השידור להפחית את אגרת הטלוויזיה ב-5 אחוזים בשנת 2009.
עם זאת, לנוכח העלייה במדד, לא תופחת האגרה בפועל ותמשיך
לעמוד על 360 שקלים בשנה.

הנקודה היא לא ה 18 ש"חIttaiM @ 9/12/2008, 12:24 כתב: מה הבעיה בזה?
18 שקלים - זה מה שיפתור לך את כל הבעיות?

אני יודע שגם בעירייה יש הרבה אנשים שלא עושים כלום:nurusz @ 9/12/2008, 19:42 כתב: ואני יודע ממקור ראשון שיש עשרות עובדים ברשות השידור שמקבלים משכורת על לא כלום !
יש להם שם הרבה אנשים שלא עושים מאומה ומקבלים משכורות ותוספות על עבודה נוספת !
יש לפטר הרבה פרזיטים ברשות השידור

אני בעד שיקחו את האגרה מלקוחות יס והוט איך אמרתם שקל ליוםרמי.א @ 9/12/2008, 19:15 כתב: http://www.globes.co.il/news/article.as ... 90&fid=821

הבעיה היא שבהרבה מאוד מקרים צריך לשלם כסף לעורך דין,כדי לשכנע את רשות השידור שהאדם במצוקה כספית,IttaiM @ 9/12/2008, 19:40 כתב: רמי,
מי כמוך יודע שמי שנזקק לעזרה כספית מהמדינה פטור מתשלום האגרה.
לחם ושעשועים בשתי מלים...
אגרת רשות השידור היא מס כמו כל מס אחר והיא חייבת להיות לכולם לדעתי ....כמו שחוזר בתשובה מקבל שירותים מהמדינה כמו ביטוח לאומי ושאר ההטבות שממומנות ע"י המדינה ככה גם החוזר בתשובה חייב לשלם מיסים וגם מס רשות השידור כמו כל אחד אחר ,חבר שלי חזר בתשובה מכר את הטלוויזיה,שלח הודעה שאין לו מקלט טלוויזיה כי הוא חזר בתשובה

כל מדינה והחסרונות שלהARIEAV @ 10/12/2008, 00:24 כתב: רק 360 שקלים לשנה.אתם מצחיקים.אני בפינלנד ושם אגרה עולה לשנה.225 איירו.ואין מי יודע תוכניות . ואם יש אז הם תוכניות או סרטים ישנים . ספורט יש להודות שידורים חיים.השידורים נקלטים רק על ידי ממיר דיגטלי.ללא זה לא ניתן לקלוט דבר.אדם שמודיע שאין לו ממיר לא חייב לשלם. ואם יש צלחת לויין .אז צריך לשלם גם אם השידורים הם חינם מחול. על זה אני כועס. אבל זה מה יש . javascript:emoticon('%20|hello|')