מה הציעו לי המוכרים בחיפושי למקלט פשוט עם CI
-
bennykoo2003
- אחלה חבר

מה הציעו לי המוכרים בחיפושי למקלט פשוט עם CI
אז אילו התוצאות מסיור ראשון בת"א היום:
1. טופפילד 3030 עם "סיפור" שלא מצאתי לו בינתיים סימוכין שהוא יכול לפתוח VIA1 וכד' ב-750 ש"ח
2. HORNET 200ANV עם CAM פנימי כללי שלא ידעו להגיד לי מהו (מג'יק, ג'וקר????????) ב-1200 ש"ח
3. HUMAX CI8100 ב-1400 ש"ח
ניסיתי למצוא פרטים על הנ"ל באינטרנט ונראה לי שאלו דגמים ישנים או שלא נמכרים באירופה
אודה לנסיונכם וחוויותיכם עם הנ"ל
תודה
בני
1. טופפילד 3030 עם "סיפור" שלא מצאתי לו בינתיים סימוכין שהוא יכול לפתוח VIA1 וכד' ב-750 ש"ח
2. HORNET 200ANV עם CAM פנימי כללי שלא ידעו להגיד לי מהו (מג'יק, ג'וקר????????) ב-1200 ש"ח
3. HUMAX CI8100 ב-1400 ש"ח
ניסיתי למצוא פרטים על הנ"ל באינטרנט ונראה לי שאלו דגמים ישנים או שלא נמכרים באירופה
אודה לנסיונכם וחוויותיכם עם הנ"ל
תודה
בני
-
satobacko
- אחלה חבר

מספר שאלות הבהרה
QUOTE אז אילו התוצאות מסיור ראשון בת\"א היום...
אם תוכל לפרט איפה בדיוק שאלת ( חנויות מסודרות, אנשים פרטיים...) והאם המחירים הם לציוד חדש/משומש.
תודה בניקו2003 !
אם תוכל לפרט איפה בדיוק שאלת ( חנויות מסודרות, אנשים פרטיים...) והאם המחירים הם לציוד חדש/משומש.
תודה בניקו2003 !
גש לצביקה בסיגמה רח שלבים בת"א ( ליד בלומפילד )
וקנה MAGNUM 250 CIX או 7400 SX עם CAM פנימי מאג'יק
גם ה TOPFILED שהציאו לך טוב !( אני מבין בטלראן )
ואכן תפסיק להתפלא כל כך ניתן לפתוח VIA 1 ע"י קודים בלבד ...............
גם הטופפילד וגם המגנום יעשו זאת .( לא מצאתה סימוכין .............תחפש אולי תמצא !!!)
אצל צביקה מסיגמה השירות ( של הוספת הקודים ) יהיה כלול במחיר המקלט .............
וקנה MAGNUM 250 CIX או 7400 SX עם CAM פנימי מאג'יק
גם ה TOPFILED שהציאו לך טוב !( אני מבין בטלראן )
ואכן תפסיק להתפלא כל כך ניתן לפתוח VIA 1 ע"י קודים בלבד ...............
גם הטופפילד וגם המגנום יעשו זאת .( לא מצאתה סימוכין .............תחפש אולי תמצא !!!)
אצל צביקה מסיגמה השירות ( של הוספת הקודים ) יהיה כלול במחיר המקלט .............
-
bennykoo2003
- אחלה חבר

ל satobacko - הנ"ל בחנויות מסודרות
לגלובל: אני לא מתפלא בכלל על פתיחות VIA וכד' גם אני עושה את זה אבל לא הצלחתי להבין בטופפילד 3030 איך זה נעשה? איך מעדכנים תכנה אם בכלל התמיכה בפורומים וכד' . חיפשתי באינטרנט, אמנם לא במרץ רב והמקלט הנ"ל לא מכוסה כמעט בכלל כפי שMR , MAGIC וכדומה המכוסים מכל הכוונים.
בכל זאת אודה למי שיסביר לי איך הטופפילד פותח הצפנות ואת נסיונו מהנ"ל - המחיר נראה אטרקטיבי.
בני
לגלובל: אני לא מתפלא בכלל על פתיחות VIA וכד' גם אני עושה את זה אבל לא הצלחתי להבין בטופפילד 3030 איך זה נעשה? איך מעדכנים תכנה אם בכלל התמיכה בפורומים וכד' . חיפשתי באינטרנט, אמנם לא במרץ רב והמקלט הנ"ל לא מכוסה כמעט בכלל כפי שMR , MAGIC וכדומה המכוסים מכל הכוונים.
בכל זאת אודה למי שיסביר לי איך הטופפילד פותח הצפנות ואת נסיונו מהנ"ל - המחיר נראה אטרקטיבי.
בני
-
amego
- אחלה חבר

זה נכון bennykoo2003 מכשיר הטופפילד 3030 פותיח את שיטת וויקסיז 1
ואתה לא תמצאה חומר (פאץ" לממיר לפתיחת תחנות מוצפנות) על הממיר הזה בפורומם .
הדרך היחדה היה ממיר מעודכן ודרכו מעדכנים את הממיר השיני אולי בקרוב יתפרסם
תוכנה או "סופת וויר" לממיר ועוד דבר כול שיטות ההצפנה הישנות sec 1 irdeto1 viacc1
הולכות ונעלמות (מחלפות שיטה הצפנה ) זה אומר הכול עניון של זמן , אני לא אוהב לומר דברים שחורים
אבל זו האמת .
ואתה לא תמצאה חומר (פאץ" לממיר לפתיחת תחנות מוצפנות) על הממיר הזה בפורומם .
הדרך היחדה היה ממיר מעודכן ודרכו מעדכנים את הממיר השיני אולי בקרוב יתפרסם
תוכנה או "סופת וויר" לממיר ועוד דבר כול שיטות ההצפנה הישנות sec 1 irdeto1 viacc1
הולכות ונעלמות (מחלפות שיטה הצפנה ) זה אומר הכול עניון של זמן , אני לא אוהב לומר דברים שחורים
אבל זו האמת .
-
mr dish
- תותח על

- יצירת קשר: