activate it in the menu.
Unfortunately, this was my last "success.
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 9 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

זה סימן טוב.

מה שצריך לעשות זה לעבור לערוץ סגור ואז להוציא ולהכניס את הכרטיס עד שתראה שמופיע ATR ארוך ותתחיל לראות פעילות במוניטור
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
MarioMan
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי MarioMan »

גם אני נאבק עם התוכנה כדי לקבל צפיה תקינה....

הערוצים נפתחים (צריך לערוך אותם בעזרת עורך הערוצים ולבטל את סימון ה-Encrypted מהם) אבל הבעיה זה שאין תרגום.

התוכנה כמובן מזהה את כל שפות התרגום, אך לא משנה באיזו שפה אני בוחר, התרגום עדיין לא מוצג.

מישהוא הצליח לצפות בערוצים האלו עם תרגום ?
margol
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי margol »

I am still fighting with NDSCam. In fact, the situation became worse than
yesterday.
.The reader stopped initializing the card at all
After countless changes of
the .ini file and using different versions of NDSCam, now nothing changes, when I enter the card. Clear I can't just remove the encription in the channel editor as soon as NDSCAm is inactive. I am desperate.
margol
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי margol »

I can't find ImportMD.dll file in softcsa. How important is it ? I also read in other forums that softcsa 3.0 crashes, while 2.4 is stable. Does anybody know where I can find softcsa 2.4 ?
margol
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי margol »

או-קיי, אני אשאל אחרת. יש כאן מישהו שהצליח באצמו לראת שידורי יס כולל יסHD דרך כרטיס לווין DVB-S2 ? עם כן, האים אתה יכול לפרסם כאן את התוכן של הסיפריות DVBVIEWER, MDPLUGINS ו-PLUGINS ולינקים ל-SOFTCSA ו-NDSCAM שאתה השתמשת בהם ?
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר

שליחה על ידי י א »

כן אני.

הדבר היחידי הבעייתי הוא שמעבר שבזמן ההפעלה של התוכנה צריך להוציא ולהכניס את הכרטיס לקורא.
MarioMan
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי MarioMan »

י א,

אתה מצליח לצפות בערוצי YES עם תרגום ?

אצלי הכל עובד למעט נושא התרגום בערוצים הבלעדיים שלהם, שם התרגום כמובן הוא stream נפרד ולא צרוב על התמונה.
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר

שליחה על ידי י א »

האמת שלא ניסיתי כי לי אישית התרגום רק מפריע.
Rittberg
תותח על
תותח על

שליחה על ידי Rittberg »

MarioMan @ 2/6/2008, 10:48 כתב: אצלי הכל עובד למעט נושא התרגום בערוצים הבלעדיים שלהם,
מענין למה אתה מפעיל דרך המחשב, האם לצורך הקלטות ?
MarioMan
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי MarioMan »

כן, היה נחמד אם היתה אפשרות לבצע הקלטה דיגיטלית של ערוצי YES באמצעות המחשב (כרגע זה לא המצב, כי גם אם מתעלמים מחשיבותו של התרגום ההקלטות יוצאות פגומות משום מה) .

מבחינתי זה לא קריטי כי מה שאני רואה ב-YES זה בדרך כלל בלייב בזמנים של שעמום. אבל בכל זאת ביצעתי את הניסוי.
margol
חבר פורום
חבר פורום

שליחה על ידי margol »

לי יש שני LCD HD ומנוי יס HD אחד.אומנם להעביר כרטיס מממיר למחשב זה גם תענוג לא גדול, אבל אפשר לסבול. גם קיויתי שאוכל להקליט באיכות סבירה. לצערי נתקעתי עם החומרה או התוכנה של NDSCAM. בקשר לזה, שאילות ל-MARIOMAN :
1. האם אתה מצליח לראות ארוצי( HD (500-502 ?
2. באיזה קורא כרטיסים אתה משתמש ?
3. האם אתה משתמש ב-DVBVIEWER ?
עם כן, האם אתה יכול לענות לשאילתי הקודמת לגבי הסיפריות DVBVIEWER, MDPLUGINS ו-PLUGINS ולינקים ל-SOFTCSA ו-NDSCAM ?
תודה.
סמל אישי של משתמש
Debby
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי Debby »

MarioMan @ 2/6/2008, 14:02 כתב: כן, היה נחמד אם היתה אפשרות לבצע הקלטה דיגיטלית של ערוצי YES באמצעות המחשב (כרגע זה לא המצב, כי גם אם מתעלמים מחשיבותו של התרגום ההקלטות יוצאות פגומות משום מה) .

מבחינתי זה לא קריטי כי מה שאני רואה ב-YES זה בדרך כלל בלייב בזמנים של שעמום. אבל בכל זאת ביצעתי את הניסוי.
תפנה את הסטרים המפוענח לתוכנת Capture אחרת כגון SageTV, ותוכל להקליט ללא בעיה ערוצים רגילים ו-HD.
Main machine: TT S2-3200, CI Budget, DiabloCAM2.3 @ E6700/2GB/4TB/P5b Deluxe WiFi
Test machine: TT-Premium S-2300, TT CI Pro, T-RexSMod @ Q6700/4GB/1TB/P5e Deluxe
Cables machine: TT C-1501, CAS3+, NDSCAM+Legal 'HOT' Smartcard @ P4-3Gz/1GB/500GB/PV7000/PunditR

Astra (down4now)/Hotbird/Amos/Eutelsat
שלח תגובה