הייתי עושה וואקום עם היה לי משאבת וואקום, אבל אין לי, חוץ מזה תמצא מתקין אחד היום שעושה וואקום במערכת חדשה, אני השתמשתי בשיטה שלהם להוצאת אוויר, שיטה לא הכי יעילה אבל עובדת, אבל בהחלט אתה צודק בקשר לוואקום.
IPBOX- 7W-4W-1W-9E-19.2E-13E-16E-23.5E-7E 28.2E 5E 39E 42E
2X1.3 meter dish, 1.8 meter jonsa dish, 1.0 H-H dish
3X1 meter dish
הרי 95% (ואולי יותר) מהצרכנים שמתקינים להם מזגן לא מבינים כלום ולא יודעים אם המתקין עושה או לא עושה ואקום (וזה גם לא מעניין אותם כי המזגן עובד) רק לא ביעילות שהיה יכול. אז רק מי שמבין או שמוצא מתקין משקיען מקבל את המקסימום. זה כך לצערנו בכל דבר מרפואה ועד אינסטלציה (שלא לדבר על מחשבים ומכוניות)
אני מתנצל על התשובה המאוחרת מאד. פשוט רק עכשיו שמתי לב שהגבת לשרשור הזה.
המתקין הוא איציק, שכינויו כאן בפורום הוא cavtl.
מספר הטלפון שלו הוא: 050-5284986.
איציק הוא מתקין מעולה, בעל מקצוע מנוסה ואיכותי, ואדם נחמד מאד.
המערכת ממשיכה לתפקד מצויין.
מאז ההתקנה החלפתי את לווין טלסטאר12 15W בלוויין סיריוס 4.8E, והחלפתי את הממיר מגנום לג'נד FTA-2505 בממיר אפקס 300.
הפרדת הצלחות נעשית כדי שהקליטה של כל לוויין תהיה טובה יותר.
באופן אידאלי כל לוויין אמור להיקלט באמצעות צלחת שיש בה עינית אחת בלבד שמכוונת אל הלווין המבוקש.
בפועל, כדי לחסוך בעיקר מקום של צלחת, וגם כסף, מתקינים על כל צלחת מספר עיניות שמכוונות למספר לוויינים, אלא שאז כל עינית צדדית קולטת פחות טוב מהקליטה המירבית שניתן להשיג באמצעות התקנתה במרכז.