נשלח: 05 מרץ 2010, 21:17
נסייתי להתקין אצל ההורים שלי ולא קיבלתי סיגנל האם הבעיה בדרך לממיר כבלים או lnb או שפשוט אין סינל בכלל הצלחת 60 ?
פורום לדיונים בנושאי קליטת שידורים דיגיטליים מלווין, עידן ואינטרנט IPTV וטכנולוגיות
https://www.sat-israel.co.il/
אם בממיר שלך יש תוכנה לSATFINDER ?satcard @ 10/3/2010, 07:17 כתב: רמי תודה אני יבדוק כנראה שlnb לא בסדר למרות שנראה לי שהעמוד לא מפולס ויכול להיות שזאת הבעיה כי העמוד של הצלחת מישהו תקע אותו בצורה פרימיטיבית לא פלס.
SATFINDER זה שם כללי של מגלה לוויניםsatcard @ 10/3/2010, 10:28 כתב: הי תודה לך על התשובה המפורטת
כפי שקראתה מהודעות קודמות שלי גם אני חלקתי על חלק מתקינים שלא מפרטים על תהליכים בהתקנת צלחת אבל בסופו של דבר אני באיזה שהוא מקום מסכים איתם שגם זה פרנסה שלהם ומצד שני לא כל דבר אפשר להסביר בפורום ודווקה יש מתקינים כאן כמו רמי ואיציק שעורים ועל זה מגיע להם שפו !
אני בלי קשר לומד להתקין רק לצורך אישי וגם עם ישלמו לי 2000 שקל להתקנה לא אתקין כי אין לי זמן להתעסק עם זה !
אני להתקנה עצמית קניתי את כל הציוד שצריך כמו מד זוית ומודד לווינים שדיברתה עליו ומצפן וממיר USB ונכון המד זוית והמודד לווינים אנלוגי באמת נותנים פתרון מלא למציאת לווין.
השאלה לשי אליך איפה ראיתה שניתן להתקין את התוכנה SATFINDER בממירים ובכממיר AZBOX כי התוכנה הזאת מיועדת למחשב לא לממיר.
באמת ? ...... אז איך ! .....h2so4 @ 10/3/2010, 17:16 כתב: על 60 סמ בארץ ניתן לקוט רק שלושה לווינים, הם 4w, 7w, 26e וחלקי 42.
יותר עדיף, זה להמתין לשלג באילת...satcard @ 10/3/2010, 16:03 כתב: תודה גבר אז אני ימתין לך עדיף