שוב תודה על התגובות
מהחברים הבנתי שיש לא מעט בעיות עם SKY בנוגע "להרחבת" אופציות הצפיה בחבילות והם מאד מקפידים שלא כמו הפטנט עם יס שאפשר על אותו מנוי לקבל מספר ממירים ו"לשנע"אחד מהם.
בסקי נתנו לי להבין שכל ממיר זה מנוי.
האופציה שכל פעם "יחותן" הכרטיס מחדש לא נראית לי מעשית.
בני
המלצה למקלט לוויני פשוט לרכישה בארץ
-
sathack
- תותח על

שוב, לא מדויק. אנשים עוברים, מחליפים ממירים, מחליפים כרטיסים ועושים המון העברות. אני ממש לא מבין למה יש לסקאי בארץ הילת מסתורין, שלא לומר קדושה כמעט.
אנחנו נסחפים, לא ?
לא מעט אנשים שאני מכיר מתקשרים לסקאי, מחליפים מנויים, מעדכנים, אפילו מזמינים משחקי כדורגל. כל עוד אתה מנוי חוקי, עם כתובת באנגליה - לא מעניין אותם מאיפה אתה מתקשר. תשאלו את הארווי - הוא התקשר אליהם לא פעם.
אתם באמת חושבים שאם מישהו יגיד להם - "או שאתם מחתנים לי את הממיר החדש או שאני עוזב" - הם יגידו לו "בסדר, תעזוב" ?
אני הבנתי שהם לא עוברים בין אנגליה לישראל כל פעם. אם זה רק לחופשה בארץ - אז באמת חבל על כל המאמץ. פשוט שיקחו איתם את הממיר שלהם, או שיעשו מנוי נוסף, עם הממיר השני, ואז ישאירו אותו בארץ עבור כל פעם שהם פה.
אנחנו נסחפים, לא ?
לא מעט אנשים שאני מכיר מתקשרים לסקאי, מחליפים מנויים, מעדכנים, אפילו מזמינים משחקי כדורגל. כל עוד אתה מנוי חוקי, עם כתובת באנגליה - לא מעניין אותם מאיפה אתה מתקשר. תשאלו את הארווי - הוא התקשר אליהם לא פעם.
אתם באמת חושבים שאם מישהו יגיד להם - "או שאתם מחתנים לי את הממיר החדש או שאני עוזב" - הם יגידו לו "בסדר, תעזוב" ?
אני הבנתי שהם לא עוברים בין אנגליה לישראל כל פעם. אם זה רק לחופשה בארץ - אז באמת חבל על כל המאמץ. פשוט שיקחו איתם את הממיר שלהם, או שיעשו מנוי נוסף, עם הממיר השני, ואז ישאירו אותו בארץ עבור כל פעם שהם פה.