בעיה בקליטה -קוטר צלחת מטר
בעיה בקליטה -קוטר צלחת מטר
הלקוח רוצה קליטה מלאה בכל מצב בחורף כולל בגשם רוחות ועננים מה עושים איתו יש לו צלחת מטר בלבד להוטבירד האם להגדיל למטר ושלושים הוא מתעצבן שאני אומר שהתחנות החלשות לא נקלטות בגשם זו פעם ראשונה שהוא מדבר איתי על זה
מה עושים איתו טעות חמורה שפניתי לעשות לו את העבודה אפילו עשיתי לו הנחה 200 שקל כי רימו אותו ועדיין לא שילם לי על העבודה כי רוצה קליטה בכל מצב
מה עושים איתו טעות חמורה שפניתי לעשות לו את העבודה אפילו עשיתי לו הנחה 200 שקל כי רימו אותו ועדיין לא שילם לי על העבודה כי רוצה קליטה בכל מצב
אני לא מקצועי אבל אני אוהב להגיב, אז קחו את תגובותי בערבון מאד מוגבל
Re: בעיה בקליטה -קוטר צלחת מטר
תודה לא יודע אם זה יעזור כי היום היו הפרעות בקליטת יס בצלחת מטר של יס אז אם יס יש הפרעות אז איך אצלו לא יהיו הפרעות
חוץ מזה שהוא צריך 100 אחוז קליטה בממיר כדי לקלוט טוב בכל מצב וכנראה שגם במטר ושלושים לא ניתן לקבל סיגנל כזה
חוץ מזה שהוא צריך 100 אחוז קליטה בממיר כדי לקלוט טוב בכל מצב וכנראה שגם במטר ושלושים לא ניתן לקבל סיגנל כזה
בימי גשם חזק כמו שיורד בימים האחרונים ...יש ירידה בקליטה של תחנות ב KU בכל הלויינים ,
YES בדר"כ מעלה עוצמת שידור כדי להתגבר על מיסוך הגשם ולישמור על עוצמת קליטה זהה
אם הצלחת של YES מכוונת למקס' קליטה לא צריכה להיות ירידה משמעותית בקליטה גם בגשם חזק ...אולי רק בשלג ,
לגבי לוויינים אחרים יכולה להיות ירידה בקליטה , תסביר ללקוח שככה זה ולמזלנו אין הרבה ימי גשם כאלה בישראל ...
בלי קשר ...ככל שהצלחת תהיה גדולה יותר כך הזמן שהקליטה תרד יהיה קטן יותר ופחות מורגש .
YES בדר"כ מעלה עוצמת שידור כדי להתגבר על מיסוך הגשם ולישמור על עוצמת קליטה זהה
אם הצלחת של YES מכוונת למקס' קליטה לא צריכה להיות ירידה משמעותית בקליטה גם בגשם חזק ...אולי רק בשלג ,
לגבי לוויינים אחרים יכולה להיות ירידה בקליטה , תסביר ללקוח שככה זה ולמזלנו אין הרבה ימי גשם כאלה בישראל ...
בלי קשר ...ככל שהצלחת תהיה גדולה יותר כך הזמן שהקליטה תרד יהיה קטן יותר ופחות מורגש .
תודה
- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
מצטער להגיד את זה אבל רמת הידע הזו של פותח השרשור מוציא שם רע לענף מתקיני הלווין
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
לא ברור מה הבעיה עם מה שכתבתי
הרי מישהו כתב כאן שהיו לו הפרעות בקליטה בהוטבירד, והמתקין שלו התלונן על הפרעות גם בצלחת מטר ושמונים סנטימטר
ברור שככל שהצלחת גדולה יותר הקליטה טובה יותר כשמזג האויר בעייתי
אבל גם מטר ושמונים לא מבטיחה קליטה רציפה בכל תנאי מזג האויר
כך נראה לי חוץ מזה שמרבית המתקינים משתמשים בצלחת מטר בלבד להוטבירד
שזה הקוטר המינימלי לקליטה סבירה אולי צלחת 2 מטר מקצועית מבטיחה קליטה בכל מזג אויר
הרי מישהו כתב כאן שהיו לו הפרעות בקליטה בהוטבירד, והמתקין שלו התלונן על הפרעות גם בצלחת מטר ושמונים סנטימטר
ברור שככל שהצלחת גדולה יותר הקליטה טובה יותר כשמזג האויר בעייתי
אבל גם מטר ושמונים לא מבטיחה קליטה רציפה בכל תנאי מזג האויר
כך נראה לי חוץ מזה שמרבית המתקינים משתמשים בצלחת מטר בלבד להוטבירד
שזה הקוטר המינימלי לקליטה סבירה אולי צלחת 2 מטר מקצועית מבטיחה קליטה בכל מזג אויר
נערך לאחרונה על ידי י א ב 13 מרץ 2014, 20:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
סיבה: די!!! נמאס לי לערוך אותך!! אתה חצוף!!
סיבה: די!!! נמאס לי לערוך אותך!! אתה חצוף!!
- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
אם אתה יודע שגם ב 1.80 יש הפרעות בתנאי מזג אויר קשה אז בשביל מה פתחת את השרשור??? כדי שנגיד לך תתקין צלחת גדולה יותר???
אתה משגע אותי!!
נמאס כבר
אתה משגע אותי!!
נמאס כבר
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..