מתקין
-
avic
- חבר ותיק

-
הטכנאי קרמר
- תותח על

Re: מתקין
לאנטנות בגודל כזה צריך רישיון משרד התקשורת ( מעל 2.40 מ' )
וכן רישיון/אישור הנדסי לקונסטרוקציה ולמבנה ( על הגג או על הקרקע - חתום ע"י מהנדס בניין )
לא ציינת איזה אנטנה זאת ...האם יש לך את האנטנה או שאתה מחפש מתקין שגם יספק לך את האנטנה ...
אם יש לך תקציב מתאים ( זה לא יהיה זול ) אני מציע לך לפנות למתקין מקצועי שיש לו ניסיון בגדלים
כאלה ובמנועים למערכות כאלה ...אם אתה רציני ומעוניין ( רק אם יש לך תקציב מתאים )
פנה אלי בפרטי ושמח להפנות אותך למתקינים מקצועיים ( לא מתקינים של חובבים ) שיכולים לענות על האתגר .
וכן רישיון/אישור הנדסי לקונסטרוקציה ולמבנה ( על הגג או על הקרקע - חתום ע"י מהנדס בניין )
לא ציינת איזה אנטנה זאת ...האם יש לך את האנטנה או שאתה מחפש מתקין שגם יספק לך את האנטנה ...
אם יש לך תקציב מתאים ( זה לא יהיה זול ) אני מציע לך לפנות למתקין מקצועי שיש לו ניסיון בגדלים
כאלה ובמנועים למערכות כאלה ...אם אתה רציני ומעוניין ( רק אם יש לך תקציב מתאים )
פנה אלי בפרטי ושמח להפנות אותך למתקינים מקצועיים ( לא מתקינים של חובבים ) שיכולים לענות על האתגר .
-
הטכנאי קרמר
- תותח על

- י א
- מנהל אתר

- Has thanked: 9 פעמים
- Been thanked: 45 פעמים
על פי החוק העירוני כל צלחת מעל 1.20 מטר חייבת היתר בנייה חתום על ידי מהנדס קונסטרוקציה והגשת תוכניות על ידי אדריכל. העניין שזה לא נאכף עד אשר דיירים באזור מתלוננים ב 106.
כל טוב ובריאות לכל באי הפורום..
אני מתאר לעצמי שהיה להם אישור ליבא את צלחות DH בגדלים כאלה ....לפנורמה הייה רשיון כאשר התקינו 2.7 לרוסיה ??? מעניין . הפ התקינו המ ון צלחות 2.7 מטר
בזמנו גלובל גם יבאנו צלחות אורביטרון בגדלים 5מ' ו-7.2 מ' עבור חברות הכבלים וקבלנו אישור יבוא לשחרר מהמכס
לא יודע מה המצב כיום ואיך החוק פועל כיום ....תכן שיש יותר גמישות ויותר יעילות בנושא