הבעיה באינטרנט זה שלפעמים השידור נתקע. וגם באינטרנט לא הכל משודר, ויש דברים שמשודרים שם ואחר כך מופסקים.ויש שם דברים שמשודרים באיכות פחות טובה.deepspace כתב:בגלל זה הרבה ערוצים בלווין זה דיי שטויות.
יש לי מאות ואני בקושי צופה ב-10 אם בכלל ורק כ-5% מהזמן (במקרה הטוב).
אנשים בקושי צופים בטלוויזיה היום. חוץ מחדשות ודוקו לא צופה בכלום.
כמות לא משנה מהומה. זה סתם קוריוז נחמד. צריך 10 ערוצים איכותיים שעובדים פיקס 100% מהזמן וזהו.
ככל שיש יותר מדי ערוצים לא בא לך לצפות בכלל כי אתה רק מעביר כל היום בלזפזפ וזמן הצפייה שלך יורד.
ערוצי סקס זה חרא. אל תתפתו בשביל זה. צפו באינטרנט כמו אנשים מן השורה. לווין לא מתחרה בזה.
ערוצים זרים גם באגלית זה לא אידאלי, כי אין מה לעשות זה לא מתאים למרבית האנשים.
לכן, בין כך ובין כך הוט ויס זה העיקר שלשם צריך לחתור ובזה אני מסכים עם קרמר.
עדיף שהיה רק אחד מביניהם מאשר כל השאר עם כל ערוצי ה-HD ושאר השטויות המיותרות.
אפשר גם להסתפק ב-FTA אם ערוץ 2,10 ערוצי חדשות בינלאומיים, כמה ערוצי סרטים עם כתוביות בערבית, והרבה ערוצי מוזיקה מספיקים לכם.
לדעתי, גם זה מספיק לרוב האנשים. כי טלוויזיה זה דבר משעמם בין כה וכה.
העיקר שיהיה משהו לזפזפ כשמשעמם...
אני אגיד יותר מזה. אפשר לוותר על תשתית הלווין לגמרי! לא צריך כלום מזה!
שרת בודד עם כרטיס הוט וממירים לכל הדיריים זה כל מה שצריך.
הכי פשוט שיש והכי זול.
עדיין יש במקרים מסויימים יתרון בצלחת לווין פרטית, החסרונות בצלחת לווין פרטית, שאולי הערוצים משם יקודדו ואו יעברו לשדר בלווין תקשורת שלא נקלט למשל במדינת ישראל, או נקלט אבל מצריך צלחת לווין בגדול מאוד גדול כדי לקלוט את זה,למשל בגודל 12 מטר, שלא קל לקנות להתקין להרכיב ולכוון ולהגן מגשמים אם זאת צלחת ממונעת, בגודל כזה שנראהלי שהיא גם כבדה מאוד ואולי גם תצריך מגרש מיוחד בשביל זה.
זה לפי מה שמרגישים שעדיף.בנושא הערוצים והתכנים שלהם, זה כבר עניין של העדפה אישית במה כל דייר מעדיף.
אני למשל לא מסתפק רק בYES כי לא הכל משודר שם. קשה לקבוע שכיום פחות אנשים צופים בטלוויזיה, כי זה כבר נראה לי העדפה אישית של מה עדיף.