פה קבור הכלב...
- שלמה רוזן
- תותח על

-
mr dish
- תותח על

- יצירת קשר:
- שלמה רוזן
- תותח על

-
7eva
- תותח על

- שלמה רוזן
- תותח על

אני מוחה כף ליוע"מ של עירית ת"א שביטל את הוראת השר (???) מחוסר חוקיות.כבעל מקצוע בנושא כלבים עם הרבה ידע ויותר תעודות ממקום על קירות הבית אני יכול לומר לכם כי יש המון פתרונות לנושא הכלבים המסוכנים.הייתי נאיבי כמו ידידינו בתחילת השירשור וכתבתי למספר חכי"ם ושרים,אתם חושבים שקיבלתי תשובה ??? עושה רושם כי על כל נשיכה של כלב בארץ מנסה כלב אחר בכנסת או בממשלה להתפרסם.אנחנו כרגיל לא ממש מעניינים אותם.אני אישית הפלתי בבג"ץ את ראש מועצת רמת השרון ושר הפנים שתמך בו בחוק הרוטוויילר ברמת השרון.וכמו שאמרתי,יש מה לעשות.הממשלה לא ממש מעוניינת.הייתי מאד שמח להגיע שוב לכלי התקשורת ולתת להם בראש. אולי ידידינו החבר בפורום יוכל לארגן משהו???
who dares wins
- שלמה רוזן
- תותח על

-
mr dish
- תותח על

- יצירת קשר:
- rolibark
- אחלה חבר

ברור ש אמסטף זה לא לברדור או רטריבר
אמסטף (American Staffordshire) שייך למשפחת ה Pit Bull Terrier - ויש להם תכונות כמעט זהות.
בעלים פוטנצייאלים של אמסטף מוזהרים (לפחות בארה"ב) שהכלב חייב לבוא במגע חברתי עם אנשים מגיל גור, והם גם מוזהרים שלמרות הכל גור יכול לגדול לכלב בוגר עם מזג בלתי צפוי (סבירות נמוכה אם מטפלים בו כראוי ןמרגילים אותו לחברת אנשים ולא מתעללים או מבודדים אותו.
אני משוכנע (בבטחון של למעלה מ 90%) שאשמת ה אמסטף ה"רוצח" הייתה כמעט לחלוטין בבעליו !!!
ואגב - יש כאלו אנשים עם חוסר באישיות שמגדלים אמסטפים להיות כלב תוקפן רק בכדי להרשים אנשים אחרים, להפחיד, או כדי להגן על עצמם או על ביתם - אבל זוהי חרב פיפיות....
אמסטף (American Staffordshire) שייך למשפחת ה Pit Bull Terrier - ויש להם תכונות כמעט זהות.
בעלים פוטנצייאלים של אמסטף מוזהרים (לפחות בארה"ב) שהכלב חייב לבוא במגע חברתי עם אנשים מגיל גור, והם גם מוזהרים שלמרות הכל גור יכול לגדול לכלב בוגר עם מזג בלתי צפוי (סבירות נמוכה אם מטפלים בו כראוי ןמרגילים אותו לחברת אנשים ולא מתעללים או מבודדים אותו.
אני משוכנע (בבטחון של למעלה מ 90%) שאשמת ה אמסטף ה"רוצח" הייתה כמעט לחלוטין בבעליו !!!
ואגב - יש כאלו אנשים עם חוסר באישיות שמגדלים אמסטפים להיות כלב תוקפן רק בכדי להרשים אנשים אחרים, להפחיד, או כדי להגן על עצמם או על ביתם - אבל זוהי חרב פיפיות....
-
hulday
- תותח על

גם אני מגדל וחובב כלבים שנים רבות. את 2 הכלבים שלי הבאתי מהארץ איתי ליוון. (הכלבה הורעלה ומתה בנתיים)
אני קורא את השרשור הזה, ולאט לאט מתעצבן.
ברור שהכלבים אינם האשמים, אבל הם בהחלט בעיה.
למה לא חסרות סיבות במדינה שלנו למותם של ילדים חפים מפשע ???
רולי כתב:
אני משוכנע (בבטחון של למעלה מ 90%) שאשמת ה אמסטף ה\"רוצח\" הייתה כמעט לחלוטין בבעליו !!!
ולכן יש לאסור את גידולו במדינת ישראל, בה רבים המטומטמים וחסרי האחריות !!!!!
מר רוזן הנכבד:
עם כל הכבוד לנסיונך, אין הסבר ונחמה לאותם הורים שילדם ננשך ו/או חלילה נרצח.
גם ברמת השרון ישנם מטומטמים רבים המגדלים רודווילרים ללא יכולת מינימלית להבין איזה פצצת זמן יש להם בבית.
כלבים הם חיות נפלאות, וכל מי משגדל אותם יודע, שהם הדבר הקרוב ביותר לחבר, אח או אפילו ילד, אבל:
הם עדיין לא - חבר, אח או אפילו ילד !!!!
בוקר טוב !!!
הכלבים והבת שלי:
אני קורא את השרשור הזה, ולאט לאט מתעצבן.
ברור שהכלבים אינם האשמים, אבל הם בהחלט בעיה.
למה לא חסרות סיבות במדינה שלנו למותם של ילדים חפים מפשע ???
רולי כתב:
אני משוכנע (בבטחון של למעלה מ 90%) שאשמת ה אמסטף ה\"רוצח\" הייתה כמעט לחלוטין בבעליו !!!
ולכן יש לאסור את גידולו במדינת ישראל, בה רבים המטומטמים וחסרי האחריות !!!!!
מר רוזן הנכבד:
עם כל הכבוד לנסיונך, אין הסבר ונחמה לאותם הורים שילדם ננשך ו/או חלילה נרצח.
גם ברמת השרון ישנם מטומטמים רבים המגדלים רודווילרים ללא יכולת מינימלית להבין איזה פצצת זמן יש להם בבית.
כלבים הם חיות נפלאות, וכל מי משגדל אותם יודע, שהם הדבר הקרוב ביותר לחבר, אח או אפילו ילד, אבל:
הם עדיין לא - חבר, אח או אפילו ילד !!!!
בוקר טוב !!!
הכלבים והבת שלי:
אין לך את ההרשאות המתאימות על מנת לצפות בקבצים המצורפים להודעה זאת.
-
Raviv
- תותח על

-
hulday
- תותח על

-
sathack
- תותח על

- rolibark
- אחלה חבר

הריגת כלב "רוצח" היא עשיית "צדק" (או עונש, או נקמה) במושגים והסטנדרטים האנושיים - אבל - וכאן יש "אבל" גדול :
תחשבו כמה רוצחים אנושיים בישראל רוצחים בשנה ? האם מישהו מהם נענש במיתה ?
כמה מקריי "רצח" של כלבים בבני אדם קרו ב 20 או 30 שנה האחרונות ? למיטב ידיעתי אחד בלבד (בשבוע שעבר) !!!
האם הריגת הכלב הרוצח תפתור את הבעיה ? האם היא תרתיע כלבים אחרים ? התשובה לשתי השאלות היא כמובן שלא !!!
יש להרתיע (ואף לשים במאסר) את בעליי הכלבים המסוכנים הללו.
ושלא תבינו אותי לא נכון - הכלבים הללו בהחלט מסוכנים ויש לאסור לחלוטין את המשך רבייתם והבאתם לארץ !
תחשבו כמה רוצחים אנושיים בישראל רוצחים בשנה ? האם מישהו מהם נענש במיתה ?
כמה מקריי "רצח" של כלבים בבני אדם קרו ב 20 או 30 שנה האחרונות ? למיטב ידיעתי אחד בלבד (בשבוע שעבר) !!!
האם הריגת הכלב הרוצח תפתור את הבעיה ? האם היא תרתיע כלבים אחרים ? התשובה לשתי השאלות היא כמובן שלא !!!
יש להרתיע (ואף לשים במאסר) את בעליי הכלבים המסוכנים הללו.
ושלא תבינו אותי לא נכון - הכלבים הללו בהחלט מסוכנים ויש לאסור לחלוטין את המשך רבייתם והבאתם לארץ !
- rolibark
- אחלה חבר

אגב - כל כלב הוא בלתי צפוי...
לפני כחודש ספגתי נשיכה מהכלב (מעורב - ובכלל בלי שמץ של פיט בול או רוטווילר) של אחי - זהו כלב בן 10 שמכיר אותי מאז שהיה גור, והוא חביב מאד, ותמיד נמצא בחברת אנשים, בבית (לא בחצר) ולא קשור - אז מה קרה ? סתם ליטפתי אותו בצוואר (אולי בנקודה שנהפכה לרגישה) - ופתאום (ללא שום התראה או נהמה) בום - נשיכה....
מה המסקנות מזה ? שהוא בילתי צפוי ומסוכן ?
לפני כחודש ספגתי נשיכה מהכלב (מעורב - ובכלל בלי שמץ של פיט בול או רוטווילר) של אחי - זהו כלב בן 10 שמכיר אותי מאז שהיה גור, והוא חביב מאד, ותמיד נמצא בחברת אנשים, בבית (לא בחצר) ולא קשור - אז מה קרה ? סתם ליטפתי אותו בצוואר (אולי בנקודה שנהפכה לרגישה) - ופתאום (ללא שום התראה או נהמה) בום - נשיכה....
מה המסקנות מזה ? שהוא בילתי צפוי ומסוכן ?
- שלמה רוזן
- תותח על

חברים,אמרתם הרבה ולא אמרתם כלום,חולדאי,אם היו מהנשיכה הראשונה מטפלים באשם האמיתי שהוא בעצם בעל הכלב,ובכל האמצעים הקיימים,מספר הנשיכות בארץ היה יורד בהרבה.והחוק צריך לטפל בהגבלות ולא באיסורים.רביב התחלת יפה והגעת למבוי סתום,מאיפה הגעת למערכת העצבים של הכלב,אל תגיד דברים כאילו בקול רם.סייג לחוכמה,ולגבי הצדק...ידוע כי האשם הוא אבי המשפחה אז בו ונעשה איתו צדק,וגם עם הדורס מרחובות וגם עם האב שהשאיר את ילדו במכונית בחיפה וכך הלאה,יא,גם אם הסיפור על טעם הדם נכון,הייתה פניה משב"ס לקבל את הכלב לשמירה על אסירים בטחוניים,יש לך התנגדות שכלב כזה ישמור עליהם ??? אגב,בעיני ואני מדבר בשמי בלבד בנושא הוצאה להורג יש עדיפות לאב שאנס את ביתו ודומיו הרבה לפני האמסטף.
who dares wins
-
hulday
- תותח על

שלמה
אני מסכים איתך שהאנשים ובעלי הכלבים אשמים. אבל אין לך שום יכולת לטפל בטמטום (סלח לי על הבוטות) של
בעלי הכלבים, ולכן הדרך לשמור על הילדים היא ע"י הוצאת הכלבים הלו מחוץ לחוק.
אני מסכים שאין סיבה להרוג את הכלב ואפשר למצוא לו "תעסוקה מתאימה".
בקצור, משהו על לווינים יש ???
השרשור הכי עסוק פה הוא על כלבים |upset| |upset|
אני מסכים איתך שהאנשים ובעלי הכלבים אשמים. אבל אין לך שום יכולת לטפל בטמטום (סלח לי על הבוטות) של
בעלי הכלבים, ולכן הדרך לשמור על הילדים היא ע"י הוצאת הכלבים הלו מחוץ לחוק.
אני מסכים שאין סיבה להרוג את הכלב ואפשר למצוא לו "תעסוקה מתאימה".
בקצור, משהו על לווינים יש ???
השרשור הכי עסוק פה הוא על כלבים |upset| |upset|