צריך עזרה בפתיחת לווין hotbird
-
guy137
- חבר פורום

צריך עזרה בפתיחת לווין hotbird
נכנסתי לדירה חדשה ןקיבלתי צלחת לווין המחוברת לטלויזיה. הבעיה שכל הערוצים סגורים וכתוב no single למעט הערוצים בערבית. מישהו יוכל להסביר לי איך לפתוח או לכוון את לווין hotbird? יש לי ממיר של מגנום.
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

Re: צריך עזרה בפתיחת לווין hotbird
no סיגנל זה אין קליטה .
לדעת מיכאן מה קרה שם
זה כמו לילמוד שחיה בהיתכתבות .
לדעת מיכאן מה קרה שם
זה כמו לילמוד שחיה בהיתכתבות .
אם הוא נותן תיאור מפורט של הבעיה בוודאי שניתן לעזור באינטרנט בחינם הכל בהתאם לסוג הבעיה אם היא ניתנת לפתרון מרחוק
או שחייב להגיע מתקין לפתרון הבעיה הכל תלוי ברצונו לפתור את הבעיה בעצמו או להזמין מתקין הבעיה כשעוזרים בחינם יש זלזול
כי ידע ונסיון שווה כסף ועזרה בחינם מרבית הפעמים יש תגובות של זלזול מוחלט מנסיון אישי שלי בפורום זה מעזרה למתחילים
בתחום אחרת אין שום הסבר אחר לזלזול המוחלט שאני מקבל מחברי הפורום החדשים במרבית המקרים ובכלל לא רוצים עזרה בחינם וגם לא בתשלום מדוע זה קורה זה לא הוגן
או שחייב להגיע מתקין לפתרון הבעיה הכל תלוי ברצונו לפתור את הבעיה בעצמו או להזמין מתקין הבעיה כשעוזרים בחינם יש זלזול
כי ידע ונסיון שווה כסף ועזרה בחינם מרבית הפעמים יש תגובות של זלזול מוחלט מנסיון אישי שלי בפורום זה מעזרה למתחילים
בתחום אחרת אין שום הסבר אחר לזלזול המוחלט שאני מקבל מחברי הפורום החדשים במרבית המקרים ובכלל לא רוצים עזרה בחינם וגם לא בתשלום מדוע זה קורה זה לא הוגן
אני לא מקצועי אבל אני אוהב להגיב, אז קחו את תגובותי בערבון מאד מוגבל
אין לו גישה לצלחת הוא חייב מתקין
- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
"זה לא הוגן" - נו ומה ציפית?? שיגדו לך הינה הכרטיס אשראי תחייב כמה שאתה רוצה??
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
חלילה מעולם לא ביקשתי תשלום על עזרה לחברי פורום הרי אני עוזר להם באינטרנט בחינם במידה וזה אפשרי הם שואלים משהו
וגם אם אני יודע לעזור לפתור להם את הבעיה הם נעלמים
וגם אם אני יודע לעזור לפתור להם את הבעיה הם נעלמים