יאללה לחזור לעשות שמח לפני שבת!!!

אוסף הבדיחות הפרטי של פורום הלווינים הישראלי. הבדיחות הטובות בעולם...שווה
שלח תגובה
סמל אישי של משתמש
elik101
תותח על
תותח על

יאללה לחזור לעשות שמח לפני שבת!!!

שליחה על ידי elik101 »

ילד בן 11 מאתיופיה שמע כי במזרח התיכון אוכלים לשובע, והחליט כי הוא נוטל את הסיכון ועוזב את המדינה. עדיף למות אפילו בלנסות ללכת לישון שבע. וכך היה גנב איזו סירה קטנה התגנב לאוניות מסע והגיע לים סוף לאחר כמה שבועות מותש ורעב. הוא קופץ למים כמה ק"מ מהחוף ושוחה בשארית כוחותיו לעבר היבשה. המחשבה על אוכל מטריפה את חושיו. הוא מגיע לחוף באילת ולמזלו בתוך קייטנת ילדים של עשירים ומזהה באפו את ריח ה"אוכל". הוא מתקרב לחבורת ילדים בבגדי ים ומתמזג לתוך החבורה. המדריכה שולה השמנה שואלת בקול "ילדים מי עדיין לא אכל ארוחת צהריים? והוא צועק :" אני אני ..... והיא עונה טוב אז כל מי שלא אכל נכנס למים לשיעור שחיה...........
I am so stupid, I was a spy
סמל אישי של משתמש
elik101
תותח על
תותח על

שליחה על ידי elik101 »

בפאב בת"א גבר יושב בבר לאחר ששתה כמה כוסיות טובות ואפילו כמה מהן מיותרות. הוא החל מקניט את כולם ומחפש כאילו תיגרה. בצד השני של הבר יושבת אישה שמנסה לא להתבלט כדי לא להפגש איתו ואפילו לא במבט. ופתאם הוא פונה אליה ואומר:" גברת אולי את רוצה לשתות כוסית איתי?" היא מתעלמת והוא נעלב וממשיך:" תמורת 5 שקלים את יכולה למצוץ לי! " הגברת מסתובבת אליו ואומרת לו

" סלח לי אבל אני לא מחייבת תשלום על פי סנטימטרים......
סמל אישי של משתמש
elik101
תותח על
תותח על

שליחה על ידי elik101 »

נער בן 13 חזר מטיול באנגליה ומספר בהתלהבות לאימו על קורותיו בטיול. אימו מקצרת ומבקשת ממנו לערוך שולחן לקראת ארוחת הצהריים. הנער ניגש למקרר ורואה תמונה של פצצת מין ערומה על הדלת. ושואל את אימו בתדהמה :" אמא! מי שם את התמונה הזו? האם:" אל תדאג חמוד זו אני! כל פעם שאני רוצה לקחת משהו מהמקרר אני רואה את התמונה ונזכרת באיזה גוף הייתי רוצה! ואז סוגרת את הדלת ולא אוכלת ובכך מרזה......... הילד תמוהה ושואל:" אמא, זה עוזר..?

האם:" כן אני רזיתי 10 ק"ג ואבא שלך העלה 8 ק"ג.......
סמל אישי של משתמש
elik101
תותח על
תותח על

שליחה על ידי elik101 »

פקידה במשרד עורכי דין עברה ניתוח אפנדציט ונשארה בבית כשבוע ימים. אחת הפקידות מהמשרד באה לבקר אותה בביתה. נו איך אתן מסתדרות במשרד בלעדי! בסדר,כולן משקיעות טיפה יותר וביחד ממלאות את התפקיד שלך, שולה קוראת עיתונים ומסדרת ציפרניים, אני עושה קפה ומדברת בטלפון ושרה מוצצת לדוד מנהל המחלקה.........
סמל אישי של משתמש
elik101
תותח על
תותח על

שליחה על ידי elik101 »

בספארי ברמת גן הגורילה החלה להתנהג בצורה מוזרה. הוטרנירים קבעו בוודאות כי הינה מיוחמת וצריך להשיג לה זכר. היות וזן כזה של גורילות הינו נדיר הציע מנהל הספארי כי אולי יבקשו מביז'ו השומר של הספארי לזיין אותה ויתנו לו 500 $ תמורת המעשה. והם פנו לביז'ו והוא אמר שיחשוב על כך ולמחרת יתן תשובה.

למחרת קבע ביז'ו שהוא מסכים אך עם 3 תנאים. הראשון "אינני רוצה להיא תנשק אותי על השפתיים... השני... אני רוצה סקס בטוח... עם קונדום כי אינני רוצה איתה צאצאים....

ומהיא בקשתך השלישית שאל המנהל בסקרנות יתר.....

"ובכן פשוט לא נעים לי אבל תוכלו לחכות קצת עד שאגייס את ה 500$
סמל אישי של משתמש
elik101
תותח על
תותח על

שליחה על ידי elik101 »

בכפר ערבי יושב בשדה ערבי עם סוס כלב ו 2 כבשים. מגיע "דוד הכי טוב" ושואל אותו :" סלח לי אפשר לדבר עם הסוס!? הערבי:" הסוס לא מידבר עפרית! דוד פונה אל הסוס" מה קורה איתך? הסוס" הכל בסדר! אייך מתנהג אליך בעל הביית שלך? בסדר בבוקר הוא נותן לי אוכל, ביום הוא נותן לי מים, רוכב עלי כמה שעות והכל בסדר! הערבי יושב המומום. סליחה אדוני, אפשר לדבר עם בכלב? הערבי" הכלב לא מידבר עפרית! דוד:" מהשלומך כלב? הכלב" אצלי הכל טוב אני שומר לבעל הבית על הכבשים, הוא נותן לי לאכול, אבל לא הרבה, ובלילה אני ישן איתו במיטה ושומר על הבית....

הערבי המום ואינו מבין....

סלילה אומר דוד, אפש לדבר עם הכבשה...? לא... לא... צריך.... הכבשה הזאת כל הזמן משקרת......
שלח תגובה