סקי איטליה

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
שלח תגובה
hulday
תותח על
תותח על

סקי איטליה

שליחה על ידי hulday »

מה אני צריך להוסיף לMR כדי לפתוח את סקאי איטליה ??
hulday
תותח על
תותח על

שליחה על ידי hulday »

למה לא עונים ?

בבקשה??
סמל אישי של משתמש
rolibark
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי rolibark »

שמתי עכשיו עידכונים ל MR בקבצים ולינקים - גם ל SKY ITALIA (תמצא אותם ב softcam.key)

http://www.sat-israel.com/Forums/viewtopic.php?t=2042
סמל אישי של משתמש
שלמה רוזן
תותח על
תותח על

שליחה על ידי שלמה רוזן »

האם ניתן לראות גם באמצעות סיזון ??
who dares wins
סמל אישי של משתמש
rolibark
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי rolibark »

שלמה - אין לי מושג

וחוץ מזה השרשור הזה הוא (לפי בקשת חולדאי) לעיניניי M עידכון MR

ושלמה - אני פשוט מציע לך לפתוח שרשור חדש בנושא שאתה מבקש - אחרת הסיכויים שיענו לך בנושא סיזון תחת נושא MR הוא קלוש.... |hello|
hulday
תותח על
תותח על

שליחה על ידי hulday »

עוד קצת שאלות:

אני קולט 2 תדרים של סקי איטליה שנמצאים על EUROPE BEAM.

על תדר H11179 ישנם ערוצים GIOCO CALCIO שנפתחים עם R בעזרת קודים שנתן אמגו במדור קבצים.

אני קולט גם את הערוצים על תדר 10992V - אבל אותם אני לא פותח.

1. איך יודעים איזה ערוץ שייך לאיזה חבית קדוד ? (מספרים בSOFTCAM כמו 0070 0071 0072)

האם יש איזשהו אינדקס שמראה כל תדר לאן שייך ?

2. מה ההסבר הטכני שחבילה כמו סקאי איטליה מקודדת בכל מיני שיטות ? הרי ללקוח האיטלקי יש כרטיס אחד ?

3. איך פותחים (אם בכלל) את הערוצים שעל התדר 10992V ??

תודה על ההבהרות,

עמרי
סמל אישי של משתמש
rolibark
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי rolibark »

זה לפי LYNGSAT יודעים

ושם כתוב ש 10992 V מקודד VIDEGUARD (או MEDIAGUARD2)
Raviv
תותח על
תותח על

שליחה על ידי Raviv »

סקאיי איטליה מקודדת בשתי שיטות בו-זמנית: וידאוגרד (NDS, כמו יס וסקאיי בריטניה) וסקה 2.

השיטה הרלבנטית היא סקה 2.

בתוך החבילה של סקאיי יש שלושה ספקים ולכל אחד מהם מס' זיהוי משלו: 0070, 0071, 0072

כרגע מלבד GIOCO CALCIO שעובד (בסופ"ש אם אני לא טועה) סקאיי איטליה לא עובד: יש על כך הרבה הודעות בפורום (ולפני שתשאל: לא עובד על שום מיכשור, לא רק MR).

בכדי להקל עליך את אירגון הערוצים מומלץ שתסתכל בLYNGSAT ובמקום לסרוק אוטומטית את כל הערוצים על הוטבירד תעבור חבילה- חבילה ותסרוק משיב אחרי משיב. אם לא, יש לך עבודה ארוכה באירגון הערוצים.

ד"א, MR כצפוי לא יתן לך צפיה ארוכה ללא כרטיס. מומלץ לך לרכוש טיטניום בהקדם, איתו תוכל לפתוח הרבה חבילות ללא צורך לעדכן את הMR (שגם ככה לא יציב במיוחד, עם פריזים קשים על נגרה, גורם לחימום הממיר ועוד): בהקשר זה כדאי שתקנה מאוורר קטן למחשב (גרושים), זה שמקרר את הפרוססור, תחבר אותו לטרנספורמטור ותשים מעל הממיר בצד של הCI: זה יתן חיים ארוכים יותר לממיר וימנע בעיות בקיץ עם שבבי זכרון "שהולכים".
hulday
תותח על
תותח על

שליחה על ידי hulday »

קודם כל תודה, עכשיו אני מתחיל להבין.

עוד 2 שאלות:

האם יש דרך לדעת איזה תדר שייך לאיזה ספק?

שאתה אומר שהחבילה מקודדת בו זמנית בשתי השיטות, האם הכוונה שכל ערוץ מקודד בשתיהן, או חלק בשיטה

אחת וחלק בשניה ??

ואיך ניתן(אם בכלל) לדעת איזה ערוץ מקודד באיזה שיטה ??

הזמנתי טיט, הם בדרך.

תודה בנתיים, שיגיעו הטיט יהיו לי עוד מלא שאלות.

בי

עמרי
Raviv
תותח על
תותח על

שליחה על ידי Raviv »

בלינק הזה יש מידע על כל משיב ומשיב בהוטבירד: http://www.lyngsat.com/hotbird.shtml

לעומת זה הלינק כאן מפרט כל מה שאפשר על סקאיי איטליה: http://www.lyngsat.com/packages/skyitalia.shtml

עכשיו, ניקח לדוגמא את המשיב הראשון שמופיע על הלינק לסקאיי איטליה: בצד שמאל כתוב 10992 V

tp 124

SR 27500

FEC 3/4

וזה מובן (פירוט התדר). ליד זה שם הערוץ ושיטות הקידוד (רואים את שתיהן ורואים שזה בו-זמנית, יחד, ככה שזה עונה על השאלה השניה שלך).

עכשיו שאלת על הספקים: זיהוי אחד לPPV (שזה פרימהפילה), זיהוי אחד לכדורגל (מה שיש כרגע) וזיהוי אחרון לשאר החבילה (החבילה הכללית). זהו גם אופן החלוקה בכל החבילות הגדולות.

בכל מקרה, עמרי, אתה לא חייב להגביל את עצמך לפורום הזה להרחבת הידע: על MR יש הרבה פורומים עם משתמשים רבים ומספיק לקרוא שאלות של אחרים ותשובות בכדי ללמוד.
hulday
תותח על
תותח על

שליחה על ידי hulday »

תודה רביב.

על איזה פורומים אתה ממליץ ?
סמל אישי של משתמש
rolibark
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי rolibark »

רביב -

האם ניתן להבין מדבריך שכרטיס טיטניום עובד עם MR ללא צורך בעידכונים תמידים ?

אם לא - עם איזה CAM הטיט עובד ?
Raviv
תותח על
תותח על

שליחה על ידי Raviv »

הטיט עובד עם מרבית המולטיקאמס. על נאגרה הוא אוטורול ועל השאר מצריך עידכונים. אבל, וזה אבל גדול, קל הרבה יותר למחוק ולתכנת כרטיס מאשר קאם וגם קל יותר להוציא תיקוניםעידכוניםשיפורים לקובץ של כרטיס מאשר לקאם.

הMR הוא סיפור כישלון טכני וסיפור הצלחה שיווקי: הקאם לא הצליח להחזיק יותר מעשרה ימים על 30W ללא צורך בעידכון חדש, שתמיד איחר לבוא. גם כעת, כשהעתיקו את הקובץ של MR מזה של XCAM סקה2 נעלם תוך פחות מיום. על 30W יש פריזים קבועים, על 5E יש בעיות באמו והרשימה עוד ארוכה.
סמל אישי של משתמש
י א
מנהל אתר
מנהל אתר
Has thanked: 9 פעמים
Been thanked: 45 פעמים

שליחה על ידי י א »

רביב,

אז מה בעצם אתה אומר? ש XCAM עדיף?
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
Raviv
תותח על
תותח על

שליחה על ידי Raviv »

שעדיף לחכות ואם מוכרחים אז הXCAM הוא הקאם לקנות.
סמל אישי של משתמש
rolibark
אחלה חבר
אחלה חבר

שליחה על ידי rolibark »

רביב

לפני שאני נחפז לקנות את ה XCAM , הייתי רוצה לקבל ממך דיעה (או אינפו יותר מפורט) על שני דברים:

1. האם ה XCAM + טיט פותח את ה SEAC2 ב 30E והאם הוא חלק שם בלי פריזים ? והאם אין לו בעיות EMU ב 5E ?

2. איזה כשלונות טכניים היו ב MR ?
Raviv
תותח על
תותח על

שליחה על ידי Raviv »

רולי, לא צריך להיחפז :wink:

יש לי MR שקיבלתי במחיר סימלי בזמנו והשתמשתי בו אולי שבוע אחד. על 30E אין כלום. על 30W יש כרגע נגרה רגיל (של +D ושל הפצה לכבלים) שנפתח בפאן קארד רגיל, נגרה MECM של קאבו שנפתח עם EMU , טיט וכו' ונגרה 2 שלא נפתח :|

על 19E יש את +D בסקה 2 שלא נפתח (פרט לערוצי מוזיקה וכו' של החבילה) ועל 13E את סקאיי איטליה שבאותו מצב. אין לי ספק שזה עניין של זמן (מקסימום כמה חודשים) עד שיהיה פיצוח מלא לסקה 2.

בנוגע לXCAM זהו למעשה הULTRA CAM שבא מאיטליה, בוורסיה קצת משופרת, עם קמפיין שיווקי חדש (כמו שג'וקר הפך לICE). לורי בוודאי יודע כל מה שקשור בקאם הזה, ולי אין אותו כרגע.
lorry
אחלה חבר
אחלה חבר
יצירת קשר:

שליחה על ידי lorry »

Digisat is the sole distributor for the UK and Irland

Digisat is also the supplier to the toecutters den.

The XCAM/ULTRA CAM

was inteduced to me by Eli of Satil ,3 month ago, and since then Digisat has been promoting the XCAM in the UK.

anything you want to find out about the XCAM is on the toecutters den

www.toecuttersden.com
שלח תגובה