תגובות על לורי

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 9 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

תגובות על לורי

שליחה על ידי י א »

לורי,

לצערי, מטיבעו של פורום אינטרנטי הוא שמגיעים אליו אנשים מכל הסוגים, ופורום זה לא שונה מכל פורום אחר.

לדעתי, ואולי כדאי שכולם פה ילמדו מכך, נדמה לי שטעית בכך ששיתפת אותנו במידע שהיגיע אליך בנושא כרטיסי הטיטניום. נכון שאני בטוח שעשית זאת רק כדי שלא יגרם לנו נזק גדול יותר מזה שכבר נגרם ואני גם בטוח שאילו ידעת זאת מבעוד מועד (כלומר לפני שהיזמננו ממך) היית נמנע מלמכור לנו.

למרות שבהודעתך הדרמטית והכנה ביקשת מאיתנו לא להעביר את המידע הזה לפורומים אחרים, יש פה ביננו אנשים רעים ושפלים שמנצלים את המסכה שהאינטרנט נותן, ולא רק שהעביר את המידע לפורום אחר (לי ידוע בינתיים רק על תפוז), גם האשים אותך בגלוי במעשה תרמית.

ראה לינק להודעה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ ... d=30932077

לידיעתך, אם אתה מרגיש פגוע מהודעה זו באופן שברצונך להגיע לכותב ההודעה ולתבוע אותו על הוצאת לשון הרע או כל דבר אחר, יש לך את האפשרות לעשות זאת. כבר היו פסקי דין בארץ בהקשר לפורום תפוז שהורו למנהלי הפורום לחשוף זהות של גולש עקב האשמות כאלו ואחרות.

שוב - צר לי על כך, הפורום הזה ככל הפורומים אינו קהילה סגורה, ומידע שנכתב כאן אין לנו יכולת שליטה עליו.

בברכה,

י א
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
סמל אישי של משתמש
sharon
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה על ידי sharon »

צריך להתעלם מכל המלעיזים...

רק התעלמות מהם תביא להשתקתם
"...ותודה להוריי שהביאוני עד הלום..."
mr dish
תותח על
תותח על
יצירת קשר:

שליחה על ידי mr dish »

שרון, זה לא מספיק.....נבלות כאלה, שכל הוויתם הזקה והשמצה ללא גבולות - יש לזיין בכל דרך אפשרית! אם באלימות (אם היה אפשר...) ואם בתביעות משפטיות שיגרמו לזבלים כאלה לשלם על בזבוז האויר שהם מהוים. |angry|
100עכוז
שלח תגובה