בנתיים על אף אחד. לגבי EMU דרימבוקס, לא יודע כי אין לי אותו, אולי כבר עכשיו אפשר לראות מהשהו, למרות שלא נירא לי...
@ MAX2003
בנתיים הכל מה שנכתב וצורף מהווה בסיס לצפייה בלבד, מה שחסר זה רק מפתחות. שאם להתחשב בפרסום בפומבי של ALGO של VIA2 יהיה ניתן לראות אותם (מפתחות) ממש בקרוב.
@ RAVIV
אחי, כמו שסומכים אליך ועל עוד כמה אנשים כאן בפורום, אז אותו דבר אני יכול להגיד על כמה אנשים מהפורומים אחרים שאני משתתף בהם
אתה צריך להכניס פלסטינה בדומה לזה שבתוך LNB C-BAND לתוך KU-BAND. בקיצור זה לא מה שתוכל לעשות ממש עכשיו. התכוונתי יותר לחברים בח"ל לאלה שאולי כבר ראו בעבר את החבילה. חוץ מזה, אני לא בטוח בכלל אם תוכל לקלוט את החבילה בארץ. צריך צלחת גדולה יחסית :|
אני עדיין ספקן, וזאת מפני ש: הכרטיסים היחידים שמאפשרים MOSC הם של +NTV וזאת אומרת פריצה-חלקית. הם מוציאים מפתחות OP מהכרטיס. הפלאג-אין הוא, לדעתי, סופטקאם של ויא שמאפשר שימוש בMOSC על כרטיס מחשב [ומכאן התמונה]. אבל, שוב להנחתי, ללא כרטיס מקורי אין אפשרות לצפות בויא2, ולראיה העובדה ש08 לא ידוע. בנוסף, מה שמוצג כאלגו של ויא2 נראה לי לא נכון מהרבה בחינות (הקידוד שבו משתמשים לאורך המפתח).
כל המפתחות של NTV+ ידועים חוץ מ08, בגלל זה התמונה היא לא רצופה, כי הם משנים מפתח כל כמה שניות. בגלל שבנתיים "מחפשים" איך להוציא 08, לא ניתן לראות שאר הספקים, שכידוע יושבים רק על 08! אם הם היו משתמשים בכל החבילה של המפתחות כמו NTV+ אז גם היתה יכול לראות אותם
תמונה שנעשת היא לא נעשת ע"י שימוש עם MOSC אלה בשמוש עם פלאגין בלבד וצילמו אותה בדיוק ברגע שהחליפו מפתח ל08(אם תשים לב בתמונה רשום 08 Unknown).
תראה, יש כרטיסים ישנים שיש בהם 08 שעובדים עם בלוקר. הם החליטו שהכנסת מפתחות שונים הקשורים לתת-חבילות שונות יפטור להם בעיה ואלה שעבדו עם MOSC לא יוכלו לראות. אבל מה קורה עכשיו? אלה שיש להם כרטיסים ישנים צופים בעזרת הפלאגין הזה ופלאגין בשם MP (עם הMOSC בתוך הצורב) אפילו בלי תקיעות, כי יש להם 08