אני לא יודע מאיפה להתחיל...
-
נחשול
- חבר פורום

- יצירת קשר:
אני לא יודע מאיפה להתחיל...
קודם שלום לכולם
אני מנוי של יס.
לאחרונה הם הציעו לי מחיר לשנה של 175 ש"ח עבור חבילות הסרטים, הספורט, המדע וערוץ יס פלוס.
יכול להיות שזה משתלם. אשמח לשמוע דעתכם.
אם זה לא משתלם אני שוקל בחיוב לרכוש צלחת לווין. ואין לי מושג מאיפה אני מתחיל. אני גר באיזור עכו. יש לנו במשפחה בעיה עם שפות זרות. אצלנו מבינים רק עברית. כמה ערוצים בעברית ניתן לקלוט, ואיזה? (לרבות "ערוצי קודש")
האם ניתן לקלוט גם את ערוץ הטלויזיה החינוכית?
האם יש ערוצים תימניים?
האם ניתן לחבר את הצלחת לשתי דירות סמוכות?
זהו לבינתיים...
אני מנוי של יס.
לאחרונה הם הציעו לי מחיר לשנה של 175 ש"ח עבור חבילות הסרטים, הספורט, המדע וערוץ יס פלוס.
יכול להיות שזה משתלם. אשמח לשמוע דעתכם.
אם זה לא משתלם אני שוקל בחיוב לרכוש צלחת לווין. ואין לי מושג מאיפה אני מתחיל. אני גר באיזור עכו. יש לנו במשפחה בעיה עם שפות זרות. אצלנו מבינים רק עברית. כמה ערוצים בעברית ניתן לקלוט, ואיזה? (לרבות "ערוצי קודש")
האם יש ערוצים תימניים?
זהו לבינתיים...
- oriel
- תותח על

-
Raviv
- תותח על

-
נחשול
- חבר פורום

- יצירת קשר:
- שלמה רוזן
- תותח על

-
satobacko
- אחלה חבר

לא, אבל ניתן לקלוט בקלות את ערוץ 1 (הממלכתי).
בוודאי, ובקלות רבה. במידה ותרכשו 2 ממירים (או יותר, לפי בחירתכם)- כל דירה תוכל לצפות בערוץ אחר. עלות ממיר דיגיטלי לערוצים לא מקודדים הוא נמוך ( כ- 500 שקל ).
ניתן לפצל את האות היוצא מממיר אחד ולחבר אותו למס' רב של טלוויזיות. אולם, חשוב לציין כי תוכל לצפות רק בערוץ אחד בו זמנית.
האם צלחת לווין פרטית יכולה להוות תחליף ל- יס / הוט ?
לשאלה הזו אין תשובה ברורה, והיא תלויה למעשה בהעדפות של בני ביתך. ההשקעה בצלחת פרטית היא חד-פעמית, ולמעשה בטווח הארוך יכולה לחסוך כסף רב.
אולם, הצלחת הפרטית אינה מספקת את שפע הערוצים שמספקים הכבלים / הלווין.
אצלי בבית, לדוגמא, גרים רק מבוגרים ללא ילדים. אנחנו לא צופים הרבה בטלוויזיה, ולכן מס' הערוצים המצומצם שניתן לקלוט מספקים אותנו ( קצת מוסיקה, קצת חדשות,
לא יותר מידי ).
יכול להיות שאצל אנשים אחרים, שצופים שעות רבות בטלוויזיה, זה לא מספיק.
מידע נרחב לגבי הערוצים שניתן לקלוט ניתן למצוא כאן : http://talsat.tal-hetz.co.il/ .
אם יש עוד שאלות, אשמח לעזור.
לא, אבל ניתן לקלוט בקלות את ערוץ 1 (הממלכתי).
בוודאי, ובקלות רבה. במידה ותרכשו 2 ממירים (או יותר, לפי בחירתכם)- כל דירה תוכל לצפות בערוץ אחר. עלות ממיר דיגיטלי לערוצים לא מקודדים הוא נמוך ( כ- 500 שקל ).
ניתן לפצל את האות היוצא מממיר אחד ולחבר אותו למס' רב של טלוויזיות. אולם, חשוב לציין כי תוכל לצפות רק בערוץ אחד בו זמנית.
האם צלחת לווין פרטית יכולה להוות תחליף ל- יס / הוט ?
לשאלה הזו אין תשובה ברורה, והיא תלויה למעשה בהעדפות של בני ביתך. ההשקעה בצלחת פרטית היא חד-פעמית, ולמעשה בטווח הארוך יכולה לחסוך כסף רב.
אולם, הצלחת הפרטית אינה מספקת את שפע הערוצים שמספקים הכבלים / הלווין.
אצלי בבית, לדוגמא, גרים רק מבוגרים ללא ילדים. אנחנו לא צופים הרבה בטלוויזיה, ולכן מס' הערוצים המצומצם שניתן לקלוט מספקים אותנו ( קצת מוסיקה, קצת חדשות,
לא יותר מידי ).
יכול להיות שאצל אנשים אחרים, שצופים שעות רבות בטלוויזיה, זה לא מספיק.
מידע נרחב לגבי הערוצים שניתן לקלוט ניתן למצוא כאן : http://talsat.tal-hetz.co.il/ .
אם יש עוד שאלות, אשמח לעזור.