התקנתי את ה-IMAGE הזה והוא נראה דיי מבטיח ומכיל את רוב הכלים שאני צריך בפנים.
נתקלתי בכמה בעיות בגלל חוסר ידע...
1) יש תמיכה פנימית ב-VLC, כיוונתי ואני יכול לשוטט בספריות במחשב שלי אבל אם אני מנסה לנגן איזה שהוא סרט, אני מקבל הודעה שהוא מנסה ליצור קשר עם VLC ולא קורה כלום...
2) לא הצלחתי לכוון את ה-LNB עם DISEQ 1.1
עד כמה שהבנתי בפורום, אלה דברים שעובדים אבל הפורום בגרמנית שקצת חלשה אצלי...
למשהו יש נסיון עם ה-IMAGE הזה?
THOR Neutrino V0.9.5
- dveller
- חבר פורום
- esorek
- חבר ותיק
- יצירת קשר:
התקנתי בעבר הרחוק אימג' שלהם, 0.9.2 אני חושב...
אימג' נחמד, אבל אין מה להשוות לאניגמה. הוא פחות ידידותי מהג'מיני והנבילו.
1. אני לא זוכר מה גרסת ה - VLC שם, אבל חשוב שתבדוק מה מבנה קובץ ה - XML של התוכנה. הוא אמור להמצא ב - var --> tuxbox --> config. או vlc.xml או vlcf.xml. אם תעלה אותו לכאן, אוכל להגיד לך באיזו גרסת VLC להשתמש במחשב. אם אתה רואה את הקבצים אבל לא מצליח להפעיל, סביר להניח שזו בעית זכרון, כמו בג'מיני 4.5 ומעלה שלא ניתן היה להפעיל בהם vlcf במצב תקין. המלצה שלי היא לחזור לאימג' ידוע ונתמך (ג'מיני, נבילו, ABcom, EDG וכו').
2. לגבי ה - DISEQ, כדאי שתעלה תמונת מסך ואז נוכל לסייע קצת יותר.
בהצלחה !
אימג' נחמד, אבל אין מה להשוות לאניגמה. הוא פחות ידידותי מהג'מיני והנבילו.
1. אני לא זוכר מה גרסת ה - VLC שם, אבל חשוב שתבדוק מה מבנה קובץ ה - XML של התוכנה. הוא אמור להמצא ב - var --> tuxbox --> config. או vlc.xml או vlcf.xml. אם תעלה אותו לכאן, אוכל להגיד לך באיזו גרסת VLC להשתמש במחשב. אם אתה רואה את הקבצים אבל לא מצליח להפעיל, סביר להניח שזו בעית זכרון, כמו בג'מיני 4.5 ומעלה שלא ניתן היה להפעיל בהם vlcf במצב תקין. המלצה שלי היא לחזור לאימג' ידוע ונתמך (ג'מיני, נבילו, ABcom, EDG וכו').
2. לגבי ה - DISEQ, כדאי שתעלה תמונת מסך ואז נוכל לסייע קצת יותר.
בהצלחה !
* Mutant 200s * Gemini 4.4-Heb / PLI Jade * 2X1.0m *
* 7W/4.8E/7E/9E/10E/13E/19.2E/25.5E/26E * Storage Nas *

- dveller
- חבר פורום
אני לא בטוח שהוא פחות ידידותי, גם אני רגיל ל-Enigma ולכן הרבה דברים נראים שם שונה, אבל עבר יום והתרגלתי יותר לצורת המחשבה.
THOR לא משתמש ב-VLCF כמו אניגמה.
הם כתבו ממשק משלהם - נראה נחמד אבל חוץ מדיפדוף בכונן שלי לא הצלחתי לתפעל אותו.
מבנה הספריות דומה לאניגמה (אפילו יש ספריה ב-VAR עם השם ENIGMA).
מבנה ה-satellite.xml זהה.
כיוון הכפתורים הצבעוניים ושימושם טוב הרבה יותר מאניגמה
בכל מקרה, הIMAGE נראה יותר יציב מאניגמה עד עכשיו.
שווה בדיקה.
הבעיה שהפורום שלהם בגרמנית.
THOR לא משתמש ב-VLCF כמו אניגמה.
הם כתבו ממשק משלהם - נראה נחמד אבל חוץ מדיפדוף בכונן שלי לא הצלחתי לתפעל אותו.
מבנה הספריות דומה לאניגמה (אפילו יש ספריה ב-VAR עם השם ENIGMA).
מבנה ה-satellite.xml זהה.
כיוון הכפתורים הצבעוניים ושימושם טוב הרבה יותר מאניגמה
בכל מקרה, הIMAGE נראה יותר יציב מאניגמה עד עכשיו.
שווה בדיקה.
הבעיה שהפורום שלהם בגרמנית.
To boldly go where no one has gone before
- esorek
- חבר ותיק
- יצירת קשר:
חבל שלא ציינת באיזו גרסת VLC אתה משתמש במחשב. אני אצא מנקודת הנחה שזו הגרסה האחרונה (0.9.8a).
הבעיה היא שהפקדים בממשק האינטרנט של ה - VLC השתנו בחלק מהגרסאות, והגרסא שסביר להניח עובדת עם האימג' שלך היא 0.6.2, לפי המאמר הזה: הגדרות Movieplayer
יציבות היא דבר יחסי, לעומת פופלריות, ופיתוח ועדכונים. לדעתי הג'מיני ידידותי בגלל זמינות Plugins וממשק משתמש פשוט וקליל. פרט לכך, יש הרבה אימג'ים אחרים שהם יפים ויציבים מעט יותר. אני משתמש ב - 4.4 ולא נתקלתי בבעיות מיוחדות (אם הממיר "קופא" ל - 10 שניות אחרי זפזופ מטורף, זה לא נורא כל כך ולא צריך לנתק אותו מהחשמל. ד"א, אפשר פשוט ללחוץ על Power + OK כדי לאפס אותו). פשוט צריך סבלנות
מקווה שעזרתי. בהצלחה !
הבעיה היא שהפקדים בממשק האינטרנט של ה - VLC השתנו בחלק מהגרסאות, והגרסא שסביר להניח עובדת עם האימג' שלך היא 0.6.2, לפי המאמר הזה: הגדרות Movieplayer
יציבות היא דבר יחסי, לעומת פופלריות, ופיתוח ועדכונים. לדעתי הג'מיני ידידותי בגלל זמינות Plugins וממשק משתמש פשוט וקליל. פרט לכך, יש הרבה אימג'ים אחרים שהם יפים ויציבים מעט יותר. אני משתמש ב - 4.4 ולא נתקלתי בבעיות מיוחדות (אם הממיר "קופא" ל - 10 שניות אחרי זפזופ מטורף, זה לא נורא כל כך ולא צריך לנתק אותו מהחשמל. ד"א, אפשר פשוט ללחוץ על Power + OK כדי לאפס אותו). פשוט צריך סבלנות

מקווה שעזרתי. בהצלחה !
* Mutant 200s * Gemini 4.4-Heb / PLI Jade * 2X1.0m *

- dveller
- חבר פורום