צריך מישהוא שטוב באנגלית לתרגם משהוא
-
kobi19
- חבר פורום

צריך מישהוא שטוב באנגלית לתרגם משהוא
אםחים שלי יש לי כרטיס טלויזיה FlyVideo 3000
רציתי לדעת אם אני יוכל לראות דרכו ערוצי לווין ללא צורך בממיר ..?
אם אפשר , איזה תכונות אני צריך ??
תודה לעוזרים .
יש בתגובה ה-6 משהוא באנגלית שאני צריך לעת
רציתי לדעת אם אני יוכל לראות דרכו ערוצי לווין ללא צורך בממיר ..?
אם אפשר , איזה תכונות אני צריך ??
תודה לעוזרים .
יש בתגובה ה-6 משהוא באנגלית שאני צריך לעת
-
hulday
- תותח על

- oriel
- תותח על

-
kobi19
- חבר פורום

-
kobi19
- חבר פורום

Note - This card is very popular in HTPC's for use with "Dscaler", a popular deinterlacing/video filtering program. Why? Because of its exceptional video quality.
If you use a source with S-Video outputs such as Satellite or Digital cable, or even a VCR, you can connect the output of your source to the input on the Fly Video 2000 or 3000 and "deinterlace" the video - getting "progressive scan" outputs for your HDTV or Projector. You also get a huge variety of options for "scaling" the screen, making an HTPC with a flyvideo 2000 or 3000 a far more versatile solution than most video scalers on the market!
If you use a source with S-Video outputs such as Satellite or Digital cable, or even a VCR, you can connect the output of your source to the input on the Fly Video 2000 or 3000 and "deinterlace" the video - getting "progressive scan" outputs for your HDTV or Projector. You also get a huge variety of options for "scaling" the screen, making an HTPC with a flyvideo 2000 or 3000 a far more versatile solution than most video scalers on the market!
-
kobi19
- חבר פורום

-
ניר
- חבר פורום

kobi19,
בסך הכל ןבעיקרון כתוב כאן :
שהכרטיס הזה מאד פופולרי במערכות HTPC ...שהם מערכות קולנוע בייתי המשודרות ממחשב בייתי .
ולמה הכרטיס כל כך טוב למטרה זאת ? ........מכיבן שיש לו איכות וידאו מצויינת העושה שימוש
בשיטת פרוגרסיב סקאן לוידאו .כך שאם מחברים לכרטיס יציאת S-VIDEO ממקלט לויינים או מממיר כבלים דיגיטלי או אפילו ממכשיר וידאו , ניתן להקרין את היציאה למכשירים כגון מקרן או מקלט בשיטת HDTV .
מקוה שעזרתי לך !
בסך הכל ןבעיקרון כתוב כאן :
שהכרטיס הזה מאד פופולרי במערכות HTPC ...שהם מערכות קולנוע בייתי המשודרות ממחשב בייתי .
ולמה הכרטיס כל כך טוב למטרה זאת ? ........מכיבן שיש לו איכות וידאו מצויינת העושה שימוש
בשיטת פרוגרסיב סקאן לוידאו .כך שאם מחברים לכרטיס יציאת S-VIDEO ממקלט לויינים או מממיר כבלים דיגיטלי או אפילו ממכשיר וידאו , ניתן להקרין את היציאה למכשירים כגון מקרן או מקלט בשיטת HDTV .
מקוה שעזרתי לך !