הממיר הזה הטריד את מנוחתי בימים האחרונים. חרשתי אותו מימין ומשמאל, מלמטה ומלעלה. ניסיתי אותו בכול דרך אפשרית. נתקלתי בבעיות ואת חלקן עקפתי אבל יש עדיין לא מעט בעיות שאין להם פתרון בשלב זה.
הרבה מכם שמתענינים בממיר HDTV שיתופי חיכו לשמוע בשורות שהנה סוף סוך יש לנו ממיר חדש מתוצרת גרמנית משובחת שיכול להתת בעיטה לממיר שכולנו מחכים לו כבר יותר משנה - הדרים 8000.
את עשרות השעות שהשקעתי בממיר הקטרין הזה השקעתי בעיקר למענכם. לי עצמי יש HTPC עם מקלט HDTV שעובד מצוין ועונה לכל צרכי.
בקצרה אני אומר שהממיר הזה מאכזב.
זה ממיר שיצא לשוק לפני כחצי שנה. חברת קטרין לא שיחררה את תוכניות המקור של הממיר מה שלא מאפשר למפתחים לפעול בחופשיות ביצירת תוכנות לממיר הזה. יש קבוצה אחת בשם SF TEAM שהצליחה להוסיף מספר יכולות בסיסיות לתוכנת הממיר אשר מטרתם היא אחת - שהממיר יאפשר שיתוף.
אז כן, הממיר מאפשר שיתוף. אבל עם הרבה מגבלות.
כדי להפעיל את העסק צריך דיפלומה מהרווארד...
מה שלא מעודד בכל העניין עם הממיר הזה הוא שהקבוצה הזו SF הוציאה את הגרסה האחרונה לפני 3 חודשים. זה מביא אותי למחשבה שהם תקועים טכנולוגית ובעצם הגיעו לקצה יכולתם.
מעבר לבעייתיות השיתוף, יש בעייה אחת שממש הרגה אותי. אין אפשרות להגדיר יותר מלווין אחד לכל LNB. כלומר הממיר הזה לבעלי צלחת ממונעת הוא פשוט לא אפשרי. כל פעם שמזיזים את הצלחת ללווין אחר ומחליפים לווין בכניסת הדייסק אז הממיר שוכח את כל הערוצים מהלווין הקודם שהיית בו.
שאלה-
איך הקטריין באיכות תמונה בערוצי שיתוף לעומת ה7020?
האם יש שינוי?לי יש קטריין בן שנתיים וקצת. ללא אפשרות אינטרנט והאיכות עולה על כל הממירים שביקרו בסלון שלי.
י א @ 28/9/2007, 04:02 כתב:
מעבר לבעייתיות השיתוף, יש בעייה אחת שממש הרגה אותי. אין אפשרות להגדיר יותר מלווין אחד לכל LNB. כלומר הממיר הזה לבעלי צלחת ממונעת הוא פשוט לא אפשרי. כל פעם שמזיזים את הצלחת ללווין אחר ומחליפים לווין בכניסת הדייסק אז הממיר שוכח את כל הערוצים מהלווין הקודם שהיית בו.
אני יכול להעיד שבגרסה הראשונה של SF, התופעה הזאת לא קוראת.
אצלי הממונעת היא בכניסה 4 של הדייסק, וכל שינוי בהגדרות הדייסק בכניסה-4 כאשר אני מסיט את הצלחת, לא גורם לערוצים השמורים להעלם.