כול הכבוד למדינת ברזיל
- 
				הטכנאי קרמר
 - תותח על

כול הכבוד למדינת ברזיל
על אולימפיה מופלאה שהם מציגים בTV 
אירגון מעולה .
צילום מעולה מיכל זוית אפשרית
בכול ארוע עשרות מצלמות .
מיחשוב מעולה שמציג נתונים .
סאנד (צליל ) עם עשרות מיקרופונים שמפוזרים בשטח . ששומעים הכול מה שנעשה על המקום של הארוע
אני קולט 4 ערוצי אולמפידה באמצעות צלחת מדובאי .
כול הכבוד לכם בברזיל

אירגון מעולה .
צילום מעולה מיכל זוית אפשרית
בכול ארוע עשרות מצלמות .
מיחשוב מעולה שמציג נתונים .
סאנד (צליל ) עם עשרות מיקרופונים שמפוזרים בשטח . ששומעים הכול מה שנעשה על המקום של הארוע
אני קולט 4 ערוצי אולמפידה באמצעות צלחת מדובאי .
כול הכבוד לכם בברזיל
Re: כול הכבוד למדינת ברזיל
קרמר ...מה שאתה רואה בטלויזיה לא קשור למדינת ברזיל ...רק מקצתו ,
האירגון של האולימפיאדה הוא בעיקר בפיקוח של הועד האולימפי ששלח עשרות ומאות מומחים ומפקחים ,
הארגון ממה שאני קורה הוא די בלאגן יש די הרבה בעיות בשטח שלא ממש רואים בטלויזיה ,
לגבי הצילום והעברת השידור לעולם ...רובו נעשה ע"י ציוותי טלוויזיה זרים שהובאו מכל העולם כקבלני משנה ,
למשל את משחקי הכדורסל מצלם צוות צילום ישראלי שמונה 80 אנשים שהגיעו מהארץ ,
כל ענף מצולם ע"י צוות אחר מהעולם שזכה במכרז ,
גם בנושא ביטחון ובטיחות מעורבים הרבה קבלנים וחברות מישראל שמספקות מערכות ביטחון מסוגים שונים ,

האירגון של האולימפיאדה הוא בעיקר בפיקוח של הועד האולימפי ששלח עשרות ומאות מומחים ומפקחים ,
הארגון ממה שאני קורה הוא די בלאגן יש די הרבה בעיות בשטח שלא ממש רואים בטלויזיה ,
לגבי הצילום והעברת השידור לעולם ...רובו נעשה ע"י ציוותי טלוויזיה זרים שהובאו מכל העולם כקבלני משנה ,
למשל את משחקי הכדורסל מצלם צוות צילום ישראלי שמונה 80 אנשים שהגיעו מהארץ ,
כל ענף מצולם ע"י צוות אחר מהעולם שזכה במכרז ,
גם בנושא ביטחון ובטיחות מעורבים הרבה קבלנים וחברות מישראל שמספקות מערכות ביטחון מסוגים שונים ,
ואני כבר פחדתי ש"עידן הצלחות מת" , אחרי שהטכנאי קרמר גילה באיחור אופנתי של שני עשורים את העולם המופלא של הטלוויזיה באינטרנט. אבל עכשיו אני כבר יותר רגוע, כי מסתבר שהלוויינים עוד יכולים לשמש אותנו מדי פעם למשהו מועיל.

נערך לאחרונה על ידי Sys_Admin ב 19 אוגוסט 2016, 10:17, נערך פעם 1 בסך הכל.

- 
				הטכנאי קרמר
 - תותח על

אבל ......
השם הוא "קרמר" . לי הייה שם בהתקנות צלחות, הייתי יקרן אבל אנשים שילמו .
כי גם עבדתי עם חשבוניות . זה שהפועלים שלי עשו את רוב העבודה . השם הייה קרמר !
גם בכפר גס'ר אל זרקה כפר ערבי . אני התקנתי צלחת לערבי . הוא ראה ולמד והתחיל להתקין
תחת המותג "קרמר" . הייתה שמוע בכפר שקרמר מתקין . הוא אמר לתושבים שהוא קרמר .
כך גם בברזיל . מובן שקבלני מישנה עושים את העבודה . אין טכם להשקיע בציוד לפעם בחיים .
עוד דוגמה : במיגזר החרדי עושים מדי פעם נאומים של הרבניים . ורוצים שיראו את הנאום בכמה בתי כנסת
הרבנים הם בירושלים . בתי הכנסת הם ברחבי הארץ . אז מה עושים
יש קבלן ראשי בחור דתי . משכיר ניידת שידור מRR . משכיר צלם עים מיקסר שיצלם את הארוע . שמיתחבר לניידת
אצלי משכיר צלחת שאני מכוון ללוויין פעם הייה עמוס . פעם הייה תורקי . אחרי זה משכיר קבלן הקרנה על מסך גדול +הגברת קול . הקבלן הגדול עובד עם קבלני מישנה .
אני עשיתי לו כמה פעמים העברת שידור . מקבר רחל, למירון, פעם בבית כנסת . בחיפה , הנושא ליזרוק את המחשב מהבית . גם בתקופת הבחירות של מפלגע דתית "ג" עשיתי 2 מוקדי קליטה . של הרבנים בחיפה .
כך זה בעולם . אבל הכבוד מגיע ל"ברזיל" על הפקה מעולה של הארוע . כול הכבוד לברזיל

השם הוא "קרמר" . לי הייה שם בהתקנות צלחות, הייתי יקרן אבל אנשים שילמו .
כי גם עבדתי עם חשבוניות . זה שהפועלים שלי עשו את רוב העבודה . השם הייה קרמר !
גם בכפר גס'ר אל זרקה כפר ערבי . אני התקנתי צלחת לערבי . הוא ראה ולמד והתחיל להתקין
תחת המותג "קרמר" . הייתה שמוע בכפר שקרמר מתקין . הוא אמר לתושבים שהוא קרמר .
כך גם בברזיל . מובן שקבלני מישנה עושים את העבודה . אין טכם להשקיע בציוד לפעם בחיים .
עוד דוגמה : במיגזר החרדי עושים מדי פעם נאומים של הרבניים . ורוצים שיראו את הנאום בכמה בתי כנסת
הרבנים הם בירושלים . בתי הכנסת הם ברחבי הארץ . אז מה עושים
יש קבלן ראשי בחור דתי . משכיר ניידת שידור מRR . משכיר צלם עים מיקסר שיצלם את הארוע . שמיתחבר לניידת
אצלי משכיר צלחת שאני מכוון ללוויין פעם הייה עמוס . פעם הייה תורקי . אחרי זה משכיר קבלן הקרנה על מסך גדול +הגברת קול . הקבלן הגדול עובד עם קבלני מישנה .
אני עשיתי לו כמה פעמים העברת שידור . מקבר רחל, למירון, פעם בבית כנסת . בחיפה , הנושא ליזרוק את המחשב מהבית . גם בתקופת הבחירות של מפלגע דתית "ג" עשיתי 2 מוקדי קליטה . של הרבנים בחיפה .
כך זה בעולם . אבל הכבוד מגיע ל"ברזיל" על הפקה מעולה של הארוע . כול הכבוד לברזיל
- 
				הטכנאי קרמר
 - תותח על

אתה מזכיר את המעבר של הTV לצבע . בשנות ה80 התחיל להופיע TV בצבע . המכשיר הייה מאוד יקרSys_Admin כתב:ואני כבר פחדתי ש"עידן הצלחות מת" , אחרי שהטכנאי קרמר גילה באיחור אופנתי של שני עשורים את העולם המופלא של הטלוויזיה באינטרנט. אבל עכשיו אני כבר יותר רגוע, כי מסתבר שהלוויינים עוד יכולים לשמש אותנו מדי פעם למשהו מועיל.
אבל אנשים קנו מעט . אני הייתי עושה אז אנטנות מרכזיות . משפץ שתתאים לצבע . לדוגמה המעבר לUHF.
לTV שחור לבן . לחלק גדול לא הייה UHF . כאשר בניתי אנטנה רק עם UHF / בעלי הTV ש.ח צעקו למה ביגלל מי שיש לו TV צבעונית צריך לשנות לUHF . המעבר הוא איטי . אבל המגמה היא לעבור לאיטרנט . ראה את סלקום . משדרים באיטרנט .
לא צריכים את בזק לשידור . אני העלתי צלחת 1.8 לגג ליקלוט את תיילנד . בהתחלה קלטו כ30 ערוצים . לאט לאט ירד ל4 ערוצים . לא ידעתי על קיום האינטרנט בTV . עד שגולש נתן לי קישור . התחברתי קיבלתי כ300 ערוצים רובם בתיילנדית . סדרות , תחנות, ועוד . והכול ה8$ לחודש . אני צופה שתוך 10 שנים לווינים יהיו לשדר/ליקלוט . מאזורים נידחים שאין אינטרנט
זה לא זבנק וגמרנו .שבת שלום ומבורך
- 
				הטכנאי קרמר
 - תותח על

Sys_Admin כתב:ואני כבר פחדתי ש"עידן הצלחות מת" , אחרי שהטכנאי קרמר גילה באיחור אופנתי של שני עשורים את העולם המופלא של הטלוויזיה באינטרנט. אבל עכשיו אני כבר יותר רגוע, כי מסתבר שהלוויינים עוד יכולים לשמש אותנו מדי פעם למשהו מועיל.
בעריכה מחקתה שטיות שכתבה . לכן עניתי בארוך . למה מחקתה ?
בהמשך הדרך ...סביר להניח שאחרי מאבקים ומלחמות יהודים ואינטרסים גם בארץ 
YES ו- HOT יעברו לשידור מלא באינטרנט , אולי בהתחלה רק חלקי רק VOD ( שכבר היום עובד ככה ב YES )
ולאט לאט אח"כ יעברו לשידור מלא באינטרנט, זה יקח זמן אבל בסוף לא תהיה ברירה ...אי אפשר להימנע מהקידמה .
קרמר ....זוכר שכתבתי פה בפרום לפני זמן מה שזה מה שיקרה ...אז אמרת לי שהזיכיון של YES לא מאפשר לשדר בכבל
אלא רק לשדר בלווין לכן הם לא יוכלו לשדר באינטרנט ,כפי שאתה רואה בנתיים YES כבר משדרים באינטרנט לאפליקציה לניידים
וגם ה VOD שלהם יורד לממירים דרך האינטרנט ...בקרוב הכל יעבור ומס' הערוצים ב HD יגדל ...והלוויין ישאר שירות משני ,

YES ו- HOT יעברו לשידור מלא באינטרנט , אולי בהתחלה רק חלקי רק VOD ( שכבר היום עובד ככה ב YES )
ולאט לאט אח"כ יעברו לשידור מלא באינטרנט, זה יקח זמן אבל בסוף לא תהיה ברירה ...אי אפשר להימנע מהקידמה .
קרמר ....זוכר שכתבתי פה בפרום לפני זמן מה שזה מה שיקרה ...אז אמרת לי שהזיכיון של YES לא מאפשר לשדר בכבל
אלא רק לשדר בלווין לכן הם לא יוכלו לשדר באינטרנט ,כפי שאתה רואה בנתיים YES כבר משדרים באינטרנט לאפליקציה לניידים
וגם ה VOD שלהם יורד לממירים דרך האינטרנט ...בקרוב הכל יעבור ומס' הערוצים ב HD יגדל ...והלוויין ישאר שירות משני ,
- 
				הטכנאי קרמר
 - תותח על

גלובל רואים שאתה חלש בעסקים . טוב בלכתוב מעשיות .
בשנת 1982 הייה לי מישפט ראשון על הפעלת תחנה כבלים . ללא התר משר התיקשורת .
בכיתי לשופט שרק אותי תפסו . ואת יתר העברינים לא .
השופט ענה לי . הוא היום שופט בעליון . שופט מאוד מפורסם
הוא אמר : "מותר ליגנוב , אסור להיתפס " אתה ניתפסתה . צריך לתת את הדין
כאשר נולד "יס" . הוט רץ לבית מישפט וטען . רק לי יש רשיון לטלויזיה רב ערוצית . ולא ליס
השופט ענה :
להוט יש רשיון להעביר אותות בכבל .
ליס , יש רשיון להעביר אותו תת באויר לוויין "
כול עוד שהוט שותק . או אחר . יס יעשו מה שבא להם .
הוט יפתח את הפה . יחפשו את האותיות הקטנות הזיכיון .
אבל גם וולא משדר באינטרנט . וגם ננה 10 משדר באינטרנט . אז הוא שותק
אם כחלון יהייה שר התיקשורת . הוא יעשה סדר באינטרנט

בשנת 1982 הייה לי מישפט ראשון על הפעלת תחנה כבלים . ללא התר משר התיקשורת .
השופט ענה לי . הוא היום שופט בעליון . שופט מאוד מפורסם
הוא אמר : "מותר ליגנוב , אסור להיתפס " אתה ניתפסתה . צריך לתת את הדין
כאשר נולד "יס" . הוט רץ לבית מישפט וטען . רק לי יש רשיון לטלויזיה רב ערוצית . ולא ליס
השופט ענה :
להוט יש רשיון להעביר אותות בכבל .
ליס , יש רשיון להעביר אותו תת באויר לוויין "
כול עוד שהוט שותק . או אחר . יס יעשו מה שבא להם .
הוט יפתח את הפה . יחפשו את האותיות הקטנות הזיכיון .
אבל גם וולא משדר באינטרנט . וגם ננה 10 משדר באינטרנט . אז הוא שותק
אם כחלון יהייה שר התיקשורת . הוא יעשה סדר באינטרנט
- 
				storm
 - אחלה חבר

וואלה קריימר החזרת אותי 30 שנה אחורה לשנות ה 80, במקרה היה לך את הכבלים בנתניה? עבדתי כנער על הגגות להתקין כבלים פירטיים...לכוון בבתים את הכבלים עם מברג קטן, כיול של הקליטה...הטכנאי קרמר כתב:גבשנת 1982 הייה לי מישפט ראשון על הפעלת תחנה כבלים . ללא התר משר התיקשורת .
היו זמנים
- 
				הטכנאי קרמר
 - תותח על

- 
				רמי.א
 - תותח על

הבעיה בשידור באינטרנט שעדיין השידור עלול להתקע אם לא מעומס בשרת השידור אז מהפסקות גלישה לצורך תיקון הקו אינטרנטגלובל כתב:בהמשך הדרך ...סביר להניח שאחרי מאבקים ומלחמות יהודים ואינטרסים גם בארץ
או מידי פעם להפעיל את הנתב מחדש באם הוא נתקע.
כאשר דרך ללוין תקשורת אם יש הפרעות בקליטה אז זה לא בכל חודשי השנה.
זה גם אחת הסיבות שאני מעדיף שלא להשתמש בשירות טלפון של הספקית אינטרנט דרך האינטרנט.
שאם לא יהיה לי אינטרנט אז אני לא אוכל מתי שצריך לדבר בטלפון שהוא מהאינטרנט.
תדאג לספק אינטרנט טוב ומהירות טובה ולא יהיה לך תקיעות , אומר לך פה קרמר שמקבל חבילה 
של מאות ערוצים חלקם הגדול ב HD מתאילנד ללא תקיעות וללא בעיות ,
שידור בכבל אופטי יהיה תמיד יותר אמין משידור בלווין , יש מדינות שנמצאות באיזורי גשם טרופיים שם השידור בלווין
נעלם לגמרי כשיורד גשם זלעפות שלפעמים לא מפסיק , למזלנו בארץ אין הרבה ימי גשם סוערים כאלה ...
בעתיד כשבתי אב בישראל יחוברו סוף סוף לסיב אופטי , או לטכנולוגיה החדשה של בזק הרשת תהיה עוד יותר מהירה
ועוד יותר אמינה , נכון שראוטרים לא תמיד הכי אמינים גם כאן יש הבדל בין הסוגים ויש סוגים יותר יציבים ויותר טובים ...
לגבי טלפון ע"ג רשת האינטרנט ...גם רשתות הטלפון של בזק כבר מזמן עברו לטכנולוגיה של IP ובימינו שכולנו מדברים
שיחות טלפון בוואטסאפ כעניין שבשיגרה ...לא נראה שלי שיש מקום להטיל ספק באיכות או זמינות , גם כבל טלפוניה
רגיל יכול היתנתק ובנכו בעתיד כל התקשורת תעבור לרשת אופטית משותפת ע"ג הענן .

של מאות ערוצים חלקם הגדול ב HD מתאילנד ללא תקיעות וללא בעיות ,
שידור בכבל אופטי יהיה תמיד יותר אמין משידור בלווין , יש מדינות שנמצאות באיזורי גשם טרופיים שם השידור בלווין
נעלם לגמרי כשיורד גשם זלעפות שלפעמים לא מפסיק , למזלנו בארץ אין הרבה ימי גשם סוערים כאלה ...
בעתיד כשבתי אב בישראל יחוברו סוף סוף לסיב אופטי , או לטכנולוגיה החדשה של בזק הרשת תהיה עוד יותר מהירה
ועוד יותר אמינה , נכון שראוטרים לא תמיד הכי אמינים גם כאן יש הבדל בין הסוגים ויש סוגים יותר יציבים ויותר טובים ...
לגבי טלפון ע"ג רשת האינטרנט ...גם רשתות הטלפון של בזק כבר מזמן עברו לטכנולוגיה של IP ובימינו שכולנו מדברים
שיחות טלפון בוואטסאפ כעניין שבשיגרה ...לא נראה שלי שיש מקום להטיל ספק באיכות או זמינות , גם כבל טלפוניה
רגיל יכול היתנתק ובנכו בעתיד כל התקשורת תעבור לרשת אופטית משותפת ע"ג הענן .
- 
				הטכנאי קרמר
 - תותח על

- 
				רמי.א
 - תותח על

בקשר לסיב האופטי המיזם נתקע ויושב ראש חברת החשמל החשמל מאיים שאם בזמן הקרוב לא ימצא משקיע אז הוא יסגור את המיזם 
"" יו"ר חברת חשמל יפתח רון-טל אף אמר בצורה מפורשת שבתוך זמן קצר במידה ולא יימצא משקיע למיזם, הוא יסגור אותו."
אנלימיטד וסתם הממשלה שפכה על הפרויקט הזה מיליוני שקלים?
סיסקו ישראל אינה נלהבת מהמשך התמיכה במיזם הסיבים
מקורות במיזם הסיבים מציינים כי שמעו מאנשי סיסקו ישראל כי המכירות לבזק נפגעות בעקבות התמיכה שלה במיזם המתחרה
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1001146853
בקשר לסיב האופטי של חברת פרטנר נראה לי שהממשלה לא מאשרת כי יש בלאגן עם השימוש בתשתית של חברת בזק שרוצה ביטול הפרדה.
ולא חסר בעיות לשר התקשורת לצאת מהסיבוך של הוט יס והערוצים המסחרים שהאחד לא מרוצה מהשני
הערוצים המסחרים רוצים שהוט ויס ישלמו להם כסף על השידור שלהם ושהוט ויס יפסיקו למכור ממירים מקליטים והוט ויס רוצים שיתנו להם לשדר פרסומות מסחריות ולהקים תחנות של בעלי השליטה שלהם.
ונראה לי שמרוב שהמצב הסתבך זה כבר לא ברור מתי הכנסת תצביע על המלצות ועדת פילבר בעניין התקשורת בארץ.
ותאגיד השידור הציבורי?
אני כבר לא בטוח שבקצב כזה שהוא יחליף את רשות השידור
כל פעם דחיה נוספת אפילו שהכנסת קבעה בחוק שבאוקטובר השנה הוא ישדר.
יו"ר הקואליציה: "אין טעם בתאגיד החדש"
בראיון לערוץ 20, מסביר ח"כ דוד ביטן על יוזמתו לבטל את תאגיד השידור הציבורי החדש והשארת רשות השידור על כנה: "רשות השידור התחילה להתייעל"
http://www.20il.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%9 ... AA-%D7%94/
הדרמה הכי טובה שתראו השנה בטלוויזיה
לערוצים המסחריים 2 ו-10 נמאס להפסיד כסף. כעת הם דורשים מ-HOT ומ-yes תשלום עבור שידור התוכן שלהם בכבלים ובלוויין. בפלטפורמות הרב־ערוציות מאיימים: אם הדרישה תתקבל - הצרכנים ישלמו את המחיר
http://www.themarker.com/markerweek/1.3042969
בקצה כזה אני לא יודע עם בשנים הקרובות יהיה קל לכל אזרח במדינה לקבל חיבור של סיב אופטי.
כנראה ששירות IPTV נתקע יותר בקלות משירות של OTT בגלל פחות השקעה בשרת איכותי ב IPTV.
הנסיון הראה לי שבקבל טלפון קווי בקושי יש ניתוקים
יש כאלה שלא משתמשים בווטסאפ אני בינתים לא משתמש בזה.
משום מה נראה לי שאינטרנט סלולרי יותר יציב מאינטרנט קווי אלחוטי.

"" יו"ר חברת חשמל יפתח רון-טל אף אמר בצורה מפורשת שבתוך זמן קצר במידה ולא יימצא משקיע למיזם, הוא יסגור אותו."
אנלימיטד וסתם הממשלה שפכה על הפרויקט הזה מיליוני שקלים?
סיסקו ישראל אינה נלהבת מהמשך התמיכה במיזם הסיבים
מקורות במיזם הסיבים מציינים כי שמעו מאנשי סיסקו ישראל כי המכירות לבזק נפגעות בעקבות התמיכה שלה במיזם המתחרה
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1001146853
בקשר לסיב האופטי של חברת פרטנר נראה לי שהממשלה לא מאשרת כי יש בלאגן עם השימוש בתשתית של חברת בזק שרוצה ביטול הפרדה.
ולא חסר בעיות לשר התקשורת לצאת מהסיבוך של הוט יס והערוצים המסחרים שהאחד לא מרוצה מהשני
הערוצים המסחרים רוצים שהוט ויס ישלמו להם כסף על השידור שלהם ושהוט ויס יפסיקו למכור ממירים מקליטים והוט ויס רוצים שיתנו להם לשדר פרסומות מסחריות ולהקים תחנות של בעלי השליטה שלהם.
ונראה לי שמרוב שהמצב הסתבך זה כבר לא ברור מתי הכנסת תצביע על המלצות ועדת פילבר בעניין התקשורת בארץ.
ותאגיד השידור הציבורי?
אני כבר לא בטוח שבקצב כזה שהוא יחליף את רשות השידור
כל פעם דחיה נוספת אפילו שהכנסת קבעה בחוק שבאוקטובר השנה הוא ישדר.
יו"ר הקואליציה: "אין טעם בתאגיד החדש"
בראיון לערוץ 20, מסביר ח"כ דוד ביטן על יוזמתו לבטל את תאגיד השידור הציבורי החדש והשארת רשות השידור על כנה: "רשות השידור התחילה להתייעל"
http://www.20il.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%9 ... AA-%D7%94/
הדרמה הכי טובה שתראו השנה בטלוויזיה
לערוצים המסחריים 2 ו-10 נמאס להפסיד כסף. כעת הם דורשים מ-HOT ומ-yes תשלום עבור שידור התוכן שלהם בכבלים ובלוויין. בפלטפורמות הרב־ערוציות מאיימים: אם הדרישה תתקבל - הצרכנים ישלמו את המחיר
http://www.themarker.com/markerweek/1.3042969
בקצה כזה אני לא יודע עם בשנים הקרובות יהיה קל לכל אזרח במדינה לקבל חיבור של סיב אופטי.
כנראה ששירות IPTV נתקע יותר בקלות משירות של OTT בגלל פחות השקעה בשרת איכותי ב IPTV.
הנסיון הראה לי שבקבל טלפון קווי בקושי יש ניתוקים
יש כאלה שלא משתמשים בווטסאפ אני בינתים לא משתמש בזה.
משום מה נראה לי שאינטרנט סלולרי יותר יציב מאינטרנט קווי אלחוטי.