החלפת CLIENT באניגמה
-
qwerty
- חבר ותיק

כאשר אני מחליף CLIENT ל- CAMD3
ולוחץ על הלחץ הירוק להרצה
אני מקבל הודעה שהערוץ כבר משתמש ב- CLIENT אחר וכדי לשמור על שינויים אני צריך ללחוץ על REMEMBER
אני לא מוצא בשלט כפתור REMEMBER
כאשר אני בוחר בשורה השניה את ה- CLIENT או TRANSPONDER ושוב לוחץ על הירוק - עדיין אני מקבל את אותה ההודעה
איך ניתן לעבור בין CLIENTS?
האם ניתן לכוון שלכל ערוץ יהיה CLIENT אחר?
ולוחץ על הלחץ הירוק להרצה
אני מקבל הודעה שהערוץ כבר משתמש ב- CLIENT אחר וכדי לשמור על שינויים אני צריך ללחוץ על REMEMBER
אני לא מוצא בשלט כפתור REMEMBER
כאשר אני בוחר בשורה השניה את ה- CLIENT או TRANSPONDER ושוב לוחץ על הירוק - עדיין אני מקבל את אותה ההודעה
איך ניתן לעבור בין CLIENTS?
האם ניתן לכוון שלכל ערוץ יהיה CLIENT אחר?
-
matigol
- חבר פורום

-
qwerty
- חבר ותיק

- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
לגבי השאלה הראשונה- השורה השנייה במסך הכחול נקראית remember. התפקיד של השורה הזו הוא לאפשר לממיר לזכור איזה אמולטור אתה בחור לאיזה תדר או ערוץ וכך שתעבור בין ערוצים הוא אוטומטית יחליף אמולטור. הרבה אנשים לוחצים בטעות על כפתור channel או transponder ואז הממיר זוכר. כדי לבטל את פעולת הזכרון צריך לבחור את כפתור ה erase.
לגבי השאלה השנייה - תלחץ על כפתור ההשתקה mute בשלט ותקבל מסך audio ששם אפשר לבחור את ערוץ הקול. יש הסבר שכתבתי איפושהו איך לערוך את קובץ ה config ולהוסיף לו ברירות מחדל לשפות קול.
לגבי השאלה השנייה - תלחץ על כפתור ההשתקה mute בשלט ותקבל מסך audio ששם אפשר לבחור את ערוץ הקול. יש הסבר שכתבתי איפושהו איך לערוך את קובץ ה config ולהוסיף לו ברירות מחדל לשפות קול.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
- sl17
- אחלה חבר

-
qwerty
- חבר ותיק

כאן: http://www.sat-israel.com/Forums/index. ... ntry117155
מתואר איך משנים את ה- AUDIO כדי שאנגלית תהיה ברירת המחדל
מתואר איך משנים את ה- AUDIO כדי שאנגלית תהיה ברירת המחדל