שאלה לגבי הוט
- 
				הטכנאי קרמר
 - תותח על

- 
				הטכנאי קרמר
 - תותח על

מרSys_Admin סליחה שאני חופר
אתה כותב שמה שאני טוען כול הזמןSys_Admin כתב:מדובר כאן על דבר הפשוט ביותר וניסו להסביר לך אותו כבר מספר רב של פעמים בדרכים שונות, כולל גם במתן קישורים באינטרנט ובעברית. אבל כנראה, זה עוד לא מספיק. אני אנסה בפעם אחרונה והפעם גם בעברית קלה וללא מושגים טכניים מסובכים בלוע''זית.
בשידור סטריאו קיימים רק שני ערוצי שמע, נקודה. אם במקור השידור היה צליל היקפי, אבל שודר כסטריאו, אחרי השידור בסטריאו, יישארו אך ורק שני ערוצי שמע, נקודה. בשידור של צליל היקפי, רב ערוצי, קיימים מספר רב של ערוצי שמע נפרדים, שכל אחד מהם כולל תוכן שונה, נקודה. זה גם לא משנה, אם שידור מגיע פתוח או מקודד, מלוויין, מהכבלים או מהאוויר ואין כאן שום קשר למפתחות, כרטיסים, דלתות, חלונות, פִּשְׁפָּשׁים או רכיבי נגרות אחרים. דרך הגב אין כאן גם שום ממירים. אך אחד לא ממיר שם שום מטבע. קיים במערכת מקלט שידורי לוויין, כבלים או של שידור קרקעי ומקלט של מערכת קולנוע ביתי.
ועכשיו למה מקלט של מערכת קולנוע ביתי מסוגל לעשות ומה לא. בדיוק כמו שטלוויזיה HD או אפילו UHD גדולה יכולה להפוך שידור SD ל HD , כך גם המקלט של קולנוע ביתי יכול להפוך שידור סטריאו לצליל היקפי רב ערוצי.
רמז דק: גם טלוויזיה לא יכולה להפוך שידור SD ל HD וגם מקלט של מערכת קולנוע ביתי לא יכול להפוך שידור סטריאו לשידור היקפי.
במקרה של הטלוויזיה, היא מגדילה ( מותחת ) את התמונה לגודל שמתאים למסך HD, תוך כדי כך שהמגרעות של השידור SD בולטות עוד יותר מול שידור HD אמתי ובמקרה של שמע, המעבד של המקלט קולנוע ביתי מעבד ( מפצל ) את השני הערוצי שמע לכל הערוצים של הרמקולים הקיימים, דבר שגורם לזה, שההבדל בין סטריאו לצליל היקפי אמתי ולא וכאילו עוד יותר בולט.
זה כל ההסבר.
ציטוט "ועכשיו למה מקלט של מערכת קולנוע ביתי מסוגל לעשות ומה לא. בדיוק כמו שטלוויזיה HD או אפילו UHD גדולה יכולה להפוך שידור SD ל HD , כך גם המקלט של קולנוע ביתי יכול להפוך שידור סטריאו לצליל היקפי רב ערוצי".סוף ציטוט
זה אני טוען הוט משדר בסטראו . המפענח של הרסיבר הופך את זה לצליל רב ערוצי איך הוא עושה את זה זה הסבר אחר . זה הייה ההסבר שלי . כאשר הצליל מגיע AC3 הכול חלק. בסטראו הרסיבר מפענח לבד לציליל הקיפי. את זה לאורך כול השירשור כתבתי. אפילו עם דוגמאות
Re: שאלה לגבי הוט
קרמר ....אתה לא מוותר מה ? אחרים כבר עברו הלאה ואתה ממשיך לכתוב לעצמך ולשכנע את עצמך 
די כבר תנסה להבין ....המפענח של הרסיבר לא יכול להפוך סטריאו אנלוגי לסאונד היקפי AC-3 דיגיטלי ,זה רק הדמייה !
אם אתה לא מוכן להבין אז לא צריך ...אין טעם שתמשיך לכתוב על הנושא ולשכנע את מי שלא משתכנע .

די כבר תנסה להבין ....המפענח של הרסיבר לא יכול להפוך סטריאו אנלוגי לסאונד היקפי AC-3 דיגיטלי ,זה רק הדמייה !
אם אתה לא מוכן להבין אז לא צריך ...אין טעם שתמשיך לכתוב על הנושא ולשכנע את מי שלא משתכנע .
- 
				הטכנאי קרמר
 - תותח על

גלובל
מה משנה השם . הדמיה,מלפפון, נעלים. שומעים ברמקולים בכול 7 הרמקולים . צלילים: יריות ,סרנות, באס שיורד ל30H , תלוי בתוכן הסרט . מאחור מילפנים מהצדדים 
אתה קורא לזה הדמיה . אני קרא לזה הנאה מצליל הקפי לא רוצה יותר מהאיכות הזו
אני לא יעבור למערכת של 9.2 לרמקולים בתיקרה אטום
אתה כותב שהרסיבר שלי עולה 630$ . זכור את הפלסה הראשונה עלתה 30 אלף ש"ח . ב480 רזולוציה
היום ב3 אלף ש"ח אתה מקבל 50 אינטצ' ב4K ומיני מחשב . בפנים
כך גם עים העגלה שיש לך בבית . שניקראת רסיבר מיקצועי . כמו הפלסמה ב480 פיסקלים
שנה טובה

אתה קורא לזה הדמיה . אני קרא לזה הנאה מצליל הקפי לא רוצה יותר מהאיכות הזו
אני לא יעבור למערכת של 9.2 לרמקולים בתיקרה אטום
אתה כותב שהרסיבר שלי עולה 630$ . זכור את הפלסה הראשונה עלתה 30 אלף ש"ח . ב480 רזולוציה
היום ב3 אלף ש"ח אתה מקבל 50 אינטצ' ב4K ומיני מחשב . בפנים
כך גם עים העגלה שיש לך בבית . שניקראת רסיבר מיקצועי . כמו הפלסמה ב480 פיסקלים
שנה טובה
- י א
 - מנהל אתר

- Has thanked: 9 פעמים
 - Been thanked: 45 פעמים

ואני לתומי חשבתי שקרמר יודע להעריך אודיו איכותי... מסתבר הכל מסתכם ליריות וסירנות והוא מבסוט

כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..

- 
				הטכנאי קרמר
 - תותח על

אדון מנהל . שחכתה שענו עוסקים בצליל הקיפי . בשירשור 
שמעת תקליטורים זה ליגה אחרת . בסטראו
רמקלים מעולים. מגבר סטראו קווד 909 . רסיבר בתור פרה . בולריי ועוד היד נטוייה .
גלובל אתה כותב צליל אנלוגי. אצלי צליל אנלוגי זה יציאה . מפטיפון תדר שמע עד 16KH טיים קסטות . טייפ סלילים
לא ידעתי שהוט מעביר בקוים שלו תדר שמע . עד 15KH . או הכול קווצים מכווץ
ואדון מנהל . תפסיק להקניט אותי כול פעם בכתוב .
כי מה שאני מסוגל לעשות ביום . אתה לא מסוגל לעשות ב10 שנים..... או לעולם לא
אז תן כבוד לכותב . לא חייב להסכים איתי . אבל לא להקניט
שנה טובה

שמעת תקליטורים זה ליגה אחרת . בסטראו
רמקלים מעולים. מגבר סטראו קווד 909 . רסיבר בתור פרה . בולריי ועוד היד נטוייה .
גלובל אתה כותב צליל אנלוגי. אצלי צליל אנלוגי זה יציאה . מפטיפון תדר שמע עד 16KH טיים קסטות . טייפ סלילים
לא ידעתי שהוט מעביר בקוים שלו תדר שמע . עד 15KH . או הכול קווצים מכווץ
ואדון מנהל . תפסיק להקניט אותי כול פעם בכתוב .
כי מה שאני מסוגל לעשות ביום . אתה לא מסוגל לעשות ב10 שנים..... או לעולם לא
אז תן כבוד לכותב . לא חייב להסכים איתי . אבל לא להקניט
שנה טובה