איזה עוד סוגי הצפנות עדיין נפתחים עם מפתחות?
מה זה איפה? בממיר כמובן.zweiss כתב:ל-deepspace
איפה התקנת את הקובץ האחרון שרשמת?

מה זה איפה? בממיר כמובן.zweiss כתב:ל-deepspace
איפה התקנת את הקובץ האחרון שרשמת?

איך זה הסתדר בדיוק - הכוונה שהקובץ המצורף פתר את הבעיה? התקנתי אותו אבל לא ברור לי מה אמור לעשות -טוב, סידרתי את הבעיה עם MGCAMD ועכשיו ערוצי ה-MTV נפתחים גם.
כנראה שחסרים תדרים או לווינים שלא סרקתי - לווינים עצמם לא חושב שחסרים - לצלחת ממונעת יצרתי קובץ שמכיל תחום לווינים (ולא אחד-אחד) מהאתר Sattalite.xml - לדוגמא: 3e לא סרקתי- אבצע סריקה ללווינים נוספים. מה עושה קובץ lamedb? הולך לבדוק אם ניתן לעדכן תחום לווינים עם TSPANEL ו LYNGSAT - נשמע מענין.מדובר בתדרים או לוויינים שחסרים אצלך, תעדכן קובץ תדרים Sattalite.xml דרך התוסף TSPANEL ישר מLYNGSAT ותסרוק תדרים מחדש. או שתשתמש בקובץ lamedb שלי במקום בשלך.
כל הכבוד לך! מכיוון שעדיין לא נפתחו ערוצים, כנראה הולך על התקנת האימג' שלך - בכלל נראה שיש לך טעם טוב...העליתי לפה גם את גיבוי הIMAGE שלי וגם את IMAGE המקורי שלי+קבצי התוספים להתקנה

באתרכי הם נפתחים עם מפתחות, ואני רוצה דרך נוחה ואוטומטית למצוא ולהפריד אותם משאר העדר.
לא התכוונתי בלסנן ל"להיפטר", אולי זאת הייתה בחירת מילה לא טובה...

התקנתי את האימג' הפרטי הנ"ל של vjoded ואכן נפתחו הערוצים ואני מנסה לפענח מדוע באימג' שלי לא נפתחו - דבר בולט ראשון שמצאתי - התקנת האמולטור MGCAMD 1.38 נעשתה באמצעות קובץ התקנה ipk (כנראה הקובץ ש deepspace צירף באחד הפוסטים כאן) בעוד שאני התקנתי דרך - TSPANEL. ממשיך לחקור ונראה שניתן ללמוד הרבה מהאימג' הזה. בסוף התהליך אתקין את האמג' openpli המקורי שמצורף בקישור, ואנסה לשחזר את התקנת האמולטור ופתיחת ערוצים - האימג' הפרטי מאוד נחמד אבל מתאים יותר לטריפל טיונר ולי יש רק לוויני.העליתי לפה גם את גיבוי הIMAGE שלי וגם את IMAGE המקורי שלי+קבצי התוספים להתקנה
http://www.sat-israel.co.il/viewtopic.p ... 46&t=48637

תודה על הקישור - ישנם 4 קבצים - אם אפשר הסבר באיזה משתמשים ואיך?