תשתדרג לרולס רויס ותקנה vu+ solo 4k. עולם אחר.moshe2go כתב: ↑03 פברואר 2020, 15:47כן. ומצאתי שעוד נתקלו בבעיה הזו כפי שרואים בקישור הבא:ניסית לחבר אותו דרך הHDMI בטלוויזיה אחרת?
http://www.ourdreambox.com/ubbthreads.p ... umber=3941
קודם אנסה לתקן אותו ובמילא תכננתי לרכוש ממיר יותר מתקדם בקרוב.נדמה לי שיש לי פה לוח אם תקין של 800 SE שאוכל לתת לך במחיר טוב.
אם לא אצליח לתקן, יתכן שיהיה כדאי להחליף לוח אם, בתלות במחיר כמובן..
לא מתקבלת תמונה עם ממיר DM800SE
Re: לא מתקבלת תמונה עם ממיר DM800SE
- י א
- מנהל אתר
- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
גם הדרים 900 הוא ממיר מצוין ויותר זול
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
בעקרון צודק אבל יש איזה הבדל באיכות התמונה..אם הכל (והקול) עובד ב SCART אז מה היתרון הגדול ב - HDMI ששוה להחליף בגלללו ממיר/לוח ?
בצעתי התקנה חדשה flush.. הלוגו שמוצג בהתחלה נראה כמקביל לביוס במחשב:מקווה כשהתקנת את האימג לא עשית גיבוי
הוא עולה לפני מערכת ההפעלה, אבל כשמערכת ההפעלה עולה (האימג'), יש בעיה ב HDMI. אנסה לתקן אבל זה לא פשוט.
אני נוטה ללכת על 4K OCTAGON 8008: ראיתי כמה חוות דעת טובות עליו, ויחסית לא יקר. הבעיה שאין אף אחד כאן שהתנסה איתו..תשתדרג לרולס רויס ותקנה vu+ solo 4k. עולם אחר.
DM800se clone
1.80 ממונעת 30W-62E
על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים
"אם אין קוטג' תאכלו מילקי" – אמרה המלכה טרם הואצה הגיליוטינה בקצב 9.8 מטר לשניה בריבועעעעעעעעע
1.80 ממונעת 30W-62E
על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים
"אם אין קוטג' תאכלו מילקי" – אמרה המלכה טרם הואצה הגיליוטינה בקצב 9.8 מטר לשניה בריבועעעעעעעעע
נכון יותר זול ומצויין,
אבל ממיר קונים פעם אחת לכמה שנים טובות.
שדרג אותו למרצדס ומכור לו את הvu. הוא יוסיף עוד קצת אבל יהיה לו רולס רויס לכמה שנים טובות. זה משתלם.
-
- חבר ותיק
זה רק מחזק את האבחנה שמדובר בהגדרות של יציאת ה- HDMI בלבד כי אם היתה בעיה חומרתית ביציאת ה- HDMI כלום לא היה מוצג לפני שעלתה מערכת ההפעלה.
שוב לדעתי, לא כדאי להחליף ממיר רק בגלל "התקלה הפעוטה" הזו ועדיף לך להשתמש בו עד שישבוק חיים לגמרי.
מסכים. אני לא בלחץ על ממיר חדש, במיוחד כשהטלויזיה עדיין HD (אבל עם תמונה מעולה).שוב לדעתי, לא כדאי להחליף ממיר רק בגלל "התקלה הפעוטה" הזו ועדיף לך להשתמש בו עד שישבוק חיים לגמרי.
עד עכשיו היית בסדר, למה לקלקל..זה רק מחזק את האבחנה שמדובר בהגדרות של יציאת ה- HDMI בלבד כי אם היתה בעיה חומרתית ביציאת ה- HDMI כלום לא היה מוצג לפני שעלתה מערכת ההפעלה.

כאן נראה שאתה טועה: כשאומרים בעיית חומרה במקרה הזה, הכוונה שהשילוב של דרייבר (תוכנה) וחומרה, לא תקין.
ואם התקנתי אימג' חדש עם דרייבר מעודכן אז מה שנשאר זה בעיית חומרה.
כאמור, הלוגו המוצג בהתחלה מקביל ל BIOS במחשב - קורה לא מעט, במיוחד במהלך התקנת מערכת הפעלה לינוקס, שהמחשב עולה תחילה עם
דרייבר עם גרפיקה בסיסית של BIOS, ולאחר מכן כשמערכת ההפעלה עולה, נוצרת בעיה כשהדרייבר לא מתאים לחומרה הגרפית, ואין GUI.
תעיף מבט בקישור שצרפתי בפוסט קודם שמדבר על בעיה דומה
DM800se clone
1.80 ממונעת 30W-62E
על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים
1.80 ממונעת 30W-62E
על הגג מטריה הפוכה
מלקטת גשם כְמַן משמים
מבשרת בוא המהפכה
מרחב פתוח לצמא כמים
-
- חבר ותיק
אם הכוונה לקישור הזה, אז אני לא מסכים בעליל עם מה שנכתב שם: אם יש תמונה לפני שמערכת ההפעלה עולה ברור כי חיבור ה - HDMI (מקצה לקצה כולל הטלויזיה והכבל) תקין לחלוטין.gilad2211 כתב: ↑03 פברואר 2020, 18:39 כן. ומצאתי שעוד נתקלו בבעיה הזו כפי שרואים בקישור הבא:
http://www.ourdreambox.com/ubbthreads.p ... umber=3941
מציע שתתקין בדיוק את אותה מערכת הפעלה שעבדה בעבר (ואולי את המערכת המקורית שהתקבלה עם הממיר) כי כנראה שהאימג' החדש אינו מתאים לממיר הספציפי שלך.
אני מסכים עם יניב, לא נראה לי שיש בעית חומרה אם עבד מקודם ויש תמונת "BIOS" בהתחלה. כנראה בעית כבל HDMI או הגדרות כלשהן שקשורות ל DRM ו HDCP שמשבש משהו בתקשורת HDMI בין הממיר לטלויזיה.