ספר בישול לגברים 
 * קודם כל - שטוף ידיים. 
* לא, אי אפשר לוותר על זה - שטוף ידיים! 
* אני לא אוותר לך - תשטוף את הידיים!!! 
* אוקיי, עכשיו גש למקרר ותוציא 5 ביצים. 
* קח את ארבעת הביצים ששרדו את ההוצאה מהמקרר, ושבור אותן לתוך קערה. 
* תרים את הקערה מהרצפה ותנקה את הביצים שנשפכו. להבא, שים לב שאתה לא תפיל עם היד כלום. 
* תוציא עוד 5 ביצים, ואת הארבע שנשארו תשבור לתוך קערה. תזכור - בזהירות. 
* תוציא מהארון כוס קמח וחצי כוס סוכר. 
* תסגור את ארון כלי הניקוי, ותפתח את ארון המטבח. 
* זה מלח - תחזיר אותו לארון ותוציא את הסוכר. 
* תשתדל לשפוך את הסוכר לתוך הכוס. עכשיו תנקה את כל הסוכר ששפכת. 
* קח מיקסר ותערבב את הבצק שנוצר עד שהוא יסמיך. 
* תנקה את הקירות, התקרה והרצפה שהתמלאו בבצק שערבבת. 
* לא, זה גם לא מספיק, הכלב מלקק את הלכלוך - קח סמרטוט ותנקה הכל. 
* בפעם הבאה תנסה להפעיל מיקסר בעדינות. זה לא רובה אוויר. כן, מחזיקים את המכסה למעלה. 
* למילוי של העוגה - קח 10 תפוחים, חתוך אותם וקלף. 
* שים פלסטר על הפצעים מהסכין. תזכור - לא רוצחים את התפוחים, חותכים אותם. 
* הכנס את התפוחים לבצק והכנס לתנור לחצי שעה. 
* אם העוגה עדיין לא מוכנה - זה כי שכחת להדליק את התנור. הדלק אותו וחכה חצי שעה. 
* עברה חצי שעה - תפסיק לראות טלוויזיה והוצא את העוגה מהתנור. 
* ברצינות עכשיו - תפסיק לראות טלוויזיה ותוציא את העוגה. 
* תוציא את העוגה עכשיו! 
* יופי, גאון - היא כבר שרופה. גש למאפיה הקרובה לביתך וקנה עוגת תפוחים. 
* חזור הביתה ואכול את העוגה בהנאה. 
* תפתח את הנילון לפני שאתה אוכל, אדיוט!
			
			
									
						ספר בישול לגברים.
- pakwan
- תותח על 
- הודעות: 2268
- הצטרף: 01 אפריל 2005, 11:12
- מיקום: נתב"ג




 
  ![[כפיים] [כפיים]](./images/smilies/clap.gif) 
 
