.,
-
mr dish
- תותח על

- יצירת קשר:
-
Raviv
- תותח על

תראה, דן, כולנו מאמינים לך ובטוחים שהכוונה מאחורי ההודעה שלך טובה.
אבל
הפורום לא נועד לפירסומים של מתקיניםחברותוכו' [יתרה מכך, נאסר לפרסם בו על מנת לשמור על האופי החובבני ולמנוע ניצול לרעה מצד מתקיניםדילרים וכו'], לכן כאשר מישהו כבר "מפרסם" הודעה לטובת כלל החברים צריך להסביר למה היא כזאת-
ז"א, איזה ממירים אלו? מה זה "מחירים נוחים" (מה שנוח לך יכול להיות לא-נוח למישהו אחר)? האם הבנאדם אמין?
גם לטובתך, על מנת שלא יהיו טענות אח"כ ("..שמעתי לעצה שלך והתברר לי שרימו אותי.."), תן את כל המידע האפשרי ושוב-
בראש ובראשונה אנא תצדיק את ההודעה, אנחנו לא מעוניינים להפוך את הפורום ללוח-מודעות
אבל
הפורום לא נועד לפירסומים של מתקיניםחברותוכו' [יתרה מכך, נאסר לפרסם בו על מנת לשמור על האופי החובבני ולמנוע ניצול לרעה מצד מתקיניםדילרים וכו'], לכן כאשר מישהו כבר "מפרסם" הודעה לטובת כלל החברים צריך להסביר למה היא כזאת-
ז"א, איזה ממירים אלו? מה זה "מחירים נוחים" (מה שנוח לך יכול להיות לא-נוח למישהו אחר)? האם הבנאדם אמין?
גם לטובתך, על מנת שלא יהיו טענות אח"כ ("..שמעתי לעצה שלך והתברר לי שרימו אותי.."), תן את כל המידע האפשרי ושוב-
בראש ובראשונה אנא תצדיק את ההודעה, אנחנו לא מעוניינים להפוך את הפורום ללוח-מודעות
-
sathack
- תותח על

-
hulday
- תותח על

אולי תרגיעו ....
דיש - אולי זו לא "הודעת המאה" אבל ברוך השם רבים כותבים פה שטויות ולא ראיתי אותך מגיב בכזו תקיפות.
קצת יותר נימוס (ראה הודעת רביב) לא יזיק ...
לפעמים ממש לא נעים לקרוא את התגובות שלכם(המנהלים). גם מסרים לא נעימים ניתן להעביר בנימוס
ובדרך ארץ. בקצור, נראה לי לדן מגיע התנצלות, אני מצידי, מתנצל בפניו על שקיבל תשובה כזו, בפורום שאני שמח להיות חלק ממנו.
דיש - אולי זו לא "הודעת המאה" אבל ברוך השם רבים כותבים פה שטויות ולא ראיתי אותך מגיב בכזו תקיפות.
קצת יותר נימוס (ראה הודעת רביב) לא יזיק ...
לפעמים ממש לא נעים לקרוא את התגובות שלכם(המנהלים). גם מסרים לא נעימים ניתן להעביר בנימוס
ובדרך ארץ. בקצור, נראה לי לדן מגיע התנצלות, אני מצידי, מתנצל בפניו על שקיבל תשובה כזו, בפורום שאני שמח להיות חלק ממנו.
- שלמה רוזן
- תותח על

-
mr dish
- תותח על

- יצירת קשר:
עומרי, אנא קרא שוב את תגובתי. אין בה כל תוקפנות או העלבה - רק שימת-דגש על העיקר, כאשר מי מבין חברי הפורום מעלה הודעת-תוכן, כדאי מאד שאכן יהיה בה תוכן!!! דבר נוסף - אני לא מאמץ את זיכרוני יותר מידיי...אבל נידמה לי שלא פעם ולא פעמיים היו כאן התיחסויות לממירים זולים (הרבה מתחת ל-1000 שקל...) הכוללים גם פאץ לפיענוח , כך שחיפושיו של דן לא העלו דבר...כי הוא לא חיפש אצלנו? אם הוא מצא, ורוצה לשתף אותנו במציאה - שיכתוב פרטים!!! במה מדובר, כמה עלה, איפה, (יבואן) וכדומה. אם לשתף - אז לשתף כמו שצריך!!! אני לא מבין בכלל מאיפה באה לו ההעלבות....

100עכוז
-
hulday
- תותח על

- שלמה רוזן
- תותח על

-
mr dish
- תותח על

- יצירת קשר:
חברה....שימעו....אני אדם רגיש, מאד רגיש,(וספונטני....
) אבל עדיין לא הבנתי מה, לעזאזל, פוגע ב-"תיהיו יותר רציניים"....או "הודעה סתמית"....להבנתי - הודעה סתמית היא הודעה שאינה אומרת הרבה....ללא בשר ותוכן, וזו ב ד י ו ק הודעתו החסרה של דן!!! בלי לפגוע ובלי לזלזל! ביקשתי רק שייתן בשר בהודעתו! מה קרה לכם? כולכם "תשומי" בעיקבות מותה של נעמי שמר? גם אני דומע כבר יומיים, אבל לא צריך להיות כ"כ רגיש....לא היתה כאן כל כוונה להעליב, אלא להדריך! אוקיי? גישתי הובנה? התקבלה??? אם לא....יאלה - מכות!!!! |hello|

100עכוז
- שלמה רוזן
- תותח על

-
הטכנאי קרמר
- תותח על

- שלמה רוזן
- תותח על

- rolibark
- אחלה חבר

-
Raviv
- תותח על

היחידי שלא הראה פה כל הבנה היה דן.
1. "..להזכירכם זו מדינה דמוקרטית שבה מותרת זכות הדיבור": פה זה לא המדינה, פה זה הפורום. ואם כבר הזכרת אז במדינה שבה אתה חי אתה מציית לאלפי חוקים ותקנות שונים, משלם עשרות סוגים שונים של מיסים, משרת בצבא ואח"כ במילואים ועוד: בפורום, כחבר, אתה בסה"כ צריך להתנהג בהתאם למספר כללים שניתן למנות על יד אחת.
2. "אתם ממילא מגיבים על כל מילה ופסיק שמישהו זורק כאן": אז זאת לא רק בעיה בהודעה הנוכחית, זאת בעיה שבעיקרון דברים לא נראים לך כאן?
3. "רק מספר לא המלצה ולא פירסום": בחייך, אולי תקרא את ההודעה שלך שוב- מחירים נוחים לממירים, אחרי חיפוש של חודשיים, הנה מספר, תתקשרו. מה זה, היכרות לדייט?
לדעתי הסבירו לך יפה את הדופי בהודעה שלך. נכנסת למיגננה, אתה לא מוכן לקבל את הביקורת הלגיטימית, לא מובן לי למה.
1. "..להזכירכם זו מדינה דמוקרטית שבה מותרת זכות הדיבור": פה זה לא המדינה, פה זה הפורום. ואם כבר הזכרת אז במדינה שבה אתה חי אתה מציית לאלפי חוקים ותקנות שונים, משלם עשרות סוגים שונים של מיסים, משרת בצבא ואח"כ במילואים ועוד: בפורום, כחבר, אתה בסה"כ צריך להתנהג בהתאם למספר כללים שניתן למנות על יד אחת.
2. "אתם ממילא מגיבים על כל מילה ופסיק שמישהו זורק כאן": אז זאת לא רק בעיה בהודעה הנוכחית, זאת בעיה שבעיקרון דברים לא נראים לך כאן?
3. "רק מספר לא המלצה ולא פירסום": בחייך, אולי תקרא את ההודעה שלך שוב- מחירים נוחים לממירים, אחרי חיפוש של חודשיים, הנה מספר, תתקשרו. מה זה, היכרות לדייט?
לדעתי הסבירו לך יפה את הדופי בהודעה שלך. נכנסת למיגננה, אתה לא מוכן לקבל את הביקורת הלגיטימית, לא מובן לי למה.
- rolibark
- אחלה חבר

- שלמה רוזן
- תותח על