בדיחמין לשבת

אוסף הבדיחות הפרטי של פורום הלווינים הישראלי. הבדיחות הטובות בעולם...שווה
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
elik101
תותח על
תותח על

בדיחמין לשבת

שליחה על ידי elik101 »

קודם כל ראיתי שאף אחד לא הגיב על הבדיחה שלי עם הצלחות לווין....

כנראה שלא הבנתם או משהו אז הפעם אני מביא אותן קלות יותר להבנה...

ישו החליט לעשות סיבוב וביקור בגן עדן. עובר מענן לענן ומדבר עם היושבים על כל אחד מהם. לפתע הבחין באיש זקן יושב ומגלב עם סכין בחתיחת עץ קטנה. שלום לך, מה שמך עונה הזקן "יוסף|" - "ומה המקצוע שלך?" אני נגר. -"היו לך ילדים על האדמה?" בבואדי היה לי ילד! שיצרתי במו ידיי! ואפילו בלי עזרת אישה!!! ועד היום הוא מאד מפורסם שם על האדמה. ישו מסתכל על הזקן האפור של האיש וקורא בקול :"אבא!...אבא...! הזקן קם מחבק אותו וצועק "פינוקיו !....פינוקיו...!
I am so stupid, I was a spy
סמל אישי של משתמש
elik101
תותח על
תותח על

שליחה על ידי elik101 »

אתר הנפט הגדול בעולם בנבדה-טקסס התפוצץ ועלה באש. כל העולם עוקב אחר הניסונות לכבות את הדליקה. שפכו קצף, אבנים, חול, מיים עם הליקופטרים והשריפה עדיין בעיצומה. אחד המהנדסים של החברה סיפר כי יש אחד בשם כהן דוד, ישראלי שגר בהרים מעושן ומסטול מבוקר עד ערב רק הוא יוכל לכבות את השריפה מיד הזניקו הליקופטר לדוד שלנו. מצאו אותו יושב ומעשן ג'ויינט מסטול לגמרי. דוד! יש שריפה בא מהר! תעזור לנו! "100 אלף דולר מזומן! - אין בעיה תקבל! רק בא מיד! עלה להליקופטר! "מה פתאם! אני בא עם הצוות שלי והטנדר שלי. הטנדר = וויליס מודל 66 (6 יושבים 6 דוחפים) דפוק ומצוקמק. לא מהר עלה להליקופטר! בלי הטנדר אני לא בא!. הוא ולוקח 4 מטפים (מקל מטאטא+גומי גדול בקצה) ועם 3 הכושים שלו, דוחפים את הטנדר ומניעים. לאחר שעתיים הוא מגיע למקום. כל רשתות הטלויזיות העולמיות מצלמות את הארוע. הטנדר נעצר בפיסגת ההר ודוד צופה על מוקד האש. לפתע הטנדר מזנק לכיוון האש, יורד במדרון. כולם היו בטוחים שהוא יעצור לפני מוקד האש אבל דוד שלנו גבר ממשיך עד מרכז הלהבות. דוד והכושים קופצים מהטנדר וחובטים עם המטפים ותוך שניות ספורות האש כבתה. דוד והכושים שרופים לגמרי מובהלים לבית החולים המקומי. כעבור יומיים מגיע לבית החולים מנכ"ל חברת הנפט ואומר לדוד שכולו חבוש תחבושות מכף רגל ועד ראש (כמו מומיה) מר כהן! אנו מודים לך וכמובטח קח לך 100 אלף דולר + בונוס 100 אלף דולרים נוספים על אומץ הלב והמהירות בה כביתה את האש. ...תודה ..תודה... בקול חלש עונה דוד. המנכ"ל :" אמור לי מר כהן, מה תעשה עכשיו עם כל הרבה כסף?..... דוד משיב בקול צרוד :" דבר ראשון אני מתקן את הברקסים בטנדר...................................
סמל אישי של משתמש
elik101
תותח על
תותח על

שליחה על ידי elik101 »

2 חברי קיבוץ נפגשים. מה קורה מחדש אצלכם בקיבוץ ? שום כלום ואצלכם מה חדש ? פתחנו מוצר חדשני!!!

מה ספר ספר.. הצלחנו לייצר עוף עם 4 רגליים! הפיתוח לקח כ 8 שנים אבל המאמץ היה שווה. ולמה אתם צריכים עוף עם 4 רגליים. כי בשוק ה"פולקה" זה המוצר הכי מבוקש בעופות ולכן השקענו בפיתוח הזה. ותגיד העוף החדש הזה טעים כמו כל עוף רגיל? מה אני יגיד לך עם 4 רגליים הוא רץ כל כך מהר שאנחנו לא הצלחנו לתפוס אותו כדי לטעום........
סמל אישי של משתמש
elik101
תותח על
תותח על

שליחה על ידי elik101 »

תמיד סיפרו לי שסבא שלי היה ג'נטלמן מושלם.

יום אחד דפדפתי באלבום תמונות משפחתי ועצרתי מול תמונה של סבתי בשמלת כלה עומדת, ועל כיסא לידה סבי יושב. שאלתי את אבי :

"איזה מין ג'נטלמן היה אם הוא יושב וסבתא עומדת?

ענה לי אבי בחרישית "זה תמונה מהיום שאחרי ליל הכלולות,

סבא שלך כבר לא יכול היה לעמוד! וסבתא שלך לא יכלה לשבת.
סמל אישי של משתמש
elik101
תותח על
תותח על

שליחה על ידי elik101 »

ילד בן 11 נכנס לבית זונות עם צפרדע מתה מעוכה לגמרי קשורה לחוט ואומר:" אני באתי לזיין יש לי כסף! מוציא חבילת שטרות מכיסו. ה"מאדם" החליטה שאכן יש לו כסף ! אז אין סיבה שלא, ושאלה אותו איזה סיגנון בחורה ימצא חן בעיניך? אני רוצה אחת שחולה בבקשה! חולה ? כן חולה! ואז היא נזכרת שכמה גברים סיפרו לה שנאלצו לקבל זריקה אחרי סקס עם נטלי. הוא עולה עם נטלי לחדר עושים מה שעושים וכשירד שואלת אותו המאדם" למה רצית אחת שחולה? אומר לה עכשיו אני חוזר הביתה, ההורים שלי יביאו בייבי סיטר ויצאו לבלות, הבייבי סיטר הזו, אני יזיין אותה כי אוהבת ילדים ואז היא תדבק, כשההורים לשלי יחזרו אבא שלי ייקח את הבייבי סיטר הביתה ובוואדי בדרך יזיין אותה אז גם היא תדבק, כשיחזור כדי שאימא שלי לא תחשוד בכלום הוא יזיין גם אותה וגם היא תדבק, מחר כשאבא שלי ילך לעבודה יבוא הדוור שיזיין את אימא שלי וגם הוא ידבק! רגע שאלה ה"מאדם" למה הדוור? כי הוא זה שדרס את הצפרדע שלי...
סמל אישי של משתמש
elik101
תותח על
תותח על

שליחה על ידי elik101 »

רחל הקטנה (16) מספרת לאימה שהיא מאחרת במחזור. האם מודאגת ממהרת איתה לבדיקה ואכן הילדה בהריון. כשחזרו הביתה האב מתנפל עליה וצועק:" יה חתיכת מופקרת בגילך! וכבר ובהריון? מי זה הבן זונה הזה שעשה זאת? הבת מרגיעה אותם ומחייגת בטלפון מנתקת ואומרת:" הוא מיד יגיע!. כעבור כ 40 דקות עוצרת פררי טסטה רוסה מול הבית, בחור בן 40 לבוש טיפ טופ מגיע נכנס ואמר "אני אשם רבותיי! ואני מאד אחראי למעשיי! אם זה יהיה בן, אני פותח חשבון בנק על שמו ומפקיד 500,000 $ + דירה בהרצליה פיתוח, ואם זו בת אני מפקיד בחשבון על שמה 200,000 $ + דירה ברמת אביב. האב המום מתקרב אליו ושואל ואם היא במקרה תעשה הפלה טבעית,

תוכל בבקשה לזיין אותה עוד פעם............
סמל אישי של משתמש
elik101
תותח על
תותח על

שליחה על ידי elik101 »

המורה נכנסת לכיתה א ושואלת את הילדים" שלום ילדים רציתי שהיום נדבר על מקצועות שונים" .... דוד אמור לי בבקשה מה עושה אימך ובמה עוסק אביך?" דוד "אמא שלי עובדת ניקיון, ואבא שלי עובד בבנק!" יפה מאד דוד, ואת נועה ספרי לנו."אבא שלי עובד במוסך ואמא שלי עקרת בית שומרת על 2 האחים הקטנים שלי. "יפה מאד ואתה גרגורי " דה, אבא שלי לא עובד הוא שותה וודקה..... וישן...כל היום! ואמא שלי עובדת כ-מחליפה" המורה :"מחליפה???" איזה מין מקצוע זה? גרגורי מחליפה... פשוט מחליפה." "ואולי תסביר לנו מה עושה מחליפה??". "דה... דה..........כל יום בין 2 ל 4אחצ"ה באים אצלינו הביתה הרבה גברים, אמא נכנסת עם אחד אחד לחדר שינה לכמה דקות ואחר"כ הוא הולך הביתה, אבל מה שהם עושים שם החדר אני לא יודע...."המורה: "לא גרגורי זה לא מחליפה... זה זונה....." "לא המורה " אחותי היא זונה ואמא שלי מחליפה אותה בין 2 ל 4 כל יום זה "מחליפה".....
mr dish
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי mr dish »

ובסגנון הבדיחה הראשונה שלך.........שוטר-מקוף מסתובב לו בשעמום בשכונה, נתקל באחד ממולל ומפסל לו דמות מחרא. משעמום פותח השוטר ושואל: מה אתה עושה, חטייאר? עונה לו: עושה כבאי.... ולמה אתה לא עושה שוטר??? אין לי מספיק חרא....... |biglaugh|
100עכוז
סמל אישי של משתמש
yhaddad
תותח על
תותח על
Been thanked: 1 פעם
יצירת קשר:

שליחה על ידי yhaddad »

|קופץ| |rof| |rof|
We could change the world if god would give us the source code
שלח תגובה