Low Treshold Extension (LT) info
-
Raviv
- תותח על

Low Treshold Extension (LT) info
קרמר הזכיר את הנושא ועלה לי שבזמנו השתמשנו בזה עם ממירים אנלוגיים ישנים. כיום, מישהו יודע אם יש טעם להשתמש בדבר כזה עם ממיר חדיש? אני מתכוון לממיר דיגיטליאנלוגי שברשותי, ואני משתמש בLNB של 0.3
זה טוב רק לאנלוג לתחנות חלשות במיוחד .
בדיגיטל זה יגרום לפריזים ולעובדן מידע .......לדעתי .
באנלוג זה מאפשר קליטה של תחנות חלשות אך בא בדר"כ על חשבון איכות אות הוידאו שנפגעת במקצת .
ישנם מקלטים אנלוגיים שכוללים מעגלים אלה אינטגרלית בתוכם כולל כיוון דרך התפריט .
כיום בעידן הדיגיטל ממש פחות מעניין ............
בדיגיטל זה יגרום לפריזים ולעובדן מידע .......לדעתי .
באנלוג זה מאפשר קליטה של תחנות חלשות אך בא בדר"כ על חשבון איכות אות הוידאו שנפגעת במקצת .
ישנם מקלטים אנלוגיים שכוללים מעגלים אלה אינטגרלית בתוכם כולל כיוון דרך התפריט .
כיום בעידן הדיגיטל ממש פחות מעניין ............
-
hulday
- תותח על

-
Raviv
- תותח על

זה בעצם מוריד את רוחב הפס או כמות המידע שצריך בשביל ליצור תמונה [אשמח אם מישהו יתקן אותי או יפרט יותר]
גילי
תודה, חשבתי להשתמש בזה רק על האנלוגי. אני חושב שבממיר שלי [ECHO 3600] יש את זה מובנה אבל אני לא מוצא דרך לתכנת את זה ידנית.
זה הנתונים של הטיונר האנלוגי-
Receiving Frequency 900 - 2,150MHz
IF Connector F-Type, 1 Input
IF Bandwidth (Video) 27 MHz
Low Treshold (Video) < 3dB adjustable (32 steps)
IF Bandwidth (Audio) 130-500 kHz
De-emphasis (Audio) 50µs, 75µs, CCITT J17, Adaptive
קיוויתי שגם קרמר יזרוק איזה עצם..
גילי
תודה, חשבתי להשתמש בזה רק על האנלוגי. אני חושב שבממיר שלי [ECHO 3600] יש את זה מובנה אבל אני לא מוצא דרך לתכנת את זה ידנית.
זה הנתונים של הטיונר האנלוגי-
Receiving Frequency 900 - 2,150MHz
IF Connector F-Type, 1 Input
IF Bandwidth (Video) 27 MHz
Low Treshold (Video) < 3dB adjustable (32 steps)
IF Bandwidth (Audio) 130-500 kHz
De-emphasis (Audio) 50µs, 75µs, CCITT J17, Adaptive
קיוויתי שגם קרמר יזרוק איזה עצם..
-
רמי.א
- תותח על

אם אני לא טועה הפעולה הזאת עובדת רק בשידור אנלוגי.
היא מגבריה את עוצמת הקליטהשל הערוצים אבל מורחת את התמונת שידור כך שהתמונה פחות ברורה.
אני בצלחת 2.7 מטר בלווין ב 19.2E באנלוג
בערוצים הניקלטים חלש כמו הערוץ פרו7 שאני נותן מיספר יותר גבוה בLow Treshold אז אני קולט יותר טוב את הערוץ אבל הצבעים הבהירים נהפכים ליותר כהים ושהם כהים אז שומעים פחות ברור את צלילי השידור ויותר קשה לי ליקרוא את הרשום בערוצים.אבל בערוצים הניקלטים חלש זה עדיף מכלום.בלווין אסטרא2C בערוצי האנלוג באותו מיקום אני קולט באיכות בינונית אז בערוצים האנלוגים של הלווין הזה אני מעדיף לא להפעיל את הLOW TRESHOLD.
היא מגבריה את עוצמת הקליטהשל הערוצים אבל מורחת את התמונת שידור כך שהתמונה פחות ברורה.
אני בצלחת 2.7 מטר בלווין ב 19.2E באנלוג
בערוצים הניקלטים חלש כמו הערוץ פרו7 שאני נותן מיספר יותר גבוה בLow Treshold אז אני קולט יותר טוב את הערוץ אבל הצבעים הבהירים נהפכים ליותר כהים ושהם כהים אז שומעים פחות ברור את צלילי השידור ויותר קשה לי ליקרוא את הרשום בערוצים.אבל בערוצים הניקלטים חלש זה עדיף מכלום.בלווין אסטרא2C בערוצי האנלוג באותו מיקום אני קולט באיכות בינונית אז בערוצים האנלוגים של הלווין הזה אני מעדיף לא להפעיל את הLOW TRESHOLD.
-
mr dish
- תותח על

- יצירת קשר:
- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
אכן אתה צודק - דיש - זה באמת אבי.
אגב, דברתי איתו שבוע שעבר, הוא התחיל להביא לארץ מכשיר חדש שזה מין מולטימדיה סנטר סלוני, משהו כמו מחשב ייעודי שמתחבר לאיטרנט ויש לו את כל התכונות כמו יציאות קול 5.1 ויציאות וידאו קומפוננט ועוד הרבה דברים יפים. יודע להקרין ולהשמיע את כל סוגי הקבצים שניתן היום להוריד מהאינטרנט.
אגב, דברתי איתו שבוע שעבר, הוא התחיל להביא לארץ מכשיר חדש שזה מין מולטימדיה סנטר סלוני, משהו כמו מחשב ייעודי שמתחבר לאיטרנט ויש לו את כל התכונות כמו יציאות קול 5.1 ויציאות וידאו קומפוננט ועוד הרבה דברים יפים. יודע להקרין ולהשמיע את כל סוגי הקבצים שניתן היום להוריד מהאינטרנט.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..