דף 1 מתוך 1

עוד פעם צרלטון

נשלח: 30 ינואר 2019, 11:31
על ידי הטכנאי קרמר

Re: עוד פעם צרלטון

נשלח: 30 ינואר 2019, 13:05
על ידי י א
יאללה אפשר לחגוג

Re: עוד פעם צרלטון

נשלח: 30 ינואר 2019, 14:02
על ידי הטכנאי קרמר
כול הכבוד לשופטת . נתנה להם בראש .
אותי תבעו בשנת 1988 . גם על הפרת זכויות יוצרים. השופט אמר לעורך דין
נניח שקרמר גנב . לא כול אחד יכול לבוא ולטעון שקרמר גנב מימני. יש לכם ביכלל זכויות לTV בכבלים

Re: עוד פעם צרלטון

נשלח: 30 ינואר 2019, 17:08
על ידי yanivasy
למרות שאני נגד הגזל של ספקי הטלוויזיה בארץ ונגד המונופול של צרלטון, לדעתי מערכת המשפט ובעיקר עורכי הדין של צרלטון עושים לה עוול.
הרי ברור לכל שהיא משלמת עבור השידורים...

Re: עוד פעם צרלטון

נשלח: 30 ינואר 2019, 17:24
על ידי yanivasy
חוץ מזה בעל החנות קיבל אחלה פרסומת ב- ynet

Re: עוד פעם צרלטון

נשלח: 04 אפריל 2019, 17:18
על ידי yanivasy
מסתבר שהצליח לצרלטון, זכו ב - 16,000 ש"ח מבעל עסק בחיפה שהקרין שידורים...

"לעניין השיקולים השוקלים בקביעת גובה הפיצוי ראו פסק הדין שניתן בת"א (ראשל"צ) 32439-12-10 צ'רלטון בע"מ נגד יהודית הררי [פורסם בנבו] (29.1.2013):
"המחוקק קבע פיצוי סטטוטורי ללא הוכחת נזק בשיעור של 100,000 ₪ להפרה. התובעת העמידה את תביעתה על סך של 85,000 ₪. בפסיקת הפיצויים הבאתי בחשבון את החשיבות שיש להגנה על זכויות היוצרים, בכלל ועל זכויות התובעת בשידורי הספורט, בפרט. הבאתי בחשבון גם שמדובר בתביעה בגין הפרה אחת ובבית עסק קטן. לפי מחירון התובעת, המתחשב גם בגודל העסק, לו ביקשה הנתבעת להסדיר את הרישיון מראש, היה עליה לשלם 2,500 ₪ לשנה. אלא שאיננו עוסקים במסגרת תיק זה בתשלום עבור הרישיון, אלא בתביעה בגין הפרת זכויות יוצרים. מי שהפר זכויות יוצרים ולא הסדיר רישיון מבעוד מועד, איננו יכול לצפות שישלם בגין הפרת זכות היוצרים את הסכום שהיה משלם מראש בעבור הרישיון. הבאתי בחשבון גם את טענת הנתבעת, שלא נסתרה, לפיה לא קיבלה את מכתב ההתראה (שאיפשר לה להסדיר תמורת תשלום בסך של 2,500 ש"ח, רישיון בדיעבד).
באיזון בין השיקולים, אני מוצאת להעמיד את הפיצוי על סך של 15,000 ₪ (נכון למועד הגשת התביעה)."
77. בקביעת סכום הפיצוי התחשבתי בהיקף ההפרה (הפרה אחת) ואופיה (משחק ששודר בערוץ פתוח ושודר בבית העסק על מסך טלויזיה אחד ללא קול), בכך שההפרה פוגעת הן בתובעת והן בבעלי עסקים הגונים אשר רכשו רישיון, בכך שלא הוכח שהנתבעים הפיקו רווח, ובכך שלתובעת נגרם נזק בגובה דמי הרישיון (סעיף 9.1 לפסק הדין בעניין אירינה גרוסקוב). לאחר ששקלתי את כלל השיקולים, אני מחייבת את הנתבעים לשלם לתובעת 16,000 ₪ כפיצוי על הפרת זכויות היוצרים שלה במשחק שהתקיים בין גרמניה לאוקראינה ביום 12.6.2016.
ו - סוף דבר
78. הנתבעים יישאו בתשלום סך של 16,000 ₪ כפיצוי בגין הפרת זכויות היוצרים של התובעת במשחק.
כן ישלמו הנתבעים לתובעת הוצאותיה בסך 3,000 ₪ ושכר טרחת עו"ד בסכום כולל של 6,000 ₪.
הסכומים ישולמו תוך שלושים יום מהיום, שאם לא כן יישאו הפרשי הצמדה וריבית כחוק."

מתוך פסק הדין מתאריך 28.2.2019

צריך להיזהר...

Re: עוד פעם צרלטון

נשלח: 04 אפריל 2019, 19:03
על ידי הטכנאי קרמר
איפו עורך דין אליעזר גל? מחיפה. שהוציא אותי מתביעות כאלה בכלום . כבר זקן עברו מאז 25 שנה בערך . ידע את כול סעיפה זכויות היוצרים . לקח אז סכומים מצחיקים מהלקוחות