כיוון נילסאט
-
yosipel
- תותח על

- oriel
- תותח על

-
yosipel
- תותח על

-
yosipel
- תותח על

-
yosipel
- תותח על

-
yosipel
- תותח על

- oriel
- תותח על

- miki1
- אחלה חבר

- יצירת קשר:
לא צריך להצמיד שני LNB בעלי שתי יציאות.
בעמוס ערוצים באותה כותביות , מספיק LNB בעל יציאה אחת.
בעמוס ערוצים באותה כותביות , מספיק LNB בעל יציאה אחת.
מתקין צלחות לווין בכל חלקי הארץ
פרטים באתר: http://www.tvsat.co.il
פרטים באתר: http://www.tvsat.co.il
-
israeln
- תותח על

- יצירת קשר:
yosipel שלום.
ה-LNB שלך מצויין, ותוכל לקבל תוצאות טובות איתו.
זוית הצילום שלך לא ממחישה לשאר החברים את רוחבו, אבל הוא יחסית צר, וניתן להצמיד אותו.
את מתקן העזר שרכשת , לא הרכבת אותו בצורה נכונה.
שים לב: את החלק התחתון (זה עם ה-90 מעלות) עליך לחבר ל"שלה" המחזיקה את ה-LNB (הפוך מהתמונה).
לא צרפת תמונה של הצלחת שלך, אבל תצטרך לקדוח חור עובר במוט המרכזי ,זה שמחזיק את ה-LNB של עמוס בצלחת.
את הקדח תקדח כ-5 ס"מ מתחילת המוט, כלומר תמדוד 5 ס"מ מה-LNB של עמוס .
אם אני כרגע מתאר מצב שהצלחת של עמוס מופנת לדרום מערב, הקדח העובר צריך להיות בפאה הצפון מערבית של המוט המרכזי, ולצאת בפאההדרום מזרחית של המוט.....(אני מקווה שההסבר שלי מספיק מפורט).
במצב הזה תתקין את המתקן שרכשת עם בורג ואום, ושים לב, הצורה של המתקן מאפשרת ל"הסיע אותו " עד למיקום הרצוי, בן היתר תצטרך לכופף את המתקן.
עוד הייתי ממליץ לך זה "לקצר/לקטום" את ה"אוזן" (היכן שהבורג עם האום ) מאחד הצדדים (הצד שמיוע להיות צמוד ל-LNB של 4w) על מנת שתוכל להצמידו בצורה יעילה בעת ההתקנה.
השבוע סייעתי והתקנתי לאחד מהחברים בפורום בדיוק LNB כזה. במקרה שלו היה יותר קשה היות והוא רצה את 5e צמוד ל7e.
ייעצתי לחבר להשתמש עם "מחזיק רב LNB ", מהדגם עם המוט המרכזי וברגי האלן (רוב החברים מקרים את המתקן הזה, ובטח מבינים אותי), וכך עשינו.....
עניינית, טכנית, המתקן שרכשת יעשה את העבודה בצורה טובה.
בהצלחה,
ישראל
ה-LNB שלך מצויין, ותוכל לקבל תוצאות טובות איתו.
זוית הצילום שלך לא ממחישה לשאר החברים את רוחבו, אבל הוא יחסית צר, וניתן להצמיד אותו.
את מתקן העזר שרכשת , לא הרכבת אותו בצורה נכונה.
שים לב: את החלק התחתון (זה עם ה-90 מעלות) עליך לחבר ל"שלה" המחזיקה את ה-LNB (הפוך מהתמונה).
לא צרפת תמונה של הצלחת שלך, אבל תצטרך לקדוח חור עובר במוט המרכזי ,זה שמחזיק את ה-LNB של עמוס בצלחת.
את הקדח תקדח כ-5 ס"מ מתחילת המוט, כלומר תמדוד 5 ס"מ מה-LNB של עמוס .
אם אני כרגע מתאר מצב שהצלחת של עמוס מופנת לדרום מערב, הקדח העובר צריך להיות בפאה הצפון מערבית של המוט המרכזי, ולצאת בפאההדרום מזרחית של המוט.....(אני מקווה שההסבר שלי מספיק מפורט).
במצב הזה תתקין את המתקן שרכשת עם בורג ואום, ושים לב, הצורה של המתקן מאפשרת ל"הסיע אותו " עד למיקום הרצוי, בן היתר תצטרך לכופף את המתקן.
עוד הייתי ממליץ לך זה "לקצר/לקטום" את ה"אוזן" (היכן שהבורג עם האום ) מאחד הצדדים (הצד שמיוע להיות צמוד ל-LNB של 4w) על מנת שתוכל להצמידו בצורה יעילה בעת ההתקנה.
השבוע סייעתי והתקנתי לאחד מהחברים בפורום בדיוק LNB כזה. במקרה שלו היה יותר קשה היות והוא רצה את 5e צמוד ל7e.
ייעצתי לחבר להשתמש עם "מחזיק רב LNB ", מהדגם עם המוט המרכזי וברגי האלן (רוב החברים מקרים את המתקן הזה, ובטח מבינים אותי), וכך עשינו.....
עניינית, טכנית, המתקן שרכשת יעשה את העבודה בצורה טובה.
בהצלחה,
ישראל
Cessna 172-4XCGQ
-
צבי10
- חבר ותיק

-
israeln
- תותח על

- יצירת קשר:
-
yosipel