כמה שאלות לגבי ציוד וקליטת DVB-S2

מדור לנושא שידורי HDTV. קבצים, ממירים, מידע, ציוד, דעות וכל דבר הקשור לקליטת שידורים בחדות גבוהה.
שלח תגובה
bitman
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי bitman »

שלום לכולם
אני מברר בימים אלו על התקנת צלחת 1.80 ממונעת ומקריאה בפורום הבנתי שמומלץ דייסק איכותי ו-LNB איכותי לקליטת DVB-S2
האם אני זקוק בכלל לדייסק אם הצלחת תהיה מחוברת רק לממיר יחיד (S2-3200) ? מה זה דייסק איכותי ?
רציתי לדעת מה מומלץ לפני שאני מזמין מ-DVBSHOP את ה-TT-3200

חשבתי להזמין גם את ה-INVERTO Single LNB 0.3dB או שה-ZIN 0.3 וה-INVACOM. 0.6 עדיפים ?
האם כדאי בכלל ללכת על 0.2 או שיותר טוב 0.6 ?

לאחר שקראתי על האפשרות להזרים למחשב אחר ברשת בעזרת PROGDVB
אולי עדיף ללכת על LNB כפול לאופציה עתידית (SS2 בחדר אחר ?)

כמו כן, מה זה הבאנדל שיש שם עם ה-Starkey למה הוא מיועד? האם מספיק לי הבאנדל הבסיסי ב-100$ ?
לגבי המשלוח, ראיתי שניתן לשלוח עם הדואר הגרמני אשר עולה כמחצית (30$) מ-DHL מישהו ניסה?

ושאלה לסיום, מה האופציות וההמלצות לקליטה עם 1.80 ממונעת...HD כמובן, יש טעם להזמין T-REX או דיאבלו?
סמל אישי של משתמש
girobert
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי girobert »

0.3 או 0.6 מציין את ספרת הרעש ( NOISE FIGURE ) , ככול שהמספר קטן יותר זה אומר מצבך טוב יותר , כלומר 0.3 עדיף על 0.6 .
bitman
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי bitman »

תודה על התגובה
מישהו יכול לענות על שאר השאלות?
המליצו פה על דייסק איכותי עם צריכת זרם נמוכה, מה זה דייסק איכותי?? איזו תוצרת?
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 9 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

האם אני זקוק בכלל לדייסק אם הצלחת תהיה מחוברת רק לממיר יחיד (S2-3200) ? - לא
מה זה דייסק איכותי ? - זה לא הדייסקים שעולים 40 50 שקל בארץ. תצטרך להזמין מחו"ל כמו של Spaum
חשבתי להזמין גם את ה-INVERTO Single LNB 0.3dB - שים לב שאם אתה קונה צלחת פריים פוקוס אז אתה צריך LNB מתאים וגם פיד עבורו.
שקראתי על האפשרות להזרים למחשב אחר - השאלה פה לא ברורה. להזרים למחשב אחר זה אומר שצופים רק במחשב אחד באותו זמן. עדיף לשים LNB כפול אם הכוונה שלך שתיהיה עמדה נוספת עצמאית.
לגבי HD - המצב לא פשוט עדיין. רוב הערוצים ב HD הטובים הם בחבילות סקאי אנגליה וסקאי איטליה. כדי לקצפות בהם תצטרך מנוי חוקי.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
bitman
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי bitman »

עשיתי חיפוש על היצרן שהמלצת ולא מצאתי היכן ניתן לרכוש דייסק שכזה
אם תוכל לתת לינקים לחנויות בחו"ל אשר שולחות לארץ אודה לך

תודה רבה
עזרת לי מאוד
|כן
שלח תגובה