היכן ניתן להשיג צלחות איכותיות בקוטר 180 ס"מ?

כל השאלות והדיונים על לווינים, ציוד קליטה, ממירים, ערוצים חדשים, כרטיסי לווין, קידודים ועוד.....
סמל אישי של משתמש
Sys_Admin
תותח על
תותח על
Been thanked: 33 פעמים

Re: היכן ניתן להשיג צלחות איכותיות בקוטר 180 ס"מ?

שליחה על ידי Sys_Admin »

הטכנאי קרמר כתב:
Sys_Admin כתב:ומסתבר שיש עוד בין "המתקינים" שעבדו כך גם כאלה שלא מבינים למה מבחינתם השוק מת, ושהם מחוקים מהתחום ואף לקוח שפוי לא רוצה שום אינטראקציה מולם.
יש גבול לשטויות שניתן ליכתוב

השוק מת כי......
מי היו הלקוחות שלנו ? . הפולנים,הטורקים, הרומנים , הגרמנים, הרוסים . ההונגרים
איפו כול הלקוחות הללו? רובם השמים . אז מי יזמין צלחת ??

הישראלים הקמצנים . שלא היתחברו ליס/הוט . עשו צלחת לליראות ערוץ 10 . בא עידן+ . נתן את המכה האחרונה. לענף
תוסיף את האינטרנט . וגם גולשים בו חינם .
רוב המתקינים יצאו לפנסיה .
מסתבר שיש כאלה שאין גבול לשטויות שהם מסוגלים לכתוב. ולא רק שאחרי עשרות שנים הם לא מבינים את הדברים הבסיסיים ביותר של התחום, אלה שהם גם לא מבינים למה בשבילם השוק מת, למה הם מחוקים מהשוק, מה הוא השוק הזה כלל ומי הם הלקוחות של השוק הזה.
הלקוחות הסופיים היום של השוק הם לא רק אותם אנשים פרטיים שרוצים לקלוט את הערוצים האהובים שלהם מחו''ל, ויש רבים מהלקוחות כאלה. היום הצורך בקליטה של שידורי לוויין, בין היתר גם בשגרירויות, קונסוליות ובתי מגורים של סגל דיפלומטי של מדינות זרות. גם בתי מלון מחזיקים רשתות תקשורת פנימית שכוללות מוקדים של קליטה מלוויין לצורך העברה של הערוצים מחו''ל לטלוויזיות שבחדרים כשירות של המבקרים. גם קיבוצים מחזיקים רשתות תקשורת פנים יישוביות ולכל רשת כזו יש מוקד של קליטה מלוויין. בנוסף לזה קיימים גם לקוחות שהם עיתונאים ושהם לא רק צריכים את השירותי שידור ללוויין, אלה גם קליטה של חומרים מחו''ל לצורך עריכה והפצה. יש גם לקוחות ארגוניים שהם חברות שעובדות בתחום של אלקטרוניקה וצריכים את אות מלוויין לטובת בדיקות ותאימות של הציודים שהם מפתחים ומייצרים. יש גם לקוחות שהם ועדי בתים רב קומתיים שמתחזקים מוקד קליטה ורשת הפצה בתוך הבניין שמשמשת כחלופה של YES ו הוט ומספקת ערוצים שהחברות האלה לא מספקים. יש גם חברות ישראליות שהשירות שלהם עובר דרך לוויין והם צריכים נקודות קליטה במקומות שונים בארץ.
ואלה רק כמה מתוך סוגי הלקוחות הרבים שצריכים את שירותי קליטה מלוויין. ומן הסתם שאף לקוח כזה לא יפנה למתקין שלא מבין את היסודות של המקצוע, למתקין שאין לו ידע מינימלי בנושא אחרי עשרות שנים ושאין לו אפילו את הצב''ד הנדרש לעבודה השוטפת ושאם היה לו אותו, הוא לא היה יודע מאיזה צד ניגשים עליו.
thestalker
תותח על
תותח על
Been thanked: 5 פעמים

שליחה על ידי thestalker »

תחפשו מה רשמתי פעם על קליטה של 19 בפורום
כן אינווקום משפר המון זה מגיע בחורף לאזור 600 700 תחנות לעומת 440בקייץ
יש לי 1.8 ממונעת מ30W עד 42E
ממיר עם מנוי חוקי ל CSAT
DREAMBOX 7080 HD 2X DVBS2 1X DVBT
הטכנאי קרמר
תותח על
תותח על

שליחה על ידי הטכנאי קרמר »

אל מר Sys_Admin
כול מה שכתבתה . מי זקוק לשירותי לווין . הם אולי 2% משוק הלוויינים היום . שגרירות ? מיזמן עברו לאינטרנט
בימים הטובים כאשר הייתי מגיע ליבואן לקנות סחורה . הייתי שואל מי אחרון בתור
והייתי רואה . איך המתקינים . לוקחים קרטון של 100LNB 100 יחידות . ומגש של צלחות . המכיל 100 צלחות . היו מעמיסים

את הצלחות עם טרקטורון . לרכב . וקניית 50 מימרים במכה . . אני הייתי קונה כמויות של סחורה יש לי מחסן ענק . לחסוך זמן אני מחיפה . היבואן בת"א . הזמנות . היו שבוע מרואש . עבדתי ממטולה עד דרומה מבאר שבע . יש לי מס' 1800229960 . היו מחייגים מיכול הארץ . לא ידעו לאן מגיעים . תקציב הפירסום שלי בדפי זהב הייה 15 אלף ש"ח פירסמתי ב25 ספרים בכול הארץ

הייה לי טרנזית שנסע על סולר . בכול הארץ היגעתי עד מחסום ארז . עשיתי במחסום ארז לצבא צלחות . הייתי שותף להיתנתקות . להעביר צלחות לבסיסים החדשים .

צלחות זה לא תחליף להוט/יס . כול מה שכתבתה קיבוצים יש להם רשתות . זה הייה פעם היסטוריה . ליפני שנולד הוט

לסיכום אם הייתי חושב כמוך לא הייתי מגיע למצב שאני יכול לשבת בבית . וחי בנחת מרווחים של פעם

הענף שלנו מת . היום מקבלים . מסלקום . ועוד חברות צפייה של גרושים המון ערוצים

לי יש אשה תיילנדית . תמורת 8$ לחודש אני מקבל עשרות ערוצים מתיילד בHD סדרות . סרטים .מוסיקה . מי צריך צלחת ? העתיד הוא באינטרנט .

ראה כאן . https://www.malimar.tv/sign_in תמורת 8$ מה מקבלים בHD . ויש עשרות חברות שמספקות ערוצים בשפע . תמורת כמה $ לחודש . אז אני הולך ליקנות מד שדה דגיטלי כרגע . ביגלל ההמלצה שלך

אז תירגע .
הטכנאי קרמר
תותח על
תותח על

thestalker כתב:תחפשו מה רשמתי פעם על קליטה של 19 בפורום
כן אינווקום משפר המון זה מגיע בחורף לאזור 600 700 תחנות לעומת 440בקייץ
תן קישור לעניין הזו. אולי ניקנה 2-3 שיהייה לשעת חרום
סמל אישי של משתמש
Sys_Admin
תותח על
תותח על

שליחה על ידי Sys_Admin »

אתה מדגים עוד פעם שאפילו את השוק המקומי אתה לא מכיר. היום במדינת ישראל קיימים קיבוצים שמתחזקים ומפתחים רשת תקשורת פרטית שלהם, יש גם כאלה שמוסיפים לשירותים של הוט בתוך הרשת שלהם את הערוצים שהם קולטים מהלוויין ושלא קיימים בהוט. למשל לפני כמה חודשים תכננתי שדרוג של אחת הרשתות כאלה ל DVB-C QAM256 עם אפשרות לשדרוג ל DVB-C2 בהמשך. גם הקליטה של שירותי טלוויזיה בשגרירויות מן הסתם לא מתבצעת דרך אינטרנט, אלה דרך קליטה של שידורי לוויין. וכמובן שאף אחד לא לוקח ברצינות את הפירטים שמשדרים דרך אינטרנט, כדוגמה לאלה מתאילנד, ואף לקוח רציני לא יסתמך על שירות מהסוג זה.
וכמובן שהתקציבים והלקוחות הגדולים, זה לקוחות ארגוניים, אבל אף אחד מהלקוחות האלה לא יפנה לחאפרים והחאפרים ימשיכו לשבת בבית ולחשוב שהשוק מת, כי הם לא השכילו ללמוד את המקצוע במשך שנים.
הטכנאי קרמר
תותח על
תותח על

תיראה סנונית אחת לא מבשרת את בוא האביב
כמו שכתבתי בתגובה הקודמת . יש עדיין גופים שקולטים מלווינים
אבל הם אולי 2% מהדרישה שהייתה בעבר .
כמה התקנות עשיתה כאלה בחודשיים האחרונים . אחת ! נכון . עד ההתקנה הבא . תחכה ותיתפלל
פעם הייה בישראל 7000 מוניות . עם הפעלת "הרבה קו" אנשים היפסיקו לינסוע במונית שרות

כי תמורת תשלום חד פעמי . אפשר לינסוע ללא הפסקה . אז נישאר רק מונית ספייסיל. וכמות המונית הוא 2500 היום
כך עם המתקינים. פעם היו 500 מתקינים. היום נישארו אנשים כמוך . שנותנים שרות פעם בשנה לאיזה קיבוץ .

השאלה כמה כסף אתה עושה מיזה בשנה ? אם 150 אלף ש"ח . כול הכבוד לך
אים כמה אלפי שקלים. תחליף מיקצוע

בכול קיבוץ יש איש החזקה . שמתפעל את המערכות

אפילו בתי אבות הפסיקו להתקין צלחות . עושים עיסקה עים הוט/יס . ומקבלים הכול
אז רד מהעץ שאתה מטפס עלו
סמל אישי של משתמש
Sys_Admin
תותח על
תותח על

שליחה על ידי Sys_Admin »

כל פעם מחדש אתה מצליח להוכיח שאתה אחרי כל השנים האלה לא יודע על מה מדובר כלל בשוק התקשורת.
למשל פרויקט של שדרוג רשת ביישוב, זה לא משהו שמתקין בא, קודח כמה חורים ומושך כמה כבלים והולך. מדובר על פרויקט שהתקציב שלו הוא כמה מאות אלפי שקלים שמתפרס על קו הזמן של כמה חודשים מהתכנון ועד הסיום עם כל האבני דרך הנדרשים. כמובן זה גם לא משהו שאיש החזקה יכול לעשות, לבצע או להבין :D , אלה שמדובר על הפעלה של מספר גורמים מבצעים.
וזה עוד שמדובר רק על שדרוג. הקמה של רשת היא אופרציה גדולה בהרבה. גם טיפול שותף של רשתות תקשורת בבתי מלון, זה תקציב של כמה עשרות אלפים כתקציב שנתי בתקציב של בית מלון וגם שם לא מדובר על ביקור בודד, אלה על עבודות בהיקפים גדולים. גם בבתים רבי קומות, תכנון והקמה של מוקד ורשת תקשורת זה פרויקטים של עשרות אלפי שקלים ולפעמים גם יותר ממאה אלף ש''ח.
אצל הלקוחות הארגוניים בכלל מדובר על פרויקטים בסכומים אחרים ובקני מידה שונים לגמרי.
הטכנאי קרמר
תותח על
תותח על

טוב הבנתי . אתה מדבר על מליונים . ואני בסך בורג קטן במערכת .
אתה מזכיר לי בדיחה . שמרצה נתן הרצאה על מניות . אגרות חוב סחר בבורסה .
ובסוף ההרצאה ביקש הלוואה 50 ש"ח למונית

גם בכור בדימונה יש רשת תיקשורת . אז גם שם אתה .
מה למתקין צלחות . ולכול מה שכתבתה . רשתות קיבוצים.
היו מתקינה צלחות שלא הייה להם אפילו רכב מיסחרי כמוני . אלה עבדו עם רכב הפרטי

אתה כותב על פרוייקטים . שחברות ענק עושות אותם . עים עשרות פועלים

מה לי ולזה . אני מתקין בודד . וכול המתקנים הם בודדים. בקושי הייה להם פועל ורכב .
וגם תקופה ארוכה עבדתי בלי פועל . כאשר התחיל לרדת הביקוש .

נסיים . אתה כותב על פרוייקטים של מיליונים . אני וחבריי בקושי מתקינים בודדים
הפרוייקים ימשכו ליפעות . אתה תעשה מיליונים . הענף הפרטי לבןדד מת מיזמן
בי תם ונישלם העניין
הטכנאי קרמר
תותח על
תותח על

Sys_Admin כתב:כל פעם מחדש אתה מצליח להוכיח שאתה אחרי כל השנים האלה לא יודע על מה מדובר כלל בשוק התקשורת.
למשל פרויקט של שדרוג רשת ביישוב, זה לא משהו שמתקין בא, קודח כמה חורים ומושך כמה כבלים והולך. מדובר על פרויקט שהתקציב שלו הוא כמה מאות אלפי שקלים שמתפרס על קו הזמן של כמה חודשים מהתכנון ועד הסיום עם כל האבני דרך הנדרשים. כמובן זה גם לא משהו שאיש החזקה יכול לעשות, לבצע או להבין :D , אלה שמדובר על הפעלה של מספר גורמים מבצעים.
וזה עוד שמדובר רק על שדרוג. הקמה של רשת היא אופרציה גדולה בהרבה. גם טיפול שותף של רשתות תקשורת בבתי מלון, זה תקציב של כמה עשרות אלפים כתקציב שנתי בתקציב של בית מלון וגם שם לא מדובר על ביקור בודד, אלה על עבודות בהיקפים גדולים. גם בבתים רבי קומות, תכנון והקמה של מוקד ורשת תקשורת זה פרויקטים של עשרות אלפי שקלים ולפעמים גם יותר ממאה אלף ש''ח.
אצל הלקוחות הארגוניים בכלל מדובר על פרויקטים בסכומים אחרים ובקני מידה שונים לגמרי.

מיכול זה מה שאתה כותב כאן . נישאר לך בשנה 160 אלף ש"ח . ביד? בבנק?. אם לא אתה קשקשן גדול. אם כן כול הכבוד לך . זה שאחרים עושים כסף . לא נותן לך כלום. נכון?
שלח תגובה