מעוניין ללמוד!
-
- חבר פורום
מעוניין ללמוד!
שלום, אני בקשר עם כמה קשישים, וללא מתרות רווח, התקנתי להם צלחות לקליטה של ערוצים מאירן + ערוצים מישראל.
תחשבו איזה קשה זה לעבור את הקורונה או להיות מרותק לבית ואין לך שום תעסוקה. כך שהערוצים האלה ממש נותנים להם שפיות וחיים!!!
אחרי ההורדה של הערוצים הישראלים בעמוס, ותקלות רבות שאני נתקל כרגע עם ממירים ושינויי תדרים תכופים של הערוצים. מעוניין להעביר אותם לIPTV.
אשמח אם משהוא יסביר לי איך רוכשים מנוי לקליטה של הערוצים. מוכן גם לשלם משהוא סמלי באופן פרטי אם צריך, אני חושב שאני לא קשה הבנה ובעיקרון אני איש IT בעבר.
תודה רבה!!
תחשבו איזה קשה זה לעבור את הקורונה או להיות מרותק לבית ואין לך שום תעסוקה. כך שהערוצים האלה ממש נותנים להם שפיות וחיים!!!
אחרי ההורדה של הערוצים הישראלים בעמוס, ותקלות רבות שאני נתקל כרגע עם ממירים ושינויי תדרים תכופים של הערוצים. מעוניין להעביר אותם לIPTV.
אשמח אם משהוא יסביר לי איך רוכשים מנוי לקליטה של הערוצים. מוכן גם לשלם משהוא סמלי באופן פרטי אם צריך, אני חושב שאני לא קשה הבנה ובעיקרון אני איש IT בעבר.
תודה רבה!!
-
- חבר פורום
Re: מעוניין ללמוד!
לא, אבל במקום לשלם למתקין שגוזר קופון.
אני יכול לעשות את ההתקנה של האפליקציות ורכישה וכל השאר.
אני יכול לעשות את ההתקנה של האפליקציות ורכישה וכל השאר.
-
- חבר פורום
- י א
- מנהל אתר
- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
לא חסרים נותני שידורים בפרסית ב IPTV. צריך רק לחפש
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
-
- חבר פורום
מה הכוונה שלך בנותני שירות?
אתה מתכון למתקיני לוויינים שעשו הסבה לIPTV?
אני מעוניין לדעת איך לעשות את זה לבד...
הוא התכוון לכאלה שמוכרים מנויים לשרת IPTV.אוריראובני כתב: ↑07 יולי 2024, 07:49 מה הכוונה שלך בנותני שירות?
האפליקציה הכי מומלצת בעיניי לIPTV זה TELEVIZIO שהפרו שלה זה בערך 30 ש"ח חד פעמי (כבר לא זוכר כמה שילמתי) ועל כל אחד ניתן להוסיף 5 מכשירים לגירסת הפרו.
משם זה קל מאוד.